fbpx

Det siger andre

“Jeg har fået så mange brugbare værktøjer…”

“Jeg valgte et forløb hos dig, fordi du har erfaring fra det virkelige liv og rollen som ekstramor til piger, og fordi jeg havde læst nogle af dine blogindlæg og fik opfattelsen af, at jeg ikke var alene om de tanker og følelser, jeg sad med.

Da jeg startede i forløbet, havde jeg det ikke særlig godt. Jeg var meget påvirket og ked af det og havde ikke overskud til mine egne børn.

Det, der nok har betydet mest for mig, er, at jeg har fået så mange brugbare værktøjer til at håndtere de svære ting, hvilket gør at jeg har fået langt mere overskud og er blevet gladere.

Efter forløbet kan jeg lukke ned for negative tanker, så de ikke fylder. Jeg kan acceptere, at tingene er, som de er og reagerer ikke negativt på dem, hvilket er en stor lettelse.

Jeg vil helt klart anbefale forløbet til andre på grund af kombinationen af samtaler, værktøjer og din måde at følge op på.”

Anne, ekstramor til 1
[Marts 2023, forløb bestående af 5 rådgivningssessioner + 1 afslutningssession]

 

“Efter forløbet føler jeg mig ikke som et dårligt menneske…”

“Jeg valgte dig, fordi din rådgivning er målrettet os “ekstramødre”, og derfor virkede det for mig til, at du var den rette til at rådgive mig.

Jeg var frustreret, udkørt og opgivende, da jeg startede i forløbet. Efter forløbet føler jeg mig ikke som et dårligt menneske, når jeg trækker mig fra de konflikter, der ikke er mine. Jeg er også blevet bedre til at blande mig udenom, selvom det virkelig er svært for mig!.

Det har betydet meget for mig, at du har mødt, anerkendt og bekræftet mig i, at min strategi er ok. Og så har jeg været glad for, at sessionerne kunne afholdes online, da jeg bor langt fra København.

Jeg vil anbefale forløbet til andre, fordi det betyder meget at blive rådgivet af en, der er i samme situation, som man selv er, og selv har haft disse frustrationer. Og så gør du det godt!”

Mette, ekstramor til 2
[Februar 2023, Mette havde valgt et forløb bestående af 3 rådgivningssessioner + en afslutningssession]

 

“Jeg følte mig frustreret og magtesløs…”

“Efter at have hørt din podcast og fået dine mails, synes jeg, du virkede kompetent, rummelig og empatisk – og det blev bare mere bekræftet efter vores afklaringssamtale.

Da jeg startede i forløbet, følte jeg mig frustreret og magtesløs over vores kommunikation derhjemme. Og forkert. Rigtig forkert.

Det har klart betyder meget for mig at have et rum i form af samtalerne, hvor jeg bliver mødt med forståelse og uden fordomme. Jeg har kunnet sige ting, uden at skulle forklare en masse før og efter. Og det at du deler egne erfaringer gør, at man hurtigt ikke føler sig alene.”

Cecilie, ekstramor til 1
Forløb afsluttet november 2022

 

 

“Sessionerne var et frirum”

“Da jeg startede i forløbet, var jeg frustreret og følte mig magtesløs. Sessionerne var et frirum, hvor jeg er blevet lyttet til og mødt med forståelse. Du har en viden og erfaring, der får samtalerne til at flyde og rådgivningen til at være meget konkret og dermed brugbar – fra første session. Jeg har været rigtig glad for mit forløb og vil anbefale det til andre.”.

Pernille, ekstramor til 2
Forløb afsluttet november 2022

 

 

“Jeg følte, jeg var ved en skillevej”

“Jeg valgte et forløb hos dig, da jeg havde læst om dig og eftersom sammenbragte familier er din “ting”, gav det mening.

Jeg følte, jeg var ved en skillevej, hvor jeg enten kunne blive i min sammenbragte familie og søge hjælp, eller jeg skulle videre selv.

Det bedste for mig har været, at du ved, hvad jeg snakker om, at du har anerkendt mine følelser, at jeg har fået redskaber, og det har været min tid, hvor jeg har kunne snakke om hvad som helst.

Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til andre, for det er rart, at du ved en masse om sammenbragte familier. Jeg har før siddet overfor terapeut, som ikke helt kan sætte sig ind i det man snakker om, selvom de selvfølgelig er anerkendende.”.

S, ekstramor til 2
Forløb afsluttet oktober 2022

 

“Da jeg startede i forløbet manglede jeg lyst og motivation …”

“Valget faldt på dig som rådgiver, både fordi du arbejder meget konkret med udfordringerne, og fordi jeg kunne genkende mange af mine egne oplevelser og overvejelser i dine tekster på hjemmesiden.

Da jeg startede i forløbet, manglede jeg lyst og motivation til at være sammen med min kæreste, når hans barn var der. Jeg havde derudover dårlig samvittighed over at have så mange negative tanker omkring det.

Dét, at alle tanker har været lovlige og ikke er blevet italesat som forkert eller bekymrende men derimod er blevet anerkendt under hele mit forløb, har betydet meget for mig.

Jeg vil anbefale forløbet til andre. Der bliver skabt et meget behageligt rum, hvor alt er tilladt at sige, og man bliver bevidst om, at man ikke er den eneste, der har det på den her måde.

Derudover får man nogle gode redskaber med sig i forhold til, hvordan man konkret kan arbejde med ting og se tingene fra forskellige vinkler, så det giver mening for én at arbejde med de svære ting.”

Trine, ekstramor til 1
Forløb afsluttet oktober 2022

 

“Jeg var klar til at gå fra min kæreste”

Da jeg startede i forløbet, var jeg klar til at gå fra min kæreste og smide håndklædet i ringen. Jeg havde ikke lyst til at være i mit eget hjem.

Forløbet har været mit fristed, hvor ingen tanker er forbudte, og hvor det er okay at sige ting højt, som jeg normalt ikke ville kunne. Efter hver samtale har jeg haft noget konkret, jeg kunne arbejde med og hver gang har jeg følt mig anerkendt i alt det, der er svært.

Forløbet har lært mig at aflægge det ansvar, der ikke er mit, så jeg har en langt større ro omkring min sammenbragte familie nu.

Grundet den fysiske afstand har det også fungeret rigtig godt for mig, at forløbet kunne foregå over telefonen.

Jeg vil klart anbefale forløbet, fordi det både kan være et fristed, et sted for udvikling og rigtig god sparring i alle de frustrationer, der kan være i forhold til det at have en partner med barn.

Maria, ekstramor til 1
Forløb afsluttet oktober 2022

 

“Jeg manglende redskaber til at tackle det”

Jeg havde googlet “svært at være bonusmor” og faldt over nogle af dine artikler, som jeg kunne spejle mig 100% i og valgte derfor et forløb hos dig.

I starten synes jeg, det var meget vanskeligt at være i min sammenbragte familie med en ex på sidelinjen. Jeg manglede redskaber til at tackle det, for jeg følte mig som et dårligt menneske og som om, jeg nogle gange var ude på dybt vand, fordi jeg ikke kendte til udfordringerne i forvejen og heller ikke havde redskaber til dem.

I forløbet har fået redskaber til at tackle min situation, så jeg ved, hvordan jeg kan håndtere tingene, og jeg har lært, at jeg selv kan tage kontrollen over mit liv – også selv om der er en ex på sidelinjen.

N, ekstramor til 2
Forløb afsluttet september 2022

 

“Det var lidt af en åbenbaring”

Jeg valgte et forløb hos dig, fordi du selv “har stået i samme sko”, og fordi jeg, i den indledende afklaringssamtale, følte mig set og hørt uden at føle mig forkert.

På start-tidspunktet havde jeg det rigtig skidt og overvejede, om det at leve i en sammenbragt familie, var en for stor mundfuld for mig.
Forløbet har været utroligt givende, og jeg har følt mig både set og hørt og har fået nye vinkler på mine udfordringer. Jeg har fået konkrete tips, teknikker og værktøjer, der passer til mine problemer.

Ved afslutningen af forløbet var det lidt af en åbenbaring for mig at konstatere, at en del af det, jeg havde det så skidt over, da forløbet startede, slet ikke længere er et issue eller noget, jeg overhovedet er optaget af. Det var ret vildt at konstatere, og det havde jeg ikke turde tro på, hvis du i starten af forløbet havde sagt, at det var muligt.

Jeg er i dag mentalt et helt andet sted, end jeg var, da jeg startede på forløbet. Og vil til hver en tid anbefale andre i samme situation at booke et forløb.

Susan, ekstramor til 2
Forløb afsluttet september 2022

 

“Jeg følte mig magtesløs, fastlåst og forkert”

Jeg var fortvivlet, følte mig magtesløs, fastlåst, forkert, egoistisk og ikke-rummelig og startede i mit forløb for at få et målrettet fokus på de udfordringer, som den sammenbragte familie bringer med sig, og for at finde en måde, hvorpå jeg bedre kan navigere i alle de svære følelser. For at få noget sparring og finde ud af, om det bare var mig, ‘der var noget galt med’.

Det bedste for mig i forløbet har været at blive lyttet til, set og spejlet – uden nogen form for fordømmelse.

L, ekstramor til 2
Forløb afsluttet juli 2022

 

“Jeg var stresset, ulykkelig og udmattet”

Jeg valgte et forløb hos dig, fordi jeg søgte viden om teenagere og sammenbragte familier og faldt over ekstramor.dk. Herefter købte jeg din bog og læste den. Den bragte umiddelbar trøst, ro og udvidede min forståelse for min egen rolle og de konflikter, jeg har stået i. Det var meget opbyggeligt, og derfor tog jeg kontakt til dig.

Da jeg startede i mit forløb, var jeg stresset, ulykkelig og udmattet. Det har betydet rigtig meget for mig, at du så indgående forstår de følelser og tematikker, der er i spil, gennem din egen erfaring. Det giver en troværdighed og vægt i samtalerne.

Det har også betydet meget for mig, at du er så generøs i dit nærvær og din lytten.

M, ekstramor til 3
Forløb afsluttet juli 2022

 

“Jeg var frustreret og sortseende …”

Da jeg startede i mit forløb, var jeg meget frustreret, sortseende og helt klart alt for meget i offer-rollen.

Jeg valgte dig, fordi flere anbefalede dig på Facebook og via din hjemmeside, virkede du meget kompetent, professionel og med en sympatisk tilgang til problematikken og til mig og min familie. Desuden fik jeg et godt indtryk af dig til den afklarende samtale, før forløbet startede.

Det, der har betydet mest for mig, må være din empatiske, sympatiske og på ingen måde dømmende tilgang i vores samtaler. Det gør det væsentlig nemmere at lukke op for de forbudte tanker der kan være.

Det er også klart en gevinst, at du selv kender til problematikken på egen krop.

Jeg har været meget glad for mit forløb.

Tine, ekstramor til 2
Forløb afsluttet maj 2022

 

“Jeg var lige midt i følelsesmæssigt kaos..”

Jeg havde læst om dig på de sociale medier og efter der, i den indledende samtale, var en god kemi, følte jeg, at det rigtige var at starte i et forløb.

Da jeg startede i forløbet, var jeg lige midt i kaos – følelsesmæssigt – synes det hele faldt fra hinanden. Følelsen af utilstrækkelighed. Jeg havde svært ved at dele det, fordi der ikke er så mange, som virkelig forstår hvordan det er, og kan anerkende de her ‘forbudte’ følelser.

Det, der har betydet mest for mig i mit forløb, er, at du har “forstand”/indsigt i, hvad det vil sige at være en sammenbragt familie, og at du er helt udefrakommende og kan se situationen i helikopter perspektiv, men samtidig give redskaber til at komme ud af noget, der kører i cirkler på en uhensigtsmæssig måde.

Jeg kommer til at savne at have vores samtale, som en buffer, når man lige har gået og samlet lidt sammen..

Carina, ekstramor til 1
Forløb afsluttet december 2021

 

“Jeg var ekstremt presset og stresset..”

Da jeg startede i mit personlige forløb, var jeg ekstremt presset og stresset, når mit ekstrabarn var hos os, fordi jeg følte, at jeg skulle være på hele tiden.

Og grunden til, at jeg valgte et forløb lige hos dig var, at jeg ønskede at tale med en, der har kompetencer inden for netop dette specifikke område dvs. ikke en terapeut eller psykolog, som har flere specialeområder. Jeg tænkte, at samtalerne således ville blive mere spot-on på min konkrete problemstilling.

Det har betydet meget for mig at have et rum, hvor det har været tilladt at sige alt, hvad jeg føler og tænker om at være ekstramor – også de følelser, jeg skammer mig over.

Den skam der er forbundet med ikke at elske sit ekstrabarn lige så højt, som hvis det var ens eget barn, har betydet meget at kunne dele og ikke mindst blive bevidst om, at det er helt normalt.

Jeg har fået mod til at sige fra, når det bliver for meget, og jeg er blevet mere opmærksom på at tilpasse min hverdag på en måde, hvor jeg ved, at jeg ikke bliver udmattet og går på kompromis med mine egne behov.

Pernille, ekstramor til 1
Forløb afsluttet december 2021

 

 

“Jeg var orienteringsløs og overvældet..”

Jeg valgte et forløb hos Janne af flere årsager, blandt andet på grund af hendes egen erfaring som “ekstramor” in real life. Da jeg startede, var jeg orienteringsløs og overvældet af de mange forskellige aspekter omkring organisering og sammenføring af to skilsmissefamilier. Janne hjalp mig med at finde et kompas, jeg kunne navigere efter.

Det har haft stor betydning for mig, at der både bliver lyttet, men også givet konkret feedback og løsningsorienterede forslag. Jeg følte mig ikke alene.

Noget af det vigtigste jeg har fået med, er at tænke i problemløsning, holde fokus på de ting, jeg rent faktisk har direkte indflydelse på – og så også ærlighed, når det er vanskeligst i forhold til mine børns mor og min nuværende kæreste.

Jeg giver forløbet 10 ud af 10 hjerter.

J, far til 2 børn
Forløb afsluttet november 2021

 

“Jeg var fortvivlet, ked af det og slidt op..”

Da jeg startede i mit forløb, var jeg fortvivlet, ked af det og slidt op. Jeg vidste, at jeg elsker min kæreste, men pga. den mulige fremtid vi så ind med ændring i samværsordningen, var jeg usikker på, om jeg kunne holde til det. Jeg kunne ikke se en vej ud, hvor vi stadig blev sammen som par, og hvor jeg kunne trives, hvis børnene var der mere.

Forløbet har betydet, at jeg kunne få lettet min ventil regelmæssigt. Det har gjort, at tingene ikke hober sig op for mig, da jeg bedre kan ”skrive bag øret”, at denne her situation/scenarie ser jeg frem til at snakke med dig om. Jeg er altid gået fra vores snakke med gå-på mod og oprejst pande.

Noget af vigtigste, jeg har fået med mig er, at jeg godt må sige nej, værne om mine egne grænser, både overfor børnene og min kæreste.

Forløbet får 10 ud af 10 hjerter af mig.

Lise, ekstramor til 2 
Forløb afsluttet november 2021

 

“Det hele var gået i hårdknude…”

Vi havde nået et punkt, hvor det hele var gået i hårdknude. Vi valgte Janne, fordi vi havde været til et foredrag, og godt kan lide den måde, hun arbejder på. Og fordi hun selv lever i en sammenbragt familie og kan give råd og vejledning også ud fra egen erfaring.

Det har netop haft stor betydning for os, at Janne selv er i det, og derfor kan se tingene fra begge sider og vejlede ud fra det. Vi har været yders tilfredse med forløbet.

Vi giver det 9 ud af 10 hjerter.

M & T sammenbragt familie med 3 børn
Forløb afsluttet oktober 2021

 

 

“Jeg var ekstremt frustreret…”

Da jeg startede i mit forløb, var jeg ekstremt frustreret og meget trist, fordi mit ekstrabarns mor fyldte virkelig meget i mig og hjemme hos os. Forløbet har lært mig at lukke biomor ude af mit hoved, og det er en kæmpe lettelse. 1000 tak for den kæmpe hjælp forløbet har været.

Jeg giver helt klart forløbet 10 ud af 10 hjerter.

Anne, ekstramor til 1
Forløb afsluttet oktober 2021

 

 

“Jeg er ikke helt forkert på den…”

Jeg var ikke i tvivl om, at det var dig, jeg skulle have hjælp fra. Det var som om alt, hvad du skrev passede på mig! Det var dejligt at få et frirum, hvor jeg kunne fortælle om mine tanker og ikke føle mig helt forkert.

Inden jeg startede, manglede jeg, i den grad, nogle redskaber og dem fik jeg også lyn-hurtigt. Men det har også været udfordrende, da processen først gik i gang. Det var en ændring, der skulle ske i mig, så det krævede, at jeg kiggede indad og ændrede nogle mønstre, tanker og ideer.

Noget af det bedste har været at finde ud af, at jeg ikke er helt forkert på den og få nogle redskaber til, hvordan jeg klarer det bedst i min sammenbragte familie. Jeg har lært så meget om mig selv.

Jeg giver forløbet 10 ud af 10 hjerter.

Trine, ekstramor til 3
Forløb afsluttet oktober 2021

 

 

“Der er ikke noget at sige til, at det er svært…”

Da jeg startede forløbet oplevede jeg, at mange situationer var meget overvældende for mig. Det var svært for mig sådan rigtig at kunne sætte mig i børnenes sted samt at forstå min kærestes forældrerolle. Derfor var det vigtigt for mig, at min rådgiver havde en indgående forståelse for nogle af de svære processer og erkendelser, som man går igennem, når man starter rollen som ny bonusmor/ekstramor.

I forløbet har der været en god og åben dialog – og det har jeg sat stor pris på. Og så har det været rigtig godt med forslag til konkrete værktøjer og løsningsmodeller, som jeg har kunne tage med mig ind i mit forhold.

Noget af det vigtigste jeg har fået med er nok, at der ikke er noget at sige til, at det er svært. Det har virkelig være en vigtig indsigt og også at acceptere, at min kæreste og jeg har meget forskellige udgangspunkter, og naturligvis ser situationer forskelligt, fordi han er forælder og jeg ikke er det.

Jeg giver forløbet 8 ud af 10 hjerter

Katrine, ekstramor til 2
Forløb afsluttet oktober 2021

 

 

“Jeg sad fast i nogle tankemønstre og en følelse af afmagt”

Jeg har arbejdet en masse med mig selv og den familiekonstellation mig og min kæreste har skabt. Har bl.a. arbejdet meget med healing og terapi. Men jeg manglede noget mere kognitivt og coachende for, at finde større ro og manglede nogle konkrete redskaber, fordi jeg alligevel sad fast.

Da jeg startede forløbet, var jeg præget af mange op- og nedture. Følte ikke jeg kunne være mig selv i mit hjem og min familie. Var meget ked af det ofte, og alle mulige tanker og problematikker fyldte utroligt meget. Jeg sad fast i nogle tankemønstre og en følelse af afmagt.

Det har betydet rigtig meget for mig, at du ved, hvad du snakker om. At du møder mig åbent, nærværende og omsorgsfuldt. At det er coachende og løsningsorienteret, fordi jeg lige netop har arbejdet meget med mig selv i forvejen, og det var noget nyt og meget mere nutidigt jeg havde brug for hjælp og redskaber til. Kan rigtig godt lide, at det er konkret og handlingsorienteret.

Jeg har været rigtig glad for forløbet, og det var lige det, der var det rigtigt og godt for mig for, at finde ro i mig selv i min familie.

Jeg giver forløbet 10 ud af 10 hjerter

Sagt af Anne, ekstramor til 2 og mor til 1
Forløb afsluttet i juni 2021

 

 

“Jeg var frustreret og helt ærligt også en lille smule skeptisk…”

Da jeg startede i mit personlige forløb, var jeg frustreret, og helt ærligt også en lille smule skeptisk. Fordi jeg syntes, at jeg havde bøvlet med det så længe og det fyldte så meget, at jeg turde ikke helt tro på, at det var muligt at ændre. Derfor var det vigtigt for mig at tale med en, der havde forståelse for den specielle situation, det er at være ekstramor.

Jeg var begejstret for, at det er så konkret, at vi har arbejdet helt specifikt med, hvad jeg skulle gøre og tænke anderledes. Det har faktisk også betydet meget, at du indimellem er kommet med eksempler fra dit eget liv som ekstramor, fordi det godt kan føles som om, at jeg er den eneste der nogensinde har stået i denne situation. Jeg kender ikke andre ekstramødre, og derfor er det dejligt at få følelsen af, at du har stået i lignende situationer.

Jeg giver forløbet 10 ud af 10 hjerter!

Sagt af en ekstramor til 2 og mor til 2
Forløb afsluttet i maj 2021

 

 

“Forløbet blev min tiltrængte ventil”

Da jeg startede, var jeg meget frustreret og ensom. Havde en følelse af at stå alene med tankerne, og at min omgangskreds (naturligvis) ikke forstod mine problemer og indimellem “dømte” mig for de tanker, jeg havde om min nye rolle som ekstramor, om mine ekstrabørn eller min kærestes rolle som far. Jeg følte, jeg skulle censurere mig selv blandt andre mennesker og forløbet blev simpelt hen min ventil.

Det har virkelig været rart, at du tør dele ud af egne erfaringer både i forhold til parforhold og ekstrabørn, og at du spejler noget af det, jeg oplever. Det har fået mig til at føle mig mindre forkert og dét er meget lettende.

Noget af det bedste ved mit forløb har været, at jeg er blevet bekræftet i:

    • At man også selv skal have det godt og at det er okay at trække sig – underforstået at alles fokus inklusive ens eget kan blive “for meget” på børnenes trivsel, og at man selv glemmes.
    • Jeg kan følelsesmæssigt kun give det, jeg har
    • At jeg er god nok/giver nok

Men også en konkretisering af situationer og mønstre i dynamikken mellem min kæreste og jeg. Jeg er blevet hjulpet til at se mere praktisk på det og få gjort det “mindre”, og få lavet en plan for næste gang, situationen opstår.

Det er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt. En rigtig god investering i mit psykiske velbefindende, parforholdet og harmonien i familien.

Rent praktisk har jeg været rigtig glad for, at samtalerne også kunne tages over telefonen, når man som jeg boede på landet langt fra København.

Jeg giver forløbet 10 ud af 10 hjerter!

Sagt af Rikke, ekstramor til 3, der afsluttede sit forløb i marts 2021

 

 

“Det var altafgørende, at du havde erfaringen med fra eget liv”

Jeg valgte et forløb hos Janne, fordi det var altafgørende, at hun havde erfaringen med fra eget liv. Det er noget nær umuligt at sætte sig ind i, hvordan det er at være ekstramor, før man selv har prøvet det. Så det har været en kæmpe gave at møde en, der forstår mig.

Det, der har betydet mest for mig var, at Janne har været ekstrem god til at anerkende mine følelser – også de grimme og ‘egoistiske’. Det har været så befriende at møde en, der ved, hvordan det føles at sætte sig så meget til side for kærligheden og det har betydet alt.

Jeg giver mit forløb 10 hjerter ud af 10.

Sagt af Emilie, der afsluttede sit forløb i juni 2020

 

“En accept er, at jeg er ret fin, som jeg er.
Jeg står derfor meget stærkere end før.”

Jeg valgte et forløb hos Janne, fordi jeg havde fulgt nyhedsbrevene længe, og de gav rigtig god mening for mig. Derfor blev jeg nysgerrig, og da jeg trængte til hjælp fra en helt udenforstående, bookede jeg et forløb. For mig at se, er Janne den eneste super-kompetente ekstramor-ekspert at kontakte. Janne taler rent ud af posen, på den rigtig gode måde.

Da jeg startede mit forløb var jeg ked af det, trængt, i uro, tvivlede på mig selv og var umanerlig træt…

Via mit personlige rådgivningsforløb, har jeg fået ro indeni mig. Jeg har fået en sikkerhed for, at det er i orden at være (indrettet) som jeg er, og min modvilje mod mit bonusbarn er væk.

Det, der betød mest for mig i samarbejdet med Janne var, at hun turde give mig et blidt spark og udfordre mig. I stedet for at tale mig efter munden udfordrede hun mig, der hvor det var sværest for mig – og det på en rigtig god måde. Det betød også meget for mig, at Janne er så grundig og professionel i sit arbejde. Hun har helt styr på, hvem jeg er og mine relationer/problematikker hver gang vi snakker sammen. Det betyder meget.

Jeg er allergladest for at have opnået den ro, jeg har indeni mig. En accept er, at jeg er ret fin, som jeg er. Jeg står derfor meget stærkere end før.

Jeg vil give forløbet 9 ud af 10 hjerter. Janne har hjulpet mig rigtig meget. Jeg kunne have fået mere ud af vores forløb, hvis jeg ikke havde haft/har så travlt samtidig og hvis jeg havde lavet flere af “lektierne” mellem sessionerne. – Men jeg havde brug for hjælp nu og her, og er rigtig glad for mit forløb. TAK!

Sagt af en ekstramor til 1, der afsluttede sit forløb i juni 2019

 

 

“Jeg havde ondt i maven flere dage,
inden min kærestes barn kom”

Da jeg startede i mit rådgivningsforløb havde jeg havde ondt i maven i flere dage, inden min kærestes søn skulle komme. Jeg var rasende og frustreret over følelsen af ikke at kunne være i mit eget hjem. .

Det har været fantastisk at gøre følgeskab med en så kompetent, fortrolig og dejlig rådgiver. Det er de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud til personlig udvikling. Bare efter få gange faldt det hele på plads i forhold til barnet, og jeg blev i stand til at være observerende fremfor følende. At der så er enormt mange problemer i mit parforhold, er en anden sag, men på det område er Janne lige så kompetent og indsigtsfuld, så vi flyttede bare helt naturligt fokus fra barn til partner.

Noget af det bedste har været alle de nye værktøjer, som jeg er blevet udstyret med til at klare mine udfordringer. Det har virkelig været befriende at kunne skrive til Janne, når livet brændte på, og dermed have noget guidance at læne sig op af. Jeg har følt mig opløftet over at have sådan en sparringspartner. Veninder bakker op, men kommer ikke med sådanne brugbare værktøjer.

Jeg vil virkelig anbefale et personlig rådgivningsforløb. På en skala fra 1-10, hvor 10 er bedst, får forløbet 10 af mig.

Sagt af en ekstramor til 1

 

 

“Bare det at få lettet sit hjerte betyder meget”

Mit personlige rådgivningsforløb hos Janne har fået taget mig sammen til at gøre noget ved nogle ting, fordi vores sessioner fik mig til at indse, at det var nødvendigt.

Jeg har fået nogle redskaber, som jeg fortsat kan bruge aktivt i de problemer, jeg møder. Der går nærmest ikke en dag, uden at jeg tænker “Hvad skal jeg give slip på i denne forbindelse?” 🙂

Mine sessioner betød, at jeg fik en masse energi og “rummelighed”. Det har igen betydet, at mit parforhold udviklede sig i en positiv retning, fordi jeg ikke konstant var efter min kæreste, og han dermed fik “luft” til selv at handle på nogle ting. Helt konkret har vi skændtes meget mindre det seneste halve år end ellers.

Det bedste ved forløbet har været at have en sparringspartner, der kan hjælpe med at finde ud af, hvad problemets kerne(r) er. At få hjælp til at finde ud af, hvad der skal sættes aktiv handling ind på, og hvad der bare skal gives slip på. At have en, der forstår komplikationerne og de følelser, der er i at være ekstramor. Bare det at få lettet sit hjerte betyder meget.

Det har været rigtig rart at have en “livline” at kunne skrive til. Bare det at vide, at muligheden er der, tager lidt af presset. Den personlige feedback, du gav mig i telefonen, har også haft rigtig stor betydning for mig. Nogle gange får ting mere betydning, når det kommer udefra end bare fra ens egen erkendelse.

Jeg vil helt klart anbefale de personlige rådgivningsforløb til andre.

Sagt af en ekstramor til 1

 

“Det bedste ved forløbet var, at der altid var en løsning”

Mit forløb har gjort hele forskellen i mit parforhold. Ofte fandt jeg mig selv i en udgave, jeg slet ikke havde lyst til at være. Specielt fordi jeg gik med en masse følelser og tanker, jeg faktisk ikke ville være bekendt. Men at få sagt dem højt og bearbejdet og erkendt, at det er OKAY at have den slags følelser, er intet mindre end en befrielse.

Forløbet gav mig værktøjer til at kunne arbejde med mig selv og finde ud af, hvad jeg skulle bruge energi på. Det bedste ved forløbet var, at der altid var en løsning – og altid noget positivt at arbejde hen imod. Følelsen af, at jeg var okay – og ikke den forfærdelige udgave af mig selv, jeg konstant gik og troede, jeg var. Følelsen af at opdage, at jeg faktisk bidrog med en masse godt til mit forhold og til mit ekstrabarn.

Jeg vil huske mig selv på alle de gode råd og værktøjer, som jeg ved fungerer. Og jeg vil arbejde med ikke at nedgøre mig selv – for jeg ved, at jeg gør, hvad jeg kan, og det er godt nok!!!

Tak for din anerkendelse af mit arbejde, det var noget af det, der rørte mig mest. Jeg havde allermest brug for, at nogen sagde: ”Hold op, det er altså flot gjort – godt kæmpet…”

Sagt af en ekstramor til 1 og mor til 2

 

“Det har været fantastisk at “få renset ud” og “ryddet op”
i de negative og ubrugelige tanker”

Forløbet har hjulpet mig med at fokusere på de ting, jeg kan ændre – og fået mig til at stoppe med at bruge tid på de ting, jeg ikke kan ændre.

Det bedste ved forløbet har været, at Janne og jeg ved hver session i samarbejde har fundet frem til konkrete handlinger, øvelser og tankemønstre, som alt sammen har været medvirkende til at få et tættere, bedre og mere naturligt forhold til mit ekstrabarn.

Jeg fik sat mine tanker i struktur, og negative tanker blev i høj grad vendt til mere positive og konstruktive tanker, som jeg kunne arbejde med fra gang til gang. Samtidig er jeg blevet mere bevidst om, hvor vigtigt det også er at behandle mig selv godt. Klappe mig selv lidt mere på skulderen for de ting, jeg gør for mit ekstrabarn. Uden selvrespekt og anerkendelse fra mig selv kan jeg ikke være noget for andre – og slet ikke for mit ekstrabarn.

Efter hver session har jeg været fuld af energi, glæde og gåpåmod. Det har været fantastisk at “få renset ud” og “ryddet op” i de negative og ubrugelige tanker. Jeg har følt mig lettet efter hver snak – fordi jeg hver gang har måttet og turdet sige lige dét, jeg tænkte. Og fordi jeg har fået ideer og brugbare værktøjer til at ændre de uhensigtsmæssige tanker.

Sagt af en ekstramor til 1 og kommende mor til 1

 

 

“Jeg er blevet en gladere mor, ekstramor og kæreste”

Mit forløb har gjort en verden til forskel. Jeg er blevet så meget klogere på mig selv og bedre til at kontrollere min tankegang. Ment på den måde, at jeg får ledt tankerne hen på noget positivt i stedet for at lade det negative løbe af med mig. Det har medvirket til, at jeg er blevet en gladere mor, ekstramor og kæreste. De redskaber, jeg har fået, kan jeg også bruge til at komme videre i mit liv generelt. Det bedste af det hele er, at jeg er blevet gladere, der skal mere til at vælte mig, og jeg er bestemt klædt på til at tackle de udfordringer, der nu engang måtte komme.

Sagt af en ekstramor til 2 og mor til 2

 

 

“Hvor er det fantastisk at stå med en følelse af glæde og overskud
og følelsen af, at intet kan ødelægge mit parforhold”

Jeg er så glad for, at jeg investerede både tid, penge og følelser i dette projekt – familien er bare vigtigst. Og hvor er det fantastisk at stå med en følelse af glæde og overskud og følelsen af, at intet kan ødelægge mit parforhold, hverken hans børn eller deres mor. For 3 måneder siden var det med en helt anden følelse – vrede, ulykkelighed, underskud og en følelse af, at hans børn og deres mor blev årsagen til vores brud. Du har hele vejen igennem været inspirerende og givet mig troen på, at det selvfølgelig kunne lade sig gøre. Og jeg føler mig gladere og mere lykkelig, end jeg nogensinde har været før – det er SÅ dejligt. Det er ikke kun herhjemme, jeg kan bruge det lærte, det er også på arbejdet, sammen med veninderne – kort sagt: alle steder.

Sagt af en ekstramor til 2 og mor til 2

 

 

“Det er så befriende at vide,
at jeg rent faktisk selv kan gøre en kæmpe forskel”

Den største forskel, forløbet har gjort for mig, er, at jeg har fået slået fast, at forandringer skal komme fra mig selv. Jeg kan ikke ændre på, hvordan andre reagerer, men jeg kan komme til en accept af dette og samtidig arbejde på at ændre den måde, andres opførsel påvirker mig. Det bedste ved forløbet er de konkrete handlingsplaner, der bliver lagt ved hver samtale. Det hjælper mig rigtig meget at vide, at ‘i stedet for at gøre/reagere/tænke sådan, så kan jeg gøre det og det’. Det virker!

Sagt af en ekstramor til 1 og mor til 2

 

 

Vil du vide, hvad andre siger om min parrådgivning?

Vil du vide, hvad andre siger om min familierådgivning til par i sammenbragte familier, så er det herovre du kan læse med.

 

 

Vil du vide vide mere om min rådgivning?

Vil du vide mere om min rådgivning og få en lille forsmag på, om det mon er noget for dig, så er du hjertelig velkommen til at booke din gratis afklarings-samtale. Du kan finde den tid, der passer dig ved at klikke lige her.

 

Familierådgiver Janne Førgaard

Få mine tips og værktøjer, der gør det lettere at være ekstramor allerede i dag

Sådan vinker du farvel til skyld, skam og dårlig samvittighed

Sådan håndterer du det kontroltab det er at være ekstramor

 Få overblik over hvad du må som ekstramor

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så lander værktøjerne automatisk i din indbakke
Det koster blot din e-mail - herefter modtager du løbende inspirationsmails og tilbud

Tak - Tjek venligst din e-mail