fbpx

Ekstramor Podcast

 

Ekstramor podcast

 

Vi har lavet en podcast til dig,
der lever i en sammenbragt familie

 

Emma Sokoler, der er antropolog og ekstramor, og jeg har lavet en podcast til dig, hvor vi sætter fokus på alle de ofte tabubelagte tanker og følelser, vi kommer i kontakt med, når vi bliver kæreste med nogens far.

Podcasten er ikke en lang klagesang over, hvor hårdt det kan være at leve i en sammenbragt familie. Det er en konstruktiv debat om den sammenbragte familieform med fokus på, hvad du kan gøre for at føle dig godt tilpas i din sammenbragte familie.

 

Podcasten er også til mænd

Podcasten hedder ekstramor, men er i lige så høj grad til de mænd, der gerne vil blive klogere på, hvordan deres partner har det og hvorfor hun måske skifter lidt personlighed, når barnet er hos jer.

Podcasten er også en hyldest til alle fædre og mænd i sammenbragte familier. Vi ved godt, at det heller ikke er nemt at være jer. I kommer i klemme mellem barnets mor og os. Og det er ikke at sjovt sted at stå.

 

 

Lyt med hos Podimo
Vi udkommer mandag i lige uger

Vi udkommer med et afsnit mandag i lige uger – du finder afsnittene lige her hos Podimo og vi håber, du har lyst til at lytte med.

Har du et ønske til et podcast-emne, er du hjertelig velkommen til at sende det til podcast@ekstramor.dk. Vi er helt med på, at det kan være sprængfarlige og følsomme emner, så vi tager det altid gerne op anonymt.

 

Kære hilsen
Emma og Janne

 

 

PS: Hvis du føler dig helt kørt over, som ekstramor..

 

Hvis du lige nu føler dig helt kørt over, fordi dine tanker og følelser kører rundt, så lad os tage en snak om min personlige rådgivning til ekstramødre. Det er en gratis og uforpligtende telefonsamtale. Find en ledig tid i min kalender her.

 

Familierådgiver Janne Leth Førgaard

Få mine tips og værktøjer, der gør det lettere at være ekstramor allerede i dag

Sådan vinker du farvel til skyld, skam og dårlig samvittighed

Sådan håndterer du det kontroltab det er at være ekstramor

 Få overblik over hvad du må som ekstramor

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så lander værktøjerne automatisk i din indbakke
Det koster blot din e-mail - herefter modtager du løbende inspirationsmails og tilbud

Tak - Tjek venligst din e-mail