fbpx

Tak for tilmeldingen ♥

Det er ikke let at være ekstramor og leve i en sammenbragt familie. Mange ekstramødre går rundt med ondt i maven og føler sig forkerte, ensomme og utilstrækkelige. Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Det vidste jeg ikke, da jeg selv blev ekstramor i 2002, men det ved jeg nu.

 

Jeg glæder mig til at dele de tips og værktøjer,
der har virket for mig og min sammenbragte familie

 

Jeg glæder mig meget til at dele ud af de tips og værktøjer, der har gjort en stor forskel for mig personligt, men også for hele min sammenbragte familie. Det er bestemt muligt at leve et dejligt ekstamor-liv med glæde og overskud i dig selv og i din hverdag. Blot kræver det, at du ved, hvordan du skal forholde dig til dine ekstramor udfordringer og udfordinger i den sammenbragte familie generelt.

Det er lige præcis det, der er mit formål med online foredraget, eller webinaret om du vil. Du får konkrete tips, du og I som par kan bruge med det samme, sådan så det bliver rarere at være dig.

De mails du modtager fra mig, bliver altid sendt fra janne@ekstramor.dk. Jeg anbefaler derfor, at du gemmer janne@ekstramor.dk som en af dine kontakter. På den måde undgår du tips og værktøjer, der gør det lettere at leve i en sammenbragt familie, ender i dit spam-filter.

 

Har du skrevet det i din kalender?

 

Jeg er sikker på, at du har rigeligt at se til og huske på. Derfor anbefaler jeg, at du skriver datoen i din kalender, så du ikke glemmer at lytte med.

De bedste hilsner
Janne

Familierådgiver Janne Leth Førgaard

Janne Leth Førgaard
Familierådgiver for sammenbragte familier
Forfatter til Førstehjælp til ekstramødre
Ekstramor til to og mor til to

 

PS: Er du helt overvældet?

Hvis du på noget tidspunkt bliver helt overvældet af det følelsesmæssige kaos ekstramor-rollen kan afstedkomme, så book en gratis, afklarende telefonsamtale med mig. Her fortæller jeg om mine rådgivningsforløb. Så kan du efterfølgende mærke efter, om det er noget for dig. Ingen ekstramor skal føle sig helt alene og forkert, hvis det står til mig.

 

Familierådgiver Janne Førgaard

Få mine tips og værktøjer, der gør det lettere at være ekstramor allerede i dag

Sådan vinker du farvel til skyld, skam og dårlig samvittighed

Sådan håndterer du det kontroltab det er at være ekstramor

 Få overblik over hvad du må som ekstramor

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så lander værktøjerne automatisk i din indbakke
Det koster blot din e-mail - herefter modtager du løbende inspirationsmails og tilbud

Tak - Tjek venligst din e-mail