fbpx

Det siger andre

Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte et forløb hos dig, fordi du fokuserer specifikt på den "ekstra" person, som kommer ind i en familie og de ting, jeg kunne finde på nettet om dig virkede som lige præcis det, jeg havde brug for.

Da jeg startede, var jeg i tvivl om mange ting - bl.a. hvad var normalt at opleve, hvordan ting ser ud for mange skilte og derefter sammenbragte familier og var lidt forvirret over min egen plads i det hele.

Efter forløbet er det blevet nemmere at håndtere konflikter, have egne interesser højere på prioritetslisten og jeg har nu en bedre indsigt i, hvordan man kan løse ting på en god måde som ekstramor.

Du er en meget professionel rådgiver, som har en fantastisk balance mellem at være professionel og empatisk. I dit rum føler man sig lyttet til, hørt og forstået.

Du er både varm og en menneskekender, men samtidig rigtig god til at skære igennem med pointer, hvor det er nødvendigt. Du er rigtig god til at dele ud af egne erfaringer - personlige og professionelle - på en måde, som er skræddersyet til den enkelte klient.

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Janne. Det har givet mig en masse værktøjer, der er nemme at bruge og finde frem i min sammenbragte familie.

Tusind tak for din rigtig gode hjælp. Det kan jeg bruge ikke kun i mit forhold, men alle forhold fremover. Jeg har været rigtig glad for forløbet!"

Amalie

Ekstramor til 2

[Forløb afsluttet marts 2024]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne
"Jeg valgte et forløb hos dig på grund af din overordnede tilgang med konkrete værktøjer. Da jeg læste om din tilgang og metode samt erfaringer på dette område, var det, som om du talte direkte ind i kernen på den situation, jeg befandt/befinder mig i. Derfor valgte jeg at opstarte et forløb hos dig.

Da forløbet startede, følte jeg mig klar til at smøge ærmerne op og arbejde for at komme et bedre sted hen i forhold til min relation til mit ekstrabarn.

Her efter forløbet kan jeg trække på konkrete værktøjer og metoder, når motivationen daler. Det har også været givende at få anerkendt, at det ikke er nemt, og at der er nogle dynamikker, som er forskellige fra en ´normal´ kernefamilie.

Det, der har betydet mest for mig i vores samarbejde, er, at du ikke virker fordomsfuld, og at du indgående forstår situationen, og de følelser der er tilknyttet. Derudover at du deler konkrete værktøjer, hvilket er af stor betydning for mig. Du er god til at anerkende fremskridt, og så kan jeg rigtig godt lide din energi.

Jeg vil give dig og forløbet mine varmeste anbefalinger. Det er et godt, struktureret og velorganiseret forløb. Der er bare styr på tingene, og det er en sand fornøjelse og nemt at gå til."

S

Ekstramor til 1

[Forløb afsluttet februar 2024]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte et forløb hos dig, fordi du har lang erfaring, selv er ekstramor, og fordi jeg kunne få et indtryk af, hvem du var via dine sociale medier og din hjemmeside.

Da forløbet startede, havde jeg det ikke godt. Jeg var meget ked af det, fortvivlet, forvirret og opgivende.

I forløbet har jeg lært, at mine følelser er helt normale. Jeg har også lært, at en sammenbragt familie kræver en anden tilgang og planlægning end en kernefamilie. Og her efter forløbet kan jeg bedre se situationerne i vores familie udefra, og vi har fået nogle konkrete værktøjer til at håndtere tingene.

Det har betydet meget for mig med strukturen med opfølgning og automatiske mails, der giver reminder i en travl hverdag. Det giver en seriøsitet, og at jeg kan have tillid til, at jeg kan lade dig styre udviklingen og samtalerne. Jeg skal bare forberede mine overvejelser inden vores møder, være mig selv og sige det, der falder mig ind.

Det har været afgørende, at du er tillidsvækkende, lyttende og spørger ind. Der er ikke noget rigtigt og forkert. Jeg behøver ikke 'præstere' og efterlade et godt indtryk hos dig. Jeg kan være 110% ærlig, jeg behøver ikke tænke over, hvilke ord jeg bruger. Du udfordrer mine forudopfattelser og får mig til at reflektere ved at stille spørgsmål.

Jeg har været rigtig glad for forløbet og vil anbefale det til andre. Det kan være rart bare at tale med nogle andre end fx familie og venner, der ikke har de samme forudsætninger for at forstå situationen. Hos dig er alt tilladt, vi har ikke en privat relation, og det frirum er rart at have."

Marie

Ekstramor til 1

[Forløb afsluttet februar 2024]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte et forløb hos dig, fordi du forholder dig specifikt til voksenrollen som ekstramor i den sammenbragte familie.

Da jeg startede, var jeg frustreret, vred og ked af min måde at forvalte min ekstramor-rolle på. Jeg syntes, at jeg ofte stod vred og magtesløs tilbage efter kontroverser i familien.

Efter afslutningen af mit forløb kan jeg bedre forholde mig analytisk og beslutningsorienteret til min rolle og ageren som ekstramor i familien. Jeg kan, på en eller anden måde, bedre 'styre' mine følelser i omgangen med børnene. Jeg er mere bevidst om, hvordan jeg går ind i konkrete situationer i relation til børnene.

I forløbet har det betydet allermest for mig at blive genkendt og forstået som ekstramor.

Det kan ofte være ensomt og svært at dele de frustrationer og sorger, der knytter sig til rollen som ekstramor. Her har samarbejdet med dig været et vigtigt 'realitetstjek' for mig i den forstand, at du har kunnet forstå og tale ind i min skam over grimme følelser og tanker om børnene. Det har hjulpet mig til at afmontere noget af skammen og frustrationen.

Forløbet har levet helt op til mine forventninger, og jeg vil, til hver en tid, anbefale forløbet til andre i samme situation som mig"

Nanna

Ekstramor til 2

[Forløb afsluttet februar 2024]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte et forløb hos dig efter at have fulgt dig i 6-8 måneder på Instagram. Da jeg startede i forløbet, var jeg presset og fyldt op med frustration og vrede over min situation.

Her efter forløbet har jeg erkendt og forstået, at det bare er vanskeligt at være i en sammenbragt familie for de fleste, og at mange bonusmødre står i store dilemmaer og større eller mindre kriser.

Jeg har manglet at vide, at det generelt kan være svært at være bonusmor, at jeg ikke er den eneste, hvor relationen til min mands barn går helt skævt. Her efter forløbet forstår jeg også, at jeg ikke er den eneste, som synes, det er svært at være i en sammenbragt familie.

Det har betydet meget for mig at føle mig forstået i og at blive bekræftet i, at det er svært at være i en sammenbragt familie, og at min situation er ekstra svær, da den biologiske mor er – og altid har været - meget svær at forudse og gør/har gjort store forsøg på at ødelægge familien og min relation til bonusbarn. Derudover har jeg været glad for de konkrete tiltag/øvelser, jeg har kunnet bruge i situationer med bonusbarn.

Forløbet har levet op til mine forventninger, men jeg havde håbet, at jeg personligt var kommet længere. At jeg ikke er kommet længere, skyldes ikke forløbet, men den lange periode, jeg har været presset af situationen. Der er gået mange år, hvor relationen til/med mit bonusbarn langsomt er blevet dårligere og dårligere, da jeg ikke har haft værktøjer til at gribe situationen anderledes an. Samtidig er der gået mange år, hvor jeg har opbygget vrede, frustration og magtesløshed.

Jeg vil anbefale forløbet til andre og opfordre til, at man starter tidligt i et rådgivningsforløb, når man indgår i en sammenbragt familie. Måske allerede efter få måneder, så man kan få talt med en rådgiver om, hvordan man på en tryg måde kan få opbygget en god relation til det enkelte bonusbarn samtidig med, at man ikke overskrider egne grænser."

Tanja

Ekstramor til 1

[Forløb afsluttet december 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte et forløb, fordi jeg havde hørt Ekstramor podcasten, og syntes den var rigtig hjælpsom.

Da forløbet startede, følte jeg, at min relation til mit ene ekstrabarn var svær, og jeg havde slet ikke overvejet eller gjort mig bevidst, at det er muligt at sætte grænser i så høj grad, som jeg gør nu. Jeg syntes, at min situation var meget uoverskuelig, men havde ikke selv redskaber til at begynde at tackle de vanskelige problematikker lidt ad gangen. Jeg kunne f.eks. heller ikke vurdere, hvad der var legitimt nok at sige fra overfor.

Efter forløbet har jeg opnået en større accept af de ting, som er et vilkår. Og også en accept af, at jeg må passe på mig selv, fordi min kæreste og jeg ser meget forskelligt særligt på hans ene barn.

Det har været rart at have et rum i sessionerne, hvor der ikke blev sat spørgsmålstegn ved, om det er svært at være ekstramor, men hvor fokus stadig var konstruktivt og handlingsorienteret.

Forløbet har levet helt op til mine forventninger og jeg vil bestemt anbefale det til andre"

Anonym

Ekstramor

[Forløb afsluttet november 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne
"Jeg valgte et forløb hos dig, da jeg efter længere tids søgning faldt tilfældigt over dig på nettet, og gudskelov for det. Det var ikke en svær beslutning at opstarte et forløb hos dig!

Da jeg startede i forløbet, vil jeg faktisk gå så vidt at sige, at hele situationen havde sat gang i en decideret angst i min krop, jeg ikke anede, jeg havde. Jeg havde mareridt næsten hver nat om min mands eks og børn, mit selvværd var helt i bund, jeg havde mistet kontrollen over mine reaktioner og min egen karakter, jeg var faktisk meget, meget syg af hele den situation, jeg stod i. Og på trods af en ellers ret veludviklet værktøjskasse havde jeg absolut ingen redskaber til af hjælpe mig selv ud på den gode side af mit sind.Efter rådgivningsforløbet kan jeg HVILE i mit forhold. Jeg har fuldt ud accepteret, at min mand har familier før vores. Jeg kan "stille mig det kærligste sted", hvilket betyder, at jeg er gået fra 'sur-kælling' til 'kærlig'. Jeg er blevet god til at afvæbne misforståelser og bevare min autenticitet. Og til generelt at sige tingene 'kort, klart, og kærligt'.

Den største game-changer for mig er helt klart indsigten i, at min mands relationer er hans. Jeg opfattede hans adfærd som et spejl af mit værd. Det er blevet meget klart for mig nu, at det er det ikke! Hans adfærd er et spejl af ham selv.

Hans eks og ene barn fyldte vitterligt 99% af mine tanker som en angst-besættelse. Nu fylder de 0,1%, og det er KUN i de situationer, hvor jeg overhovedet kommer i tanker om eller bliver mindet om, at de findes. Og så passerer de i mit sind som en sky på himmelen, de bliver ikke hængende som panik-tanker.

Det, der har betydet mest for mig i samarbejdet med dig, er dit væsen! Din indsigt, dine ekstremt skarpe observationer, din klare retorik, dine vinkler og din forståelse. Du er en af de absolut dygtigste terapeuter, jeg nogen sinde har mødt!

Forløbet har været med til at sætte mig fri af mit eget sind. Ikke kun i relationen til min mand og hans familie. Men i forhold til mig selv. Jeg har kunnet tage så meget med over i andre dele af mit liv. Jeg er endelig SÅ meget på vej til at blive hende, jeg længes efter.

Forløbet har mere end levet op til mine forventninger. Jeg synes, du er fuldstændig fantastisk, du har gjort en uforglemmelig forskel i mit liv, og verden er et bedre sted, fordi du findes. 

Jeg vil så absolut anbefale forløbet til andre"
Anonym

Ekstramor til 4

[Forløb afsluttet oktober 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte dig som rådgiver, fordi jeg fandt dig via dine blogindlæg på nettet og dermed også fandt et forum, hvor der var andre, som stod i samme situation og som havde de samme følelser, som jeg havde. Det var dejligt at finde ud af.

Da jeg startede, var jeg virkelig presset følelsesmæssigt. Så presset at jeg det sidste stykke tid flygtede fra hjemmet, når børnene var her. Jeg var grådlabil stort set hele tiden og kunne ikke finde ro. Jeg kunne ikke kende mig selv og var bange for at ødelægge det hele omkring mig.

Her efter forløbet har jeg fået meget mere ro i sindet, fordi jeg kan forstå de følelser, som rører sig i mig. Jeg ved nu, at det er helt normalt, og at det er ok at trække sig, hvis behovet viser sig. Jeg får ikke dårlig samvittighed over det i samme grad som tidligere.

Det, der har betydet mest for mig i samarbejdet, er, at jeg blev mødt i mine følelser, og du gav mig håb for fremtiden. Det betød alverden for mig. Du har givet mig en masse gode værktøjer og teknikker, som jeg har med mig hele tiden.

Samtalerne har hjulpet mig til at forstå mig selv i min nye rolle, hvilket har været driveren for at finde ro og få glæden tilbage.

Du forstår at få dine klienter til at føle sig meget trygge og mødt i deres følelser og udover en stærk faglighed, er det fantastisk, at du inddrager konkrete eksempler/situationer fra dit eget liv. Det skaber en samhørighed og et tryg rum at være sårbar i. Jeg vil så absolut anbefale forløbet.

Jeg er meget taknemmelig over at være, hvor jeg er i dag. Det havde jeg slet ikke turde håbe på, da jeg var presset langt ud over kanten ved start. Du har gjort en kæmpe forskel for mig. TAK!"

Nanna

Ekstramor til 3

[Forløb afsluttet oktober 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Vi valgte et forløb hos dig, fordi vi havde hørt ekstramor podcasten, og fordi du var specialiseret i netop det, vi løb ind i problemer med; den sammenbragte familie.

Da vi startede, var vi på "forskellige planeter" og havde on/off en følelse af ikke at slå til, men vi var også optimistiske og klar til at tage nogle af de svære ting på forkant.

Her efter forløbet kan vi forstå hinanden bedre og er bedre til at respektere, hvordan vi hver især reagerer, hvis der opstår en konflikt. Men det er stadig svært. Vi ved også, at det er okay at føle, som vi gør, og at det er vigtigt at udtrykke behov og grænser.

I samarbejdet har det betydet rigtig meget for os, sammen og hver især, at høre en anden sætte ord på, hvordan det er at leve i en sammenbragt familie og sætte spotlight på lige præcis de problemer, der er i forbindelse med at være en sammenbragt familie. Det har været så rart at vide, at du kommer med den levede og professionelle erfaring. Det er nærmest helende at mærke, at vi ikke er alene med de konflikter, vi har, og at de faktisk er helt almindelige. Det har du sat godt lys på. 

Vi vil helt klart anbefale forløbet til andre.

Vi synes, at alle i vores situation kunne gavne af at tale med dig og finde ud af, at deres situation ikke er specielt unik, men meget menneskelig når man forsøger sig i denne familiesammensætning. Det har været virkelig dejligt for os, at vi begge har investeret os i at løse det her sammen. Det har været meget konstruktivt, fordi du er så konkret og klar omkring dels egne erfaringer, men også fremgangsmåder."

Helene og Henrik

Sammenbragt familie med 2 børn

Forløb afsluttet september 2023
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Vi valgte et forløb hos dig, fordi vi havde læst flere af dine blogindlæg, og de ramte plet på de følelser og udfordringer, vi stod med.

Da vi startede, var vi pressede! Vi var udkørte og frustrerede over, det var så svært for os at få det hele til at spille i vores relation. Vi var der, hvor vi ikke vidste, om vi skulle indse, at det ikke ville komme til at gå mellem os til trods for, at vi elskede hinanden.

Her efter forløbet kan vi bedre forstå hinanden, specielt når der opstår konflikter og bump på vejen i vores dagligdag med og uden børn. Vi har fået større indblik i hinandens udfordringer og følelser og ved, at der skal arbejdes for og med tingene i en travl hverdag.

Du har været god til at facilitere sessionerne – været god til at sætte ord på ting/følelser, som vi ikke vidste, hvad var. Din facon er direkte, anerkendende – men du har også kunne sige ting til os, som gjorde ondt. Det var simpelthen så dejligt at høre fra dig, at vi ikke var unormale, og at vi faktisk bare var i gang med de 2 sværeste år.

Vi vil helt klart begge anbefale forløbet, for det har hjulpet os helt enormt meget som par, men også individuelt"

M og A

Sammenbragt familie med 2 børn

[Forløb afsluttet september 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Da vi tidligere havde været med på nogle af dine webinarer, valgte vi et forløb hos dig, fordi vi havde brug for hjælp til vores sammenbragte familie.

Da vi startede, havde vi svært ved at finde ud af rollefordelingen i vores sammenbragte familie. Det påvirkede vores dagligdag og ledte til mange diskussioner, der kørte i ring.

Efter forløbet kan vi tale mere åbent om det at være i en sammenbragt familie, og vi kan bedre forventningsafstemme vores fælles hverdag.

I forløbet har det betydet meget for os, at det har været fleksibelt - at der ikke har været et decideret "skema" for, hvad forløbet har handlet om. Vi har kunnet vælge fra session til session, hvad vi har haft brug for hjælp til.

Vi vil helt sikkert begge to anbefale forløbet til andre, fordi det har hjulpet os."

Mette & Kasper

Sammenbragt familie med 1 barn

[Forløb afsluttet august 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte et forløb hos dig, fordi jeg havde hørt om dig for flere år tilbage og læst din bog. Jeg kunne godt lide, at du lagde vægt på at give konkrete råd og en plan i hver session, samt at du selv lever i samme familieform. De gode anmeldelser af et forløb hos dig fra andre bekræftede mig i mit valg.

Da forløbet startede, var jeg meget presset, udmattet og ked af min situation og havde svært ved at se, at det kunne blive bedre.

Her efter forløbet er jeg glad for, at jeg har gjort noget aktivt for at få en bedre relation til mit ekstrabarn, jeg slapper lidt mere i relationen. Også båndet til min mand er styrket, fordi jeg har talt med ham om det undervejs.

Det, jeg har været rigtig glad for i forløbet, er at blive mødt med forståelse og genkendelse. Samt det faktum, at vi har lagt en konkret plan for, hvad jeg skulle fokusere på fra gang til gang.

Jeg vil anbefale forløbet til andre dels på grund af de konkrete handleplaner og dels på grund af den forståelse, jeg er blevet mødt med."

Katja

Ekstramor til 1 og mor til 2

[Forløb afsluttet september 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte dig som rådgiver, da jeg ikke var faldet over nogen, der arbejdede med dette område at være ekstraperson. Jeg læste om parterne i skilsmissen, og alt det der kommer i kølvandet af det. Men ekstrapersonen var altid en biperson i det store drama. Så det var en stor gave, da min veninde tippede mig om din podcast, og jeg nikkede genkendende til alle ekstramoderens dilemmaer og udfordringer. Da min anden veninde så inviterede mig til Bonusvoksen-gruppe med dig som foredragsholder, følte jeg mig meget draget til at komme i et forløb med dig.

Da jeg startede i forløbet, var jeg frustreret, afmægtig, udkørt og desperat for at få noget hjælp til at strukturere mine tanker, legitimere dem, udfordre dem og komme med en alternativ måde at anskue min situation på.

Her efter forløbet har jeg fået et begrebsapparat til at sætte flere ord på mine dilemmaer overfor mig selv, min kæreste og min familie og venner. Det er også blevet tydeligt for mig, at jeg ikke må glemme mine egne drømme, og at der i vores sammenbragte familie også skal gives plads til mig. Jeg skal ikke kun tilpasse mig, men være med i samskabelsen. Jeg oplever, at jeg, efter forløbet, føler mig meget bedre klædt på til at kunne håndtere kaosset og uroen i min livssituation.

Jeg vil anbefale forløbet til andre, fordi det giver en stor forståelse for en selv og ens situation. Det at få et sprog for alt det, man går med kan være meget lindrende og skabe stor trivsel i hverdagen, blot at kunne forstå sig selv og ikke lave hurtige domme over sig selv."

S

Ekstramor til 1

[Forløb afsluttet september 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte et forløb hos dig, da jeg havde søgt en masse råd og vejledning på Google, og du blev ved med at dukke op. Jeg læste en masse hjemmesider inkl. din, og din fangede mig bare. Det var, som om du ramte 1-1 de følelser, jeg sad med som ekstramor, og jeg begyndte at høre din podcast. Mange af de ting du kommer ind på i podcasten, gik bare lige i maven, fordi det virkelig er hele det følelsesregister, jeg sad med. Jeg tog en masse ting til mig, med besluttede mig for, at jeg kunne ikke klare den uden din hjælp i personlige sessioner, hvor jeg fik snakket om mine egne oplevelser som ekstramor.

Da jeg startede, havde jeg det ikke godt. Jeg følte et kæmpe kontroltab uden en fornemmelse af, hvordan jeg overhovedet kunne få en følelse af kontrol tilbage igen.

Efter forløbet kan jeg nu stå op for mig selv. Jeg er bedre til at sige fra overfor ting, jeg egentlig ikke har lyst til at være en del af og nu i stedet for at gøre ting for mig selv. Jeg tænker mere over, hvordan vi diskuterer og prøver at finde en måde, så min kæreste føler sig lyttet til. Jeg kan sige fra overfor mit ekstrabarn i stedet for kun at sige det til min kæreste.

Det har betydet meget for mig, at jeg har fået værktøjer til at kunne finde ro i de svære situationer, vende blikket ind af og finde frem til, hvor jeg selv kan ændre tilgangen til tingene.

Jeg er rigtig glad for mit forløb og vil helt sikkert anbefale det til andre."

Tina

Ekstramor til 1

[Forløb afsluttet august 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Der var særligt tre ting, der var afgørende for, at jeg valgte et forløb; du selv har stået i samme situation, du havde en plan for forløbet, og du var overbevist om, at du kunne hjælpe mig

Da jeg startede, havde jeg tårnhøje forventninger og glædede mig. Det var en lettelse at komme i gang, for derefter følte jeg ikke, at jeg stod alene med mine udfordringer.

Her efter forløbet kan jeg stole mere på, at jeg kan håndtere forskellige situationer og udfordringer. Jeg er nok "trådt mere i karakter" derhjemme, og føler mig mere tryg i det.

Det har betydet meget for mig, at du har trukket på egne erfaringer, har haft en plan, og selv er kommet med forslag til øvelser, der kunne være gode for mig at afprøve.

Forløbet har virkelig levet op til mine forventninger. Jeg vil anbefale det til andre, for det vil helt sikkert hjælpe andre, der står i samme situation, som jeg gjorde."

Katrine

Ekstramor til 2

[Forløb afsluttet juni 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne
"Vi valgte et forløb hos dig, da vi var stødt på dig flere steder på sociale medier, din podcast og bog. Vi tænkte, at dit udgangspunkt med egen erfaring som ekstramor kombineret med din faglighed var et trygt og godt match for os.

Da vi startede i forløbet, var vi lidt modløse, for vores konflikter og problemer kørte i ring. Vi havde brug for nye perspektiver udefra, og fra en der ikke var en del af problemerne.

Her efter forløbet kan vi snakke om tingene og problemerne uden, det kører i ring på samme måde. Vi kan bedre planlægge ud fra vores forskellige behov, og hvad vi har brug for - og vi kan være et par også i børneweekender.

Det har betydet meget for os, at du har en høj troværdighed og autenticitet i forhold til din baggrund og det input, du kommer med undervejs. Du har brugt konkrete eksempler og øvelser, hvilket har været godt, for vi kunne se handlemuligheder, når vi skulle øve os i praksis.

Vi vil helt klart anbefale forløbet til andre, som er i en lignende situation, hvor udfordringerne og problemerne kører i ring."

A & M

Sammenbragt familie med 1 barn og 1 på vej

[Forløb afsluttet juni 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Vi har været rigtig glade for forløbet, du har været utrolig god til at lytte til os og sætte dig ind i vores situation. Du har været godt forberedt, og vi har kunne mærke, at du var til stede og ville hjælpe os og ville os det bedste.

Vi har følt os trygge, og vi er altid gået fra dig med en god og opløftende fornemmelse og følelse. Vi har følt os "lettere", fordi vi har fået "luft" ved at kunne tale åbent og ærligt.

Du har givet os eftertænksomhed og redskaber, vi kunne arbejde videre med. Du har været ærlig, lyttende, forstående og støttende, og så har du været personlig ved at give lidt af dig selv med fortællinger og eksempler fra dit eget liv, hvilket har været guld værd.

Du har været med til at give os troen på, at det hele nok skal gå. Og her efter forløbet kan vi tale sammen om de svære følelser, ting og uenigheder, der skaber uro

Vi vil anbefale forløbet til andre - vi vil også tale og oplyse folk om, at der findes forløb som dette, da der generelt ikke er meget fokus på livet som en sammenbragt familie, og de udfordringer der kan være."

Christina og Jan

Sammenbragt familie med 2 børn

[Forløb afsluttet juni 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Da vi startede i forløbet, var vi begge frustrerede over, at der var emner, som det var svært at tale om. Hvis vi rodede os ud i det, endte det oftest med, at vi blev kede af det hver især, og følte os misforstået.

Efter forløbet har vi fået et fælles sprog. Vi tager vores fælles trivsel seriøst, og prioriterer at lægge tid og engagement i det. Hvis kommunikationen går skævt, kan vi bedre gennemskue, hvad der gik galt. Vi tør at tage hul på svære emner, som vi ikke kunne tale om tidligere. Hvis det går galt, går det ikke helt galt. Vi står meget stærkere sammen.

Det har betydet rigtig meget for os, at du har skabt et trygt miljø, hvor vi begge to har haft lyst til at deltage og åbne op. Du er god til at anerkende, de følelser vi hver især har.

Vi vil helt klart anbefale forløbet til andre. Du formår at skabe et trygt miljø, hvor vi begge havde lyst til at åbne op og blive klogere på os selv og hinanden. Du anerkender begge parter, de iboende konflikter i en sammenbragt familie og vores respektive følelser, så vi kan snakke om det."

Charlotte & Niels

Sammenbragt familie med 5 børn

[Forløb afsluttet maj 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte dig som rådgiver, fordi jeg havde lyttet til en masse af dine podcasts og syntes, at du virkede sympatisk og behagelig at snakke med.

Da jeg startede forløbet, havde vi ikke boet sammen så længe, så det var mere med henblik på at forebygge end det handlede om en egentlig krise.

Det har været virkelig rart, at jeg har haft en ventil; et sted, hvor jeg vidste, at jeg talte med en, der forstod netop den familiekonstellation, jeg lever i, for jeg kender ingen andre, som er i samme situation. Og så synes jeg, det er utrolig dejligt, at du altid har udstrålet ro og taget dig god tid.

Jeg har været meget glad for mit forløb og har allerede anbefalet det til andre."

Christine

Ekstramor til 2

[Forløb afsluttet marts 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte et forløb hos dig, fordi det virkede som om, at du havde stået samme sted, som jeg gjorde, og derfor tænkte jeg, at du ville have værdifuldt input og forståelse for den situation, jeg var og ind imellem stadig er i.

Da jeg startede, havde jeg dårlig samvittighed over ikke altid at være den kæreste og ekstramor, som jeg gerne vil være, hvilket igen gjorde mig superpresset og ked af det og bekymret for, om det ville være for hårdt at være i relationen på langt sigt. Vi havde stadig (og har stadig) mange gode dage og uger, men når de hårde dage og uger var der, følte jeg mig helt på bar bund ift. at håndtere dem, og hvad jeg kunne tillade mig at sige ja og nej til.

Efter forløbet kan jeg bedre sætte grænser for, hvad jeg gerne vil og ikke vil være en del af i relationen med mit ekstrabarn og ikke have dårlig samvittighed over, at jeg ikke kan eller vil det hele.

Det har betydet meget for mig at have et rum uden fordomme, og hvor jeg ikke skulle være bange for, at det jeg sagde, var "forkert" eller socialt uacceptabelt.

Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til andre, fordi det, på relativt få sessioner, kunne flytte mig til et bedre sted."

Asta

Ekstramor til 1

[Forløb afsluttet april 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte dig som rådgiver, da jeg havde hørt dine podcasts. I den indledende samtale fik du mig til at føle mig godt tilpas fra første øjeblik og det var meget vigtigt for, at jeg følte mig tryk ved den person, som jeg skulle fortælle en masse personlige og også svære ting.

Da forløbet begyndte, havde jeg det skidt derhjemme. Jeg følte mig ikke hjemme i mit eget hjem. Jeg følte, at jeg sad på pinde og kunne mærke, at jeg brugte meget ekstra energi, ikke kun når mine ekstrabørn var hos os – men også i dagene op til, de kom. Jeg følte mig konstant drænet for energi.

Her efter forløbet, tænker jeg ikke så meget over, hvordan jeg skal være og ikke være, når ekstrabørnene er hos os. Jeg slapper mere af, og det kan man mærke på mit humør. Jeg kan nemmere sætte mine ekstrabørn i gang med at lave noget derhjemme i samme omfang som mine egne børn.

Det har været meget vigtigt for mig, at du hele tiden har været forstående og fortalt mig, at jeg ikke er unormal. Du har været god til at læse mig og se hvilke redskaber, der ville kunne hjælpe mig i en given situation.

Jeg synes, at du har givet mig rigtigt mange værktøjer, som har gavnet mig i min udvikling i forhold til det at være ekstramor. Du har gjort mit liv meget nemmere i en sammenbragt familie. Jeg tror slet ikke, at jeg havde turde håbe på, at man kunne komme så godt ud på den anden side af forløbet, at det havde givet mig så meget.

Jeg har derfor også anbefalet forløbet til andre. Du er virkelig dygtig, og jeg er meget imponeret."

Marianne

Ekstramor til 2

[Forløb afsluttet april 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte et forløb hos dig, fordi jeg havde hørt din podcast på Podimo og blev meget interesseret i din tilgang og fokus på rollen som ekstramor.

Da jeg startede i forløbet, var jeg modløs i forhold til at forbedre min situation og frustreret over min mangel på kontrol over en række faktorer i mit liv. Jeg følte mig fanget og uden muligheder for at forbedre min sindstilstand. Jeg ville gerne have en bedre relation til mine ekstrabørn og en mindre frustrerende relation til mine ekstrabørns mor.

Her efter forløbet kan jeg bedre mentalt adskille mine ekstrabørn fra deres mor, og jeg kan bedre forstå - og reagere relevant - på de negative følelser, der kan opstå i relationen til mine ekstrabørn og deres mor. Jeg kan arbejde med de svære ting, når jeg bruger de redskaber, jeg har fået.

Det har betydet rigtig meget for mig, at du har lyttet til mig og givet plads til de følelser og tanker, som fyldte hos mig. At du har givet mig nogle redskaber, jeg virkelig oplever som relevante og brugbare, og at du har hjulpet mig med at sætte ord og billeder på de svære situationer og følelser, som kan fylde rigtig meget i en sammenbragt familie.

Forløbet har helt bestemt levet op til mine forventninger, og jeg vil klart anbefale forløbet til andre, men man skal være åben for at arbejde med sig selv og tage nogle svære snakke med sin partner."

Line

Ekstramor til 4

[Forløb afsluttet maj 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Vi valgte at starte i et forløb, fordi de eksempler og anerkendelse af ”forbudte” følelser, som du beskriver på din hjemmeside ramte plet ift., hvor vi var på det tidspunkt.

Da vi startede i forløbet, havde vi det godt, men var ramt af nogle følelser, som vi ikke kendte på forhånd. Det var følelser, der var svære at snakke om indbyrdes – dels fordi det føltes forkert at have de følelser, og fordi den anden nemt følte sig angrebet. Vi var stærke sammen, hvilket vi stadig er, men bekymret for at miste det gode, os selv og fremtiden sammen.

Det har betydet meget for os at få anerkendelse for de følelser, vi hver især har, og har haft. Efter sessionerne har det været lettere at tage lidt sværere snakke, da vi har kunne bruge dig som 3. part (også når du ikke har været til stede).

Vi har fået rigtig mange gode input og de har været meget vedkommende, så vi vil anbefale dig til andre, som står i samme situation."

Malene og Lars

Sammenbragt familie med 4 børn

[Forløb afsluttet marts 2022]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Vi valgte et rådgivningsforløb hos dig, fordi du er specialiseret i de udfordringer, som vi oplevede i vores sammenbragte familie.

Da vi startede, var vi pressede i vores hverdag som familie. Vi var dog sikre på, at vi ville og kunne udvikle os sammen.

I forløbet har det betydet meget for os, at vi er blevet mødt, som vi er, og ikke har fået trukket problemer ned over os, som vi ikke har. Vi føler os desuden set som to kompetente voksne, og vi har fået en øget tillid til, at vi begge kan og vil forholdet - også når vi er i konflikt eller en svær periode.

Vi vil klart anbefale forløbet til andre i en lignende konstellation."

Mille og Jacob

Sammenbragt familie med 1 barn

[Forløb afsluttet februar 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Vi valgte et forløb hos dig, fordi vi havde hørt dine podcast-afsnit, som vi fandt meget konstruktive og ærlige. Vi kunne genkende mange af problemstillingerne og fandt din tilgang tiltalende.

Da vi startede, havde vi følelsen af, at det var de samme problemstillinger og konflikter, som blev ved med at køre i ring og dermed blev følelsen af frustration og afmagt større og større. Når vi levede i tosomheden, oplevede vi ikke at have konflikter eller skænderier, men det opstod i håndteringen af børn og samarbejdet med den anden forælder.

Via forløbet har vi fået en større forståelse for hinandens roller, hvilket giver en større rummelighed. Vi giver hinanden større frihed til at sige til og fra. Vi er blevet mere ærlige over for hinanden.

Din direkte og ærlige tilgang – at den har været rådgivende og ikke terapeutisk, har betydet meget for os. Du siger tingene, som de er, og vi oplever, at du virkelig forstår os. Vi har på intet tidspunkt følt os forkerte eller følt at vi skulle tilbageholde noget – at der var noget, som var for pinligt at sige. Du har en fantastisk måde at gøre tingene ukomplicerede.

Vi vil helt sikkert anbefale forløbet til andre. Den forventningsafstemning til hinanden og den sammenbragte familie, vi har fået, mener vi, mange familier ville kunne have stor glæde af. At kunne se bag om og forstå hinandens reaktioner giver en meget større forståelse af hinanden og for vores vedkommende en større kærlighed til hinanden. Vi er meget taknemmelige for forløbet."

M & J

Sammenbragt familie med 4 børn og et på vej

[Forløb afsluttet februar 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Vi valgte et forløb hos dig, fordi vi var interesseret i nogle konkrete værktøjer, og det kunne vi læse på din hjemmeside, at du tilbød.

Da vi startede i forløbet, var vi fortvivlede. Vi vidste ikke hvilken retning, vi skulle gå. Vi var kørt fast i vores egne - ikke så konstruktive - mønstre.

Efter forløbet er vi blevet bedre til at kommunikere med hinanden, sige hvad der trykker os, der er derfor længere mellem dagene med dyb tavshed. Vi føler os mere som et team fremfor to poler, som før. Vi har mere styr på, hvad der er ok (og ikke synd) i forhold til krav og forventninger til ungerne, og vi har holdt fast i de ting, vi ønsker ændret - på en god måde - og har set et godt resultat.

I samarbejdet har det betydet rigtig meget for os, at det man tænker og føler ikke er helt forkert. Det har også betydet meget for os, at en uvildig rådgiver har set på vores udfordringer sammen med os, så vi har kunnet tale om tingene uden nogen af os gik i forsvar. Efter hver session havde vi håbet om og troen på, at det kunne blive anderledes. De fif, input og værktøjer, vi har fået, virker.

Vi vil helt klart anbefale forløbet til andre, fordi det er konkret og rettet mod hele familien, selv om det kun er os voksne, der deltager. Og fordi du er meget nærværende og tillidsvækkende og giver plads til begge parter."

Rikke og Mark

Sammenbragt familie med 3 børn

[Forløb afsluttet april 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte et rådgivningsforløb hos dig, fordi du har specialiseret dig i sammenbragte familier og lægger vægt på, hvad man så konkret kan gøre for at komme videre med en problematik.

Da jeg startede i forløbet, følte jeg mig lidt overvældet af alle de problematikker, jeg oplevede i den sammenbragte familie.

Det har betydet meget for mig, at jeg har fået konkrete forslag til, hvad jeg kan gøre anderledes. Og så har det været rigtig rart og vigtigt for mig med et trygt rum, hvor jeg føler, jeg kan dele og blive forstået. Forløbet har også hjulpet mig med at se tingene i et nyt og løsningsfokuseret lys, og det har været virkelig rart og brugbart.

Jeg vil anbefale forløbet til andre, fordi det er så handlingsorienteret og konkret og passer rigtig godt til mine værdier."

Anne

Ekstramor til 2

[Forløb afsluttet januar 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte dig, fordi jeg følte, at min kæreste og jeg havde brug for hjælp af en, som kunne sætte sig ind i vores situation som sammenbragt familie og af en som er “i samme båd”. Det, at du kendte til udfordringerne i at være sammenbragt familie, tiltalte mig. Efter den indledende telefonsamtale, følte jeg, at du var den rette rådgiver.

Da forløbet startede, havde jeg det ikke så godt. Min kæreste ville have, at vi skulle flytte fra hinanden, og jeg var opgivende på at få vores forhold til at fortsætte. Jeg havde svært ved at være mig selv og udtrykke mig selv overfor min kærestes børn.

Det, som har betydet mest for mig i vores samarbejde, er at føle mig lyttet til og forstået. Jeg har følt, at jeg ikke er alene, og at du samt andre ekstramødre har samme udfordringer. Det har været godt med dine praktiske eksempler, som du har givet fra din hverdag. Det har gjort samtalerne mere “levende” og forståeligheden nemmere for mig.

Her efter forløbet kan jeg sige tingene ens både til mine egne børn og min kærestes børn. Jeg kan udtrykke det, jeg føler nu. Og bliver de sure på mig, så er jeg “ligeglad”. Jeg vil være mig selv, og det er ok at give udtryk for mine følelser.

Jeg vil klart anbefale dig til andre. Det at mærke, at man ikke er den eneste i verden, der har det svært i en sammenbragt familie, betyder meget for, hvordan jeg har det indeni. Det er kunne få tingene og udfordringerne vendt med en som forstår en, har en stor betydning."

Liza

Ekstramor til 4

[Forløb afsluttet januar 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte dig, fordi din rådgivning er målrettet os “ekstramødre”, og derfor virkede det for mig til, at du var den rette til at rådgive mig.

Jeg var frustreret, udkørt og opgivende, da jeg startede i forløbet. Efter forløbet føler jeg mig ikke som et dårligt menneske, når jeg trækker mig fra de konflikter, der ikke er mine. Jeg er også blevet bedre til at blande mig udenom, selvom det virkelig er svært for mig!

Det har betydet meget for mig, at du har mødt, anerkendt og bekræftet mig i, at min strategi er ok. Og så har jeg været glad for, at sessionerne kunne afholdes online, da jeg bor langt fra København.

Jeg vil anbefale forløbet til andre, fordi det betyder meget at blive rådgivet af en, der er i samme situation, som man selv er, og selv har haft disse frustrationer. Og så gør du det godt!"

Mette

Ekstramor til 2

[Forløb afsluttet februar 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte dig, fordi du både har relevant uddannelse og personlige erfaringer fra privatlivet i en sammenbragt familie med de følelser og situationer, man kan komme til at stå i som ekstramor.

Før forløbet var jeg irriteret på, træt af og fyldt op af mit ekstrabarn. Jeg måtte gå med mange frustrerende ting inden i, lade som om og sluge kameler. Når jeg luftede mine følelser og tanker til min kæreste, endte vores diskussion endte i en blindgyde. Det gjorde mig usikker, frustreret og ked af det.

Efter forløbet kan jeg læne mig tilbage og slappe af uden at føle mig (lige så) dårlig, utilstrækkelig og ansvarstynget som tidligere.

Forløbet har givet mig fornemmelse af struktur og ramme for, hvordan gør vi. Det har skabt ro, tryghed og tillid, at du har overblik og styrer dagsordenen. Handleplanen og den skriftlige del giver god refleksion, når man skriver, og det er nemmere at gemme og huske. Muligheden for at have samtalerne over telefon har været et plus for mig.

Jeg har allerede anbefalet forløbet til andre. Det er slet ikke så håbløst at leve i sammenbragte familier, hvis man tør og har modet til at lære og tale om det."

Anonym

Ekstramor til 3

[Forløb afsluttet februar 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte et forløb hos dig, fordi du har erfaring fra det virkelige liv og rollen som ekstramor til piger, og fordi jeg havde læst nogle af dine blogindlæg og fik opfattelsen af, at jeg ikke var alene om de tanker og følelser, jeg sad med.

Da jeg startede i forløbet, havde jeg det ikke særlig godt. Jeg var meget påvirket og ked af det og havde ikke overskud til mine egne børn.

Det, der nok har betydet mest for mig, er, at jeg har fået så mange brugbare værktøjer til at håndtere de svære ting, hvilket gør at jeg har fået langt mere overskud og er blevet gladere.

Efter forløbet kan jeg lukke ned for negative tanker, så de ikke fylder. Jeg kan acceptere, at tingene er, som de er og reagerer ikke negativt på dem, hvilket er en stor lettelse.

Jeg vil helt klart anbefale forløbet til andre på grund af kombinationen af samtaler, værktøjer og din måde at følge op på."

Anne

Ekstramor til 1

[Forløb afsluttet marts 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte et forløb hos dig, fordi du lød meget troværdig, havde stor erfaring på området, og fordi du selv er ekstramor. Jeg havde helt tabt mig selv, da jeg opsøgte dig, men jeg er ved at få samlet mig selv op igen med din hjælp og rådgivning.

Her efter forløbet kan jeg trække mig UDEN den dårlige samvittighed. Jeg kan være mere mig selv og ikke føle mig som en gæst i mit eget hjem, som jeg gjorde tidligere. Jeg har også lært at slippe noget af den voldsomme stress, jeg altid følte før, helt fra ugen inden mine ekstrabørn skulle komme, og indtil de skulle hjem til deres mor igen.

Det, der har betydet mest for mig, er at have en som har kunnet forstå, hvor hårdt det er at være ekstramor, og en at kunne støtte mig til og få gode tips, råd og handleplaner, så jeg kunne få det bedre.

TAK for dig Janne. Uden dig var jeg nok blevet sindssyg indeni. Jeg og vi er dig evigt taknemmelige for din rådgivning og hjælp. Jeg har sat stor pris på din ligefremhed og ærlige snak. Det er sådan, jeg bedst forstår og taler også. TAK!

Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet, hvis jeg møder andre, der også bliver ekstramor eller ekstrafar."

Susanne

Ekstramor til 2

[Forløb afsluttet marts 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg undersøgte forskellige coaches og terapeuter på området og valgte dig, fordi jeg fandt din profil mest passende for mig. Det var den løsningsorienterede tilgang, der tiltalte mig.

Inden jeg startede i forløbet, var jeg følelsesmæssigt presset og mentalt udmattet. Efter forløbet har jeg lettere ved at acceptere, de ting, der før pressede mig. Jeg har lettere ved at slippe bekymrings- og irritationstanker og kan bruge min tankekapacitet på andre ting. Jeg hviler mere i situationen, som den er og er blevet bedre til at prioritere mig selv og sige fra der, hvor det ikke er min kamp at kæmpe.

Jeg hviler mere i min håndtering af andre aspekter vedrørende det at være ekstramor, for jeg har fået opbakning til min fremgangsmåde. Generelt fokuserer jeg mere på de gode ting i hverdagen, jeg er gladere og griner mere.

Jeg vil anbefale forløbet til andre, for det har givet mig mere livskvalitet, færre bekymringer, en mere konstruktiv tilgang til det at være ekstramor, mere glæde i hverdagen og i mit forhold."

Heidi

Ekstramor til 3

[Forløb afsluttet april 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Jeg valgte et forløb hos dig, fordi det virkede som om, at du havde stået samme sted, som jeg gjorde, og derfor tænkte jeg, at du ville have værdifuldt input og forståelse for den situation, jeg var og ind imellem stadig er i.

Da jeg startede, havde jeg dårlig samvittighed over ikke altid at være den kæreste og ekstramor, som jeg gerne vil være, hvilket igen gjorde mig superpresset og ked af det og bekymret for, om det ville være for hårdt at være i relationen på langt sigt.

Vi havde stadig (og har stadig) mange gode dage og uger, men når de hårde dage og uger var der, følte jeg mig helt på bar bund ift. at håndtere dem, og hvad jeg kunne tillade mig at sige ja og nej til.

Efter forløbet kan jeg bedre sætte grænser for, hvad jeg gerne vil og ikke vil være en del af i relationen med mit ekstrabarn og ikke have dårlig samvittighed over, at jeg ikke kan eller vil det hele.

Det har betydet meget for mig at have et rum uden fordomme, og hvor jeg ikke skulle være bange for, at det jeg sagde, var “forkert” eller socialt uacceptabelt.
Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til andre, fordi det, på relativt få sessioner, kunne flytte mig til et bedre sted."

Asta

Ekstramor til 1

[Forløb afsluttet april 2023]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Anmeldelser om ekstramor Janne

"Da jeg startede forløbet, var jeg præget af mange op- og nedture. Følte ikke jeg kunne være mig selv i mit hjem og min familie. Var meget ked af det ofte, og alle mulige tanker og problematikker fyldte utroligt meget. Jeg sad fast i nogle tankemønstre og en følelse af afmagt.

Det har betydet rigtig meget for mig, at du ved, hvad du snakker om. At du møder mig åbent, nærværende og omsorgsfuldt. At det er coachende og løsningsorienteret, fordi jeg lige netop har arbejdet meget med mig selv i forvejen, og det var noget nyt og meget mere nutidigt, jeg havde brug for hjælp og redskaber til. Kan rigtig
godt lide, at det er konkret og handlingsorienteret.

Jeg har været rigtig glad for forløbet, og det var lige det, der var det rigtigt og godt for mig for at finde ro i mig selv i min familie."

Anne

Ekstramor til 2 og mor til 1

[Forløb afsluttet juni 2021]
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon
Et ekstramor hjerteikon

Vil du vide, hvad andre siger om min parrådgivning?

Vil du vide, hvad andre siger om min familierådgivning til par i sammenbragte familier, så er det herovre du kan læse med.

Vil du vide vide mere om min rådgivning?

Vil du vide mere om min rådgivning og få en lille forsmag på, om det mon er noget for dig, så er du hjertelig velkommen til at booke en indledende snak.

>
Success message!
Warning message!
Error message!