fbpx

Få hjælp

 

Livet i den sammenbragte familie udløser ofte en lang række følelser og konflikter, der kan være svære at håndtere på egen hånd. Jeg har specialiseret mig i sammenbragte familier og har, udover mine uddannelser, mange års praktisk erfaring med at leve i en sammenbragt familie. Først som barn af skilte forældre og nu som ekstramor og mor i en sammenbragt familie.

På mit rådgivningskontor og i mit arbejde med sammenbragte familier – uanset om det er min podcast, blogindlæg eller de bøger jeg skrevet, arbejder jeg ud fra 3 parametre:

Specialiseret rådgivning:
Hos mig får du viden, vejledning og værktøjer, der er tilpasset din personlighed, sammenbragte familie og hverdag, så du kan overskue at gå i gang med ændringerne – og dermed mærke den positive effekt af rådgivningen.

Tryghed:
Du er ikke alene. Jeg har den faglige viden og personligt levede erfaring. Alle de råd, værktøjer og tips du får af mig, bruger jeg selv og har testet virkningen af i min egen sammenbragte familie. Med andre ord ved jeg, det virker.

Løsningsfokuseret tilgang.
Sammen lægger vi en konkret plan, der gør dig i stand til at håndtere dine problemer og præmisser, så du får overskuddet og glæden tilbage.

Ekstramor shoppen
Familierådgiver Janne Førgaard

Få mine tips og værktøjer, der gør det lettere at være ekstramor allerede i dag

Sådan vinker du farvel til skyld, skam og dårlig samvittighed

Sådan håndterer du det kontroltab det er at være ekstramor

 Få overblik over hvad du må som ekstramor

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så lander værktøjerne automatisk i din indbakke
Det koster blot din e-mail - herefter modtager du løbende inspirationsmails og tilbud

Tak - Tjek venligst din e-mail