fbpx

Forretningsbetingelser og privatlivspolitik

Booking og tilmelding

Booking af og tilmelding til foredrag, workshops og rådgivningsforløb foregår enten via link på ekstramor.dk under det relevante produkt eller via link, du modtager på mail. Mailen bliver altid sendt fra janne@ekstramor.dk


Betaling og fortrydelsesret

Betaling foregår via betalingslink, der varetages af betalingsplatformen EasyMe. Umiddelbart efter betalingen modtager du en kvittering på den mail-adresse, du har angivet.

Alt efter beløbets størrelse er der mulighed for ratebetaling. Når betalingen, hvad enten det er første rate eller hele beløbet, er registreret, betragtes bookingen som bindende.

Pengene gives ikke retur, hvis du vælger at afbryde dit forløb. Skulle det ske, efter du er startet på dit forløb, at du ikke ønsker at benytte dig af alle sessionerne (og dermed afbryde dit forløb), gives pengene ikke retur. Betaler du i rater, er du forpligtet til at betale alle raterne, indtil det fulde beløb er betalt.

Alle priser er oplyst i danske kroner (DKK) og inkluderer moms.


Rådgivningsforløbets gyldighed

For alle rådgivningsforløb gælder det, at sessionerne skal være afviklet senest 6 måneder efter købsdato. Er sessionerne ikke afviklet, når de 6 måneder er gået, udløber gyldigheden og de kan ikke længere bruges.


Afvikling af forløb

Foregår sessionen telefonisk, ringer du mig op på mobil 60 17 86 60 på det aftalte tidspunkt. Foregår sessionen via Zoom, modtager du et link til sessionen senest 24 timer før den aftalte session. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende telefon- og internetforbindelse.

Foregår sessionen på mit kontor, så er adressen som følger:
Niels Hemmingsens Gade 10, 3. sal
København K.


Afbudspolitik forløb

Hvis du får brug for at flytte en tid, kan det ske frem til 24 timer før den aftalte tid uden omkostning. Aflyser/flytter du din tid mindre end 24 timer før den aftalte tid, betragtes sessionen som gennemført og du betaler derfor for din session, selvom du ikke får den.


Copyright

Janne Leth Førgaard og Ekstramor.dk har alle rettigheder til produkter og materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til frirum, workshops, individuelle sessioner og forløb.


Digitale produkter

Ved køb af digitale produkter opnås brugsret til produktet og tilhørende materiale. Ekstramor produkter og materiale skal behandles fortroligt og må kun anvendes til personligt brug. De(t) må ikke udleveres, kopieres eller videregives til andre uden skriftlig tilladelse fra Janne Leth Førgaard.


Ansvarsfraskrivelse

Janne Leth Førgaard kan ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer, der er udleveret på ekstramor frirum, workshops, individuelle sessioner, parsessioner eller forløb. Ej heller for digitale produkter i form af ekstramor lydfiler, arbejdsark og e-bøger.


Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig. Det er lettest at få fat i mig på mail janne@ekstramor.dk

Ekstramor forretningsbetingelser


Privatlivspolitik
Behandling af personoplysninger

Hvis du har tilmeldt dig nyheds- og inspirationsmailen, accepterer du samtidig, at jeg må e-maile dig mine inspirationsmails og tilbud. For at kunne sende e-mails til dig, opbevarer jeg din e-mail-adresse og dit navn i mit mail-system. Oplysningerne videregives ikke til andre.

Du kan til enhver tid afmelde dig, hvis du ikke længere ønsker at høre fra mig. Det gør du ved at klikke på afmeld nyhedsbrev i den seneste mail, du har modtaget fra mig. Når du har afmeldt at modtage e-mails fra mig, sletter jeg dine oplysninger, medmindre de opbevares i forbindelse med køb af produkter som beskrevet nedenfor.

I forbindelse med køb af produkter hos Ekstramor.dk har du oplyst/indtastet navn og e-mail-adresse. De oplysninger bruger jeg til at udarbejde din faktura for at kunne gennemføre dit køb. 

I forbindelse med rådgivningssessioner tager jeg noter for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst muligt. De noter bliver opbevaret i et aflåst skab på mit kontor, mens dit rådgivningsforløb står på. Herefter makuleres de medmindre vi aftaler andet. De oplysninger du har sendt mig i forbindelse med den indledende session bliver automatisk slettet efter 12 måneder.

Datasikkerhed

Uanset om jeg har fået dine personoplysninger via mail til janne@ekstramor.dk eller via tilmelding til inspirations- og nyhedsmail på ekstramor.dk, behandler jeg dine oplysninger sikkert og fortroligt i henhold til den gældende lovgivning.

Dine oplysninger bliver udelukkende brugt til det formål, de er givet til, dvs køb af produkt og/eller modtagelse af mails.

Hvis du har spørgsmål til at behandlingen af dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte mig på janne@ekstramor.dk.

Jeg anvender tredjepart til:
Mail - her anvendes EasyMe
Betaling - her anvendes EasyMe betaling
Køb af produkter - her anvendes EasyMe
Booking af tider - her anvendes EasyMe

>
Success message!
Warning message!
Error message!