FORRETNINGSBETINGELSER & PRIVATLIVSPOLITIK

 

Booking
Frirum, workshops, individuelle sessioner og forløb bookes via mail til janne@ekstramor.dk eller via telefon på 60 17 86 60. Er du i tvivl om, hvilket produkt der er det rette for dig, kan du altid booke en gratis og uforpligtende afklaringssamtale, ring på 60 17 86 60 og aftal din tid.

Betaling
Uanset om du booker et frirum, workshop, individuel session eller et forløb, modtager du en faktura på mail.

Når betalingen er registreret, betragtes bookingen som bindende.
Alle priser er oplyst i danske kroner (DKK) og inkluderer moms.

Individuelle sessioner og forløb
Hvis du får brug for at flytte en tid kan det ske frem til 24 timer før den aftalte tid uden omkostning. Aflyser/flytter du din tid mindre end 24 timer før den aftalte tid, betragtes sessionen som gennemført og du betaler derfor for din session, selvom du ikke får den.

Skulle det ske, efter du har betalt dit forløb, at du ikke ønsker at benytte dig af alle sessionerne, gives pengene ikke retur.

Foregår sessionen telefonisk, ringer du mig op på mobil 60 17 86 60 eller skype Jannelethf til den aftalte tid. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende telefon- eller skypeforbindelse.

Er uheldet ude og er Ekstramor.dk nødt til at rykke din tid, får du en gratis session i tillæg som kompensation for ulejligheden.

Ekstramor Frirum
Hvis du melder afbud til et af dine Frirum, gives pengene ikke retur. Du modtager stadig materialet på mail, selvom du er blevet forhindret i at deltage. 

Hvis Ekstramor er nødsaget til at aflyse et Frirum, afholdes det på et andet tidspunkt. Det er ikke muligt at få pengene retur.

Workshops
Hvis du melder afbud mindre end 3 dage før workshoppen, hæfter du for det fulde beløb. Dog er du velkommen til at sende en anden i dit sted, hvis du informerer mig herom 24 timer før enten på mail til janne@ekstramor.dk eller sms til 60 17 86 60.

Hvis workshoppen aflyses af ekstramor.dk, får du tilbudt at få det indbetalte beløb retur eller deltage i førstkommende workshop.

Copyright
Janne Leth Førgaard og Ekstramor.dk har alle rettigheder til produkter og materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til frirum, workshops, individuelle sessioner og forløb samt digitale produkter.

Digitale produkter
Ved køb af digitale produkter opnås brugsret til produktet og tilhørende materiale. Ekstramor produkter og materiale skal behandles fortroligt og må kun anvendes til personligt brug. De(t) må ikke udleveres, kopieres eller videregives til andre uden skriftlig tilladelse fra Janne Leth Førgaard.

Ansvarsfraskrivelse
Janne Leth Førgaard kan ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer, der er udleveret på ekstramor frirum, workshops, individuelle sessioner eller forløb. Ej heller for digitale produkter i form af ekstramor lydfiler, arbejdsark og e-bøger.

Spørgsmål
Kontakt Ekstramor på telefon 60 17 86 60 eller via mail janne@ekstramor.dk

 

PRIVATLIVSPOLITIK

 

Behandling af personoplysninger
Hvis du har tilmeldt dig nyheds- og inspirationsmailen, accepterer du samtidig, at jeg må e-maile dig mine inspirationsmails og tilbud. For at kunne sende e-mails til dig, opbevarer jeg din e-mail-adresse og dit navn i mit mail-system (Mailchimp), jf. persondataforordningens art. 6(1)(b). Oplysningerne videregives ikke til andre.

Du kan til enhver tid afmelde dig, hvis du ikke længere ønsker at høre fra mig. Det gør du ved at klikke på afmeld nyhedsbrev i den seneste mail, du har modtaget fra mig. Når du har afmeldt at modtage e-mails fra mig, sletter jeg dine oplysninger, medmindre de opbevares i forbindelse med køb af produkter som beskrevet nedenfor.

I forbindelse med køb af produkter hos Ekstramor.dk har du oplyst/indtastet navn og e-mail-adresse. De oplysninger bruger jeg til at udarbejde din faktura for at kunne gennemføre dit køb, . Jeg gemmer en elektronisk kopi af fakturaen i 5 år, jævnfør bogføringslovgivningen, jf. persondataforordningens art. 6(1)(c), herefter slettes de.

I forbindelse med personlige forløb, tager jeg notater af vores samtaler. Det gør jeg for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst muligt, jf. persondataforordningens art. 6(1)(b). De notater opbevarer jeg mens dit forløb står på, herefter tilintetgøres de medmindre vi aftaler andet.

Datasikkerhed
Uanset om jeg har fået dine personoplysninger via mail til janne@ekstramor.dk eller via tilmelding til inspirations- og nyhedsmailpå www.ekstramor.dk, behandler jeg dine oplysninger sikkert og fortroligt i henhold til den gældende lovgivning.

Dine oplysninger bliver udelukkende brugt til det formål, de er givet til, dvs køb af produkt og/eller modtagelse af mails.

Hvis du har spørgsmål til at behandlingen af dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte mig på janne@ekstramor.dk.

Jeg anvender tredjepart til:
Mail – her anvendes Mailchimp
Betaling – her anvendes Stripe
Booking af tider – her anvendes EasyMe
Køb af produkter – her anvendes EasyMe

Janne Leth Førgaard | M: janne@ekstramor.dk | T: + 45 60 17 86 60 | CVR: 21 66 84 94 | Forretningsbetingelser | Cookies