fbpx

Podcast

Ekstramor Podcast

Jeg har lavet en podcast til dig,
der lever i en sammenbragt familie

Jeg har lavet en podcast til dig, hvor jeg sætter fokus på alle de ofte tabubelagte tanker og følelser, du kommer i kontakt med, når du bliver kæreste med nogens far eller mor.

Podcasten er ikke en lang klagesang over, hvor hårdt det kan være at leve i en sammenbragt familie. Det er en konstruktiv debat om den sammenbragte familieform med fokus på, hvad du kan gøre for at føle dig godt tilpas i din sammenbragte familie.

Ekstramor podcast
podcast til sammenbragte familier

Podcasten er også til mænd

Podcasten hedder ekstramor, men er i lige så høj grad til de mænd, der gerne vil blive klogere på, hvordan deres partner har det og hvorfor hun måske skifter lidt personlighed, når barnet er hos jer.

Podcasten er også en hyldest til alle fædre og mænd i sammenbragte familier. Vi ved godt, at det heller ikke er nemt at være jer. I kommer i klemme mellem barnets mor og os. Og det er ikke at sjovt sted at stå.

podcast til mænd i sammenbragte familier

Lyt med hos Podimo

Hver anden mandag udkommer der et nyt afsnit. Du finder afsnittene her hos Podimo og jeg håber, du har lyst til at lytte med.

Har du et ønske til et podcast-emne, er du hjertelig velkommen til at sende det til podcast@ekstramor.dk. Jeg er helt med på, at det kan være sprængfarlige og følsomme emner, så jeg tager det altid gerne op anonymt.

ekstramor podcast podimo

Kærlig hilsen

podimo ekstramor podcast

PS: Hvis du føler dig helt kørt over, som ekstramor..

Hvis du lige nu føler dig helt kørt over, fordi dine tanker og følelser kører rundt, så anbefaler jeg, at du booker en indledende session, så vi sammen kan lægge en plan for, hvordan du kan håndterer dine tanker og følelser. Find en ledig tid i min kalender her.

>
Success message!
Warning message!
Error message!