fbpx

Få hjælp

Livet i den sammenbragte familie udløser ofte en lang række følelser og konflikter, der kan være svære at håndtere på egen hånd. Jeg har specialiseret mig i sammenbragte familier og har, udover mine uddannelser, mange års praktisk erfaring med at leve i en sammenbragt familie. Først som barn af skilte forældre og nu som ekstramor og mor i en sammenbragt familie.

På mit rådgivningskontor og i mit arbejde med sammenbragte familier - uanset om det er personlig rådgivning, familierådgivning, min podcast, blogindlæg eller de bøger jeg skrevet, arbejder jeg ud fra 3 parametre:


Specialiseret rådgivning

Hos mig får du viden, vejledning og værktøjer, der er tilpasset din personlighed, sammenbragte familie og hverdag, så du kan overskue at gå i gang med ændringerne - og dermed mærke den positive effekt af rådgivningen.


Tryghed

Du er ikke alene. Jeg har den faglige viden og personligt levede erfaring. Alle de råd, værktøjer og tips du får af mig, bruger jeg selv og har testet virkningen af i min egen sammenbragte familie. Med andre ord ved jeg, det virker.


Løsningsfokuseret tilgang

Sammen lægger vi en konkret plan, der gør dig i stand til at håndtere dine problemer og præmisser, så du får overskuddet og glæden tilbage.

Få hjælp sammenbragt familie
Hjælp til sammenbragte familier

PS: Du kan både lytte og læse.

Måske kan du bedst lide at hente inspiration ved at lytte til noget - i så kan du lytte til "Ekstramor", som er en podcast til og om sammenbragte familier. Du finder alle 54 episoder her.

Er du mere til at læse, så kan du læse "Førstehjælp til ekstramødre" eller "Førstehjælp til sammenbragte familier". Bøgerne findes både i fysisk bogform og som e-bog. Læs mere om bøgerne her.

Skal der mere til, holder jeg også foredrag og efteruddanner fagfolk

>
Success message!
Warning message!
Error message!