fbpx

Ekstramor udfordring 3 af 3

Det uvisse råderum – hvad må du som ekstramor?

 

Så er vi nået til udfordring 3 af 3. I forgårs talte vi om følelsen af ikke at være den vigtigste. I går talte vi om kontroltabet. Og i dag sætter jeg fokus på, hvad du egentlig må som ekstramor. For dit råderum, som ekstramor, er ikke givet på forhånd, derfor kan det være svært at finde sine ben at stå på i den sammenbragte familie.

Det er heldigvis muligt at få et overblik over dit råderum og hvad du må – og ikke må – som ekstramor. Det har jeg lavet en kort video til dig om.

 

Synes du om videoen?

Så vil du nok også synes blog-indlægget om opdragelse

Hvis du synes om videoen, gætter jeg på, at du også vil synes om disse to blog-indlæg, jeg har skrevet om opdragelse i den sammenbragte familie og om at sige fra som ekstramor

Kære hilsen Janne
Janne Førgaard underskrift

PS: Er du med i mit online fællesskab for ekstramødre?

Kunne du tænke dig et netværk af ekstramødre, du kan sparre med og som kan sætte sig ind i, hvordan det er at være dig? Et fortroligt netværk af ligesindede. Så kan det meget vel være, at mit online-netværk for Ekstramødre er lige noget for dig. Jeg kalder det Ekstramor Fællesskabet. Det er en lukket facebook-gruppe, hvor kun gruppens medlemmer kan se, at du er med – og hvad du skriver.

Kriteriet for at komme ind i gruppen er, at du er ekstramor og at du bekræfter en fortrolighedserklæring. Det er med til at sikre, at det der bliver skrevet i gruppen, bliver der. Det er jo sårbart – og nogle gange – sprængfarlige emner, vi har brug for at vende med andre i samme situation.

Du finder Ekstramor Fællesskabet på facebook her