BOGEN

Jeg har skrevet Førstehjælp til ekstramødre, som er en bog til ekstramødre. Den indeholder retningslinjer og redskaber, viden og værktøjer, tips og tricks til en lettere og gladere hverdag som ekstramor.


Emilia van Hauen
Sociolog Emilia van Hauen

Dette er en nyttig bog til alle ekstramødre. Det siges, at rollen som ekstramor er den sværeste overhovedet i en familie, og min egen erfaring er, at det meget vel kan være rigtigt. Men selvom der er mange udfordringer forbundet med rollen, ville jeg aldrig selv have undværet den.

Foto: Miklos Szabo

Bogforside

Få fingrene i dit eget eksemplar af bogen her

 

Mette Haulund webParforholds- og skilsmissecoach Mette Hinnerskov
At være ekstramor indeholder så mange nuancer. Det kan være udfordrende, men det kan også være lærerigt og dejligt. Janne beskriver i bogen ‘Førstehjælp til ekstramødre’ på bedste vis, hvordan det er ens eget ansvar at navigere positivt i rollen som ekstramor. Bogen er et sandt opslagsværk, hvor du kan blive guidet i at omsætte ny viden til handling, som påvirker din hverdag i positiv retning. Jeg kan kun på det varmeste anbefale alle ekstramødre at læse bogen.

Presidential award winner, Dr. Jeannette Lofas, Stepfamily Foundation, NYC
Janne has written a vital and important book. It is a must read for Extramoms everywhere. The book is eloquent, insightful and accurate. I recommend it to all who live in step, and to those who counsel them.

Journalist Anette Vestergaard
Da jeg fik Janne Førgaards bog ‘Førstehjælp til ekstramødre’ i hånden tænkte jeg: Åh nej, endnu en lille lyserød bog til forvirrede kvinder, der ikke kan hitte rundt i tilværelsen.’ Den tanke kom jeg til at æde i mig igen. Janne Førgaard skriver skarpt, kompetent og med stort menneskeligt overskud om en familieform, som mange farer vild i, fordi den rent faktisk er kompleks og i mange tilfælde uoverskuelig, nemlig den sammenbragte familie. Janne Førgaards bog er rettet mod kvinder, der har forelsket sig i en far med børn fra et tidligere forhold, men kan også med fordel læses af alle, der gerne vil have det bedste ud af livet.

Interview fra Bogmessen den 11. november 2012 i forbindelse med udgivelsen:

Ekstramor til 1
Jeg vil gerne sige tusind tak for en rigtig god bog. Jeg kan ikke huske, at jeg før har læst en bog, der har hjulpet mig så meget.

Ekstramor til 1
Jeg er netop blevet færdig med din bog, og jeg er simpelt hen nødt til at sige tusind tak! Det var en fantastisk læseoplevelse, og jeg er helt klart blevet klogere på mig selv og min situation.

Ekstramor til 1
Jeg har købt din bog og jeg synes virkelig, at den er god. Den giver mig dels fornemmelsen af ‘ alt det jeg egentlig godt ved, men havde glemt’, samtidig med, at der er mange gode øvelser til refleksion og eftertanke i den. Konkrete værktøjer, der virker. Jeg ville ønske, der var nogen der havde givet mig den bog for 7 år siden!

Få fingrene i dit eget eksemplar af bogen her

Janne Leth Førgaard | M: janne@ekstramor.dk | T: + 45 60 17 86 60 | CVR: 21 66 84 94 | Forretningsbetingelser | Cookies