fbpx

Familierådgivning København

Familierådgivning til sammenbragte familier

Med specialiseret familierådgivning og konkrete handleplaner, designet til din sammenbragte familie, bliver I, som par, klædt på til at håndtere de uundgåelige konflikter ♥

Familierådgivning lige i hjertet af København

At leve i en sammenbragt familie er ikke let. Der er mange hensyn at tage, mange afsavn at forholde sig til og mange kompromisser at indgå.

Men med konkret familierådgivning – lige i hjertet af København – så kan det blive lettere end det er nu. Ikke nødvendigvis let, men lettere. Den sammenbragte familie er en særlig familieform, der stiller særlige krav til alle familiemedlemmer. Også de familiemedlemmer der ikke bor under samme tag.

Specialiseret familierådgivning med konkrete værktøjer,
der er overskuelige at implementere i en travl hverdag

Min måde at arbejde på adskiller sig fra flertallet af mine familierådgiver-kolleger. Fordi jeg arbejder med konkrete, lavpraktiske og letforståelige handleplaner. Hvis det du og I gør nu, ikke virker, men derimod fastholder og fastlåser konflikterne, så tror jeg på, at vi kan lægge en plan, der ændrer på det.

Jeg tror på, at vi kan skabe varige forandringer ved hjælp af en konkret plan, der er designet lige netop til dine og jeres udfordringer.

En specialdesignet plan der tager højde for og tilpasses familieformen, familiemedlemmerne og ikke mindst personlighederne i familien.

At leve i en sammenbragt familie er markant anderledes end at leve i en førstegangsfamilie.

Og det stiller nogle krav både til ekstraforælderen, der er nødt til at lære at navigere i en familie, der allerede er skabt – og til forælderen, der er nødt til at lære at invitere ekstraforælderen ind i familien.

I sammenbragte familier er der nogle ting, der er svære for ekstraforælderen, noget der er svært for forælderen, og noget der er svært for barnet.

Med konkret viden, brugbare værktøjer og faglig vejledning, bliver tingene lettere for alle.

Familierådgivning til sammenbragte familier
20 års praktisk erfaring - 12 års professionel viden

Hos mig får du og I konkret og løsningsorienteret rådgivning, der baserer sig på viden og værktøjer jeg, siden 2011, har erhvervet mig gennem adskillige uddannelser. Min rådgivning baserer sig også på 20 års levet erfaring i en sammenbragt familie som voksen. Og som barn af skilte forældre.

Find familierådgivning København
Dygtig familierådgiver København

Hvem skal I tale med

Jeg hedder Janne, og jeg ekspert i sammenbragte familier.

Jeg er uddannet Stepfamily Coach, Anger facilitator, Edu-therapy specialist, praktisk parterapeut og familierådgiver. Jeg er forfatter til 2 bøger om sammenbragte familier. Den første udkom i 2012, den anden i 20I begge hos Dansk Psykologisk Forlag.

I min rådgivning får du konkrete værktøjer og en lavpraktisk handleplan, der fokuserer på løsninger, så du undgår, at dine problemer kører i ring, men i stedet kan mærke effekten af din handleplan.

Jeg har kontor i hjertet af København, hvor jeg hver dag (også online) hjælper kvinder, mænd og par i sammenbragte familie med at håndtere deres følelser og de problemer, der opstår i deres familiekonstellation.

Privat er jeg selv barn af skilte forældre, ekstramor til 2 og mor til 2. Jeg har derfor alle ekstramor-følelserne og det sammenbragte familieliv helt inde under huden. Både privat og professionelt.

Sådan arbejder jeg:
Konkret og kærligt med familiens trivsel for øje

Med konkrete værktøjer, viden om den særlige dynamik der er i sammenbragte familier og faglig vejledning, hjælper jeg med at navigere i de iboende interesse- og loyalitetskonflikter, der er i sammenbragte familier.

Det er et følelsesmæssigt vilkår, du er nødt til at lære at leve med, ikke et problem, der kan fikses.

Meget kan fikses. Men følelser kan ikke.
Følelser kan rummes. Ikke fikses.

Du har 100% helt og aldeles lov til at have alle de følelser, du har. Lad os sammen kigge på, hvordan du kan håndtere dine følelser på en rarere måde end nu. Så du ikke føler dig forkert. Det er du ikke – du lever bare i en sammenbragt familie.

Jeg arbejder rådgivningsbaseret og løsningsfokuseret. Det, du kan forvente at få af mig, er:

 • Rådgivning, der klæder jer på til at nedtrappe jeres konflikter.
 • Værktøjer til at snakke sammen, så I begge føler jer hørt.
 • Konkrete sætninger og værktøjer I kan bruge, når I ser meget forskelligt på tingene.
 • En konflikthåndteringsmodel
 • Handleplaner, så I selv kan arbejde videre med tilgangen og tankegangen derhjemme.

Det, du ikke får hos mig, er

Du får ikke dybdegående terapi hos mig. Jeg arbejder ikke som sådan terapeutisk. Det er ikke en del af min måde at arbejde på. Udover min praktiske parterapeut uddannelse er jeg ikke terapeutisk uddannet.

Jeg kan li’ rene linjer og klare ord, så det jeg interesserer mig for sammen med dig, det er:

Hvor du er nu, hvor du gerne vil hen.
Og så hjælper jeg dig med at lægge en plan for det.

Det, du ikke får hos mig, er:

 • Et quick fix.
  Det er ikke et quick fix, når det kommer til følelser og familier.
 • Kriseterapi, traumeterapi eller psykoterapi
  Du får ikke klassisk terapi hos mig. Men derimod lavpraktiske værktøjer sat overskueligt op i konkrete handleplaner. Sammen kigger vi på, hvor du og I er nu, og så hjælper jeg jer derhen, hvor I gerne vil.
 • Sexologisk rådgivning
  Sex er en naturlig del af et dejligt og velfungerede parforhold. Men jeg er ikke uddannet sexolog, og derfor tilbyder jeg ikke sexologisk rådgivning. Jeg henviser gerne til dygtige kolleger indenfor feltet.

Familierådgivningen i detaljer

På min familierådgivningsside kan du læse i detaljer, hvordan jeg arbejder, hvad jeg kan hjælpe med og hvor mange sessioner, du må forvente, der er brug for. Der er både mulighed for fysisk fremmøde, men også for online rådgivning. På familierådgivningssiden kan du også læse om, hvad de par, der har afsluttet deres rådgivningsforløb, mener.

>
Success message!
Warning message!
Error message!