fbpx

Det siger andre

“Det var altafgørende, at du havde erfaringen med fra eget liv”

 

Jeg valgte et forløb hos Janne, fordi det var altafgørende, at hun havde erfaringen med fra eget liv. Det er noget nær umuligt at sætte sig ind i, hvordan det er at være ekstramor, før man selv har prøvet det. Så det har været en kæmpe gave at møde en, der forstår mig.

Det, der har betydet mest for mig var, at Janne har været ekstrem god til at anerkende mine følelser – også de grimme og ‘egoistiske’. Det har været så befriende at møde en, der ved, hvordan det føles at sætte sig så meget til side for kærligheden og det har betydet alt.

Jeg giver mit forløb 10 hjerter ud af 10.

Emilie (forløb afsluttet i juni 2020)

“En accept er, at jeg er ret fin, som jeg er.
Jeg står derfor meget stærkere end før.”

 

Jeg valgte et forløb hos Janne, fordi jeg havde fulgt nyhedsbrevene længe, og de gav rigtig god mening for mig. Derfor blev jeg nysgerrig, og da jeg trængte til hjælp fra en helt udenforstående, bookede jeg et forløb. For mig at se, er Janne den eneste super-kompetente ekstramor-ekspert at kontakte. Janne taler rent ud af posen, på den rigtig gode måde.

Da jeg startede mit forløb var jeg ked af det, trængt, i uro, tvivlede på mig selv og var umanerlig træt…

Via mit personlige rådgivningsforløb, har jeg fået ro indeni mig. Jeg har fået en sikkerhed for, at det er i orden at være (indrettet) som jeg er, og min modvilje mod mit bonusbarn er væk.

Det, der betød mest for mig i samarbejdet med Janne var, at hun turde give mig et blidt spark og udfordre mig. I stedet for at tale mig efter munden udfordrede hun mig, der hvor det var sværest for mig – og det på en rigtig god måde. Det betød også meget for mig, at Janne er så grundig og professionel i sit arbejde. Hun har helt styr på, hvem jeg er og mine relationer/problematikker hver gang vi snakker sammen. Det betyder meget.

Jeg er allergladest for at have opnået den ro, jeg har indeni mig. En accept er, at jeg er ret fin, som jeg er. Jeg står derfor meget stærkere end før.

Jeg vil give forløbet 9 ud af 10 hjerter. Janne har hjulpet mig rigtig meget. Jeg kunne have fået mere ud af vores forløb, hvis jeg ikke havde haft/har så travlt samtidig og hvis jeg havde lavet flere af “lektierne” mellem sessionerne. – Men jeg havde brug for hjælp nu og her, og er rigtig glad for mit forløb. TAK!

– Ekstramor til 1 (forløb afsluttet juni 2019)

 

“Jeg havde ondt i maven flere dage,
inden min kærestes barn kom”

 

Da jeg startede i mit rådgivningsforløb havde jeg havde ondt i maven i flere dage, inden min kærestes søn skulle komme. Jeg var rasende og frustreret over følelsen af ikke at kunne være i mit eget hjem. .

Det har været fantastisk at gøre følgeskab med en så kompetent, fortrolig og dejlig rådgiver. Det er de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud til personlig udvikling. Bare efter få gange faldt det hele på plads i forhold til barnet, og jeg blev i stand til at være observerende fremfor følende. At der så er enormt mange problemer i mit parforhold, er en anden sag, men på det område er Janne lige så kompetent og indsigtsfuld, så vi flyttede bare helt naturligt fokus fra barn til partner.

Noget af det bedste har været alle de nye værktøjer, som jeg er blevet udstyret med til at klare mine udfordringer. Det har virkelig været befriende at kunne skrive til Janne, når livet brændte på, og dermed have noget guidance at læne sig op af. Jeg har følt mig opløftet over at have sådan en sparringspartner. Veninder bakker op, men kommer ikke med sådanne brugbare værktøjer.

Jeg vil virkelig anbefale et personlig rådgivningsforløb. På en skala fra 1-10, hvor 10 er bedst, får forløbet 10 af mig.

– Ekstramor til 1

 

“Bare det at få lettet sit hjerte betyder meget”

Mit personlige rådgivningsforløb hos Janne har fået taget mig sammen til at gøre noget ved nogle ting, fordi vores sessioner fik mig til at indse, at det var nødvendigt.

Jeg har fået nogle redskaber, som jeg fortsat kan bruge aktivt i de problemer, jeg møder. Der går nærmest ikke en dag, uden at jeg tænker “Hvad skal jeg give slip på i denne forbindelse?” 🙂

Mine sessioner betød, at jeg fik en masse energi og “rummelighed”. Det har igen betydet, at mit parforhold udviklede sig i en positiv retning, fordi jeg ikke konstant var efter min kæreste, og han dermed fik “luft” til selv at handle på nogle ting. Helt konkret har vi skændtes meget mindre det seneste halve år end ellers.

Det bedste ved forløbet har været at have en sparringspartner, der kan hjælpe med at finde ud af, hvad problemets kerne(r) er. At få hjælp til at finde ud af, hvad der skal sættes aktiv handling ind på, og hvad der bare skal gives slip på. At have en, der forstår komplikationerne og de følelser, der er i at være ekstramor. Bare det at få lettet sit hjerte betyder meget.

Det har været rigtig rart at have en “livline” at kunne skrive til. Bare det at vide, at muligheden er der, tager lidt af presset. Den personlige feedback, du gav mig i telefonen, har også haft rigtig stor betydning for mig. Nogle gange får ting mere betydning, når det kommer udefra end bare fra ens egen erkendelse.

Jeg vil helt klart anbefale de personlige rådgivningsforløb til andre.
– Ekstramor til 1

 

“Det bedste ved forløbet var, at der altid var en løsning”

 

Mit forløb har gjort hele forskellen i mit parforhold. Ofte fandt jeg mig selv i en udgave, jeg slet ikke havde lyst til at være. Specielt fordi jeg gik med en masse følelser og tanker, jeg faktisk ikke ville være bekendt. Men at få sagt dem højt og bearbejdet og erkendt, at det er OKAY at have den slags følelser, er intet mindre end en befrielse.

Forløbet gav mig værktøjer til at kunne arbejde med mig selv og finde ud af, hvad jeg skulle bruge energi på. Det bedste ved forløbet var, at der altid var en løsning – og altid noget positivt at arbejde hen imod. Følelsen af, at jeg var okay – og ikke den forfærdelige udgave af mig selv, jeg konstant gik og troede, jeg var. Følelsen af at opdage, at jeg faktisk bidrog med en masse godt til mit forhold og til mit ekstrabarn.

Jeg vil huske mig selv på alle de gode råd og værktøjer, som jeg ved fungerer. Og jeg vil arbejde med ikke at nedgøre mig selv – for jeg ved, at jeg gør, hvad jeg kan, og det er godt nok!!!

Tak for din anerkendelse af mit arbejde, det var noget af det, der rørte mig mest. Jeg havde allermest brug for, at nogen sagde: ”Hold op, det er altså flot gjort – godt kæmpet…”

– Ekstramor til 1 og mor til 2

 

“Det har været fantastisk at “få renset ud” og “ryddet op”
i de negative og ubrugelige tanker”

Forløbet har hjulpet mig med at fokusere på de ting, jeg kan ændre – og fået mig til at stoppe med at bruge tid på de ting, jeg ikke kan ændre.

Det bedste ved forløbet har været, at Janne og jeg ved hver session i samarbejde har fundet frem til konkrete handlinger, øvelser og tankemønstre, som alt sammen har været medvirkende til at få et tættere, bedre og mere naturligt forhold til mit ekstrabarn.

Jeg fik sat mine tanker i struktur, og negative tanker blev i høj grad vendt til mere positive og konstruktive tanker, som jeg kunne arbejde med fra gang til gang. Samtidig er jeg blevet mere bevidst om, hvor vigtigt det også er at behandle mig selv godt. Klappe mig selv lidt mere på skulderen for de ting, jeg gør for mit ekstrabarn. Uden selvrespekt og anerkendelse fra mig selv kan jeg ikke være noget for andre – og slet ikke for mit ekstrabarn.

Efter hver session har jeg været fuld af energi, glæde og gåpåmod. Det har været fantastisk at “få renset ud” og “ryddet op” i de negative og ubrugelige tanker. Jeg har følt mig lettet efter hver snak – fordi jeg hver gang har måttet og turdet sige lige dét, jeg tænkte. Og fordi jeg har fået ideer og brugbare værktøjer til at ændre de uhensigtsmæssige tanker.

– Ekstramor til 1 og kommende mor til 1

 

“Jeg er blevet en gladere mor, ekstramor og kæreste”

Mit forløb har gjort en verden til forskel. Jeg er blevet så meget klogere på mig selv og bedre til at kontrollere min tankegang. Ment på den måde, at jeg får ledt tankerne hen på noget positivt i stedet for at lade det negative løbe af med mig. Det har medvirket til, at jeg er blevet en gladere mor, ekstramor og kæreste. De redskaber, jeg har fået, kan jeg også bruge til at komme videre i mit liv generelt. Det bedste af det hele er, at jeg er blevet gladere, der skal mere til at vælte mig, og jeg er bestemt klædt på til at tackle de udfordringer, der nu engang måtte komme.
– Ekstramor til 2 og mor til 2

 

“Hvor er det fantastisk at stå med en følelse af glæde og overskud
og følelsen af, at intet kan ødelægge mit parforhold”

Jeg er så glad for, at jeg investerede både tid, penge og følelser i dette projekt – familien er bare vigtigst. Og hvor er det fantastisk at stå med en følelse af glæde og overskud og følelsen af, at intet kan ødelægge mit parforhold, hverken hans børn eller deres mor. For 3 måneder siden var det med en helt anden følelse – vrede, ulykkelighed, underskud og en følelse af, at hans børn og deres mor blev årsagen til vores brud. Du har hele vejen igennem været inspirerende og givet mig troen på, at det selvfølgelig kunne lade sig gøre. Og jeg føler mig gladere og mere lykkelig, end jeg nogensinde har været før – det er SÅ dejligt. Det er ikke kun herhjemme, jeg kan bruge det lærte, det er også på arbejdet, sammen med veninderne – kort sagt: alle steder.
– Ekstramor til 2 og mor til 2

 

“Det er så befriende at vide,
at jeg rent faktisk selv kan gøre en kæmpe forskel”

 

Den største forskel, forløbet har gjort for mig, er, at jeg har fået slået fast, at forandringer skal komme fra mig selv. Jeg kan ikke ændre på, hvordan andre reagerer, men jeg kan komme til en accept af dette og samtidig arbejde på at ændre den måde, andres opførsel påvirker mig. Det bedste ved forløbet er de konkrete handlingsplaner, der bliver lagt ved hver samtale. Det hjælper mig rigtig meget at vide, at ‘i stedet for at gøre/reagere/tænke sådan, så kan jeg gøre det og det’. Det virker!
Ekstramor til 1 og mor til 2

 

Vil du vide, hvad andre siger om min parrådgivning?

Vil du vide, hvad andre siger om min parrådgivning, så er det herovre på parrådgivnings-siden, du skal læse med.

Vil du vide vide mere om min rådgivning?

Vil du vide mere om min rådgivning og få en lille forsmag på, om det mon er noget for dig, så er du hjertelig velkommen til at booke din gratis afklarings-samtale. Du kan finde den tid, der passer dig ved at klikke lige her.

Rådgivning til ekstramødre og sammenbragte familier

Få mine tips og værktøjer, der gør det lettere at være ekstramor allerede i dag

Sådan vinker du farvel til skyld, skam og dårlig samvittighed

Sådan håndterer du egne og andres forventninger til dig som ekstramor

Sådan får du din partner på banen uden (for mange) konflikter

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så lander værktøjerne automatisk i din indbakke
Det koster blot din e-mail - herefter modtager du løbende inspirationsmails og tilbud

Tak - Tjek venligst din e-mail