fbpx

Indledende session

Den indledende session (og rådgivningen) er til dig, der har brug for
konkrete værktøjer til at håndtere dine følelser og problemer

I den indledende Zoom-session skaber vi overblik over dine udfordringer og lægger sammen en plan for, hvilket rådgivningsforløb der passer til dig, så du får lige præcis den hjælp og rådgivning, du har brug for.

Den indledende session foregår altid på Zoom. Den er ikke et quick fix, men derimod starten på et forløb. 

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at håndtere de følelser og konflikter, der udfordrer dig i din sammenbragte familie. Det kan jeg ikke gøre i en enkelt session. Det kræver ofte mellem 5-10 sessioner.

I hver session får du konkrete råd og værktøjer, du øver dig i at bruge mellem sessionerne, så vi sikrer os, at du skaber den ændring, du ønsker dig.

En personlig rådgivningssession varer 60 minutter
Familierådgivning til sammenbragte par varer 90 minutter.

Konkrete værktøjer til sammenbragte familier
Rådgivning til sammenbragte familier

Den indledende session er til dig, der…

  • Ikke ved hvor eller hvordan du starter. Det ved jeg, og det hjælper jeg dig i gang med i sessionen.
  • Er frustreret over det sammenbragte familieliv. Det var ikke sådan her, du forestillede dig, det skulle være.
  • Er villig til “at trække i arbejdstøjet” og investere tid, energi og penge i at få det bedre.

I den indledende Zoom-session lægger vi sammen en plan for dit videre rådgivningsforløb, for sessionen er ikke et quick fix.  

Sådan foregår den indledende Zoom-session

I din indledende Zoom-session skaber vi sammen et overblik over og en plan for det videre rådgivningsforløb, så du bliver klædt på til at håndtere dine udfordringer.

Den indledende session er ikke et quick fix (det er de øvrige sessioner heller ikke), men derimod starten på en videre proces, som vi planlægger sammen.

Du kan booket et 5- eller 10 sessioners klippekort, der giver dig en række fordele inklusive lydfiler, arbejdsark og værktøjer i pdf-format, samt en vigtig opsummeringssession. Du kan også booke en rådgivningssession ad gangen. 

 

Familierådgiver Janne Leth Førgaard
Indledende session ekstramor

Hvem skal du tale med?

Jeg hedder Janne, og jeg ekspert i sammenbragte familier.

Jeg er uddannet Stepfamily Coach, Anger facilitator, Edu-Therapy™ Specialist, praktisk parterapeut & familierådgiver. Jeg er forfatter til 2 bøger om sammenbragte familier. Den første udkom i 2012, den anden i 2023 begge hos Dansk Psykologisk Forlag.

I min rådgivning får du konkrete værktøjer og en lavpraktisk handleplan, der fokuserer på løsninger, så du undgår, at dine problemer kører i ring, men i stedet kan mærke effekten af din handleplan.

Jeg har kontor i København K, hvor jeg hver dag (også online) hjælper kvinder, mænd og par i sammenbragte familie med at håndtere deres følelser og de problemer, der opstår i deres familiekonstellation.

På en privat note blev mine forældre skilt, da jeg var teenager. Jeg er ekstramor til 2 og mor til 2. Jeg har derfor alle ekstramor-følelserne og det sammenbragte familieliv helt inde under huden. Både privat og professionelt.

Hvor foregår de efterfølgende sessioner?

Det er op til dig, hvor de efterfølgende sessioner foregår. Du er meget velkommen på mit rådgivningskontor på Niels Hemmingsens Gade i hjertet af København. Det er der nogle, der benytter sig af. Det er lige så mange, hvis ikke flere, der benytter sig af online rådgivning på Zoom eller på telefon. Du bestemmer, hvad der passer dig bedst i din hverdag


Indledende rådgivningssession

Er det nu?

Det er nu, hvis du ønsker at få det bedre i din sammenbragte familie, få overblik over dine problemer og en konkret plan for, hvordan du håndterer dine følelser og problemer, så du kan få glæden og overskuddet tilbage.

Jeg glæder mig til at snakke med dig

Et ekstramor hjerteikon
Forfatter Janne Leth Førgaard

Ekstramor til to & mor til to
Familierådgiver, praktisk parterapeut, Edu-Therapy™ specialist, facilitator og stepfamily coach
Forfatter til Førstehjælp til ekstramødre & førstehjælp til sammenbragte familier

>
Success message!
Warning message!
Error message!