fbpx

Samarbejdspartnere

Jeg samarbejder med en række relevante aktører, der alle har fokus på familier, trivsel og relationer. Det gør jeg, fordi jeg tror på, jo mere vi snakker om det, der er svært og deler det med andre, jo lettere bliver det at bære. Det bliver ikke nødvendigvis let. Men lidt lettere. Det er rart at vide og få bekræftet, at du ikke er alene med alle dine, til tider, kaotiske tanker og følelser.

 

Ekstramor podcast

I samarbejde med Podimo.dk og antropolog og ekstramor Emma Sokoler, udgiver jeg Ekstramor – en podcast til kvinder og sammenbragte familier. Du kan lytte med herovre.

 

Gæste-blogindlæg

På månedlig basis er jeg fast skribent og gæsteblogger hos Børn og Fritid. Her skriver jeg om livet i den sammenbragte familie med et særligt fokus på trivsel og på, hvad I kan gøre for at håndtere de udfordinger, der er en naturlig del af familielivet med dine, mine og vores børn.

På ad hoc basis skriver jeg også blogindlæg til To the Moon Honey.

Endvidere har jeg tidligere skrevet for Copilots.dk, Delebarn.dk, StedmorDanmark.dk og Skilsmisseraad.dk.

 

Andre samarbejdspartnere

Jeg har siden, jeg stiftede Ekstramor.dk i 2011 samarbejdet med forskellige aktører indenfor familiefeltet, blandt andet Bonusmorgruppen og Meyermor v. Heidi Meyer Vallentin.

 

Udenlandske samarbejdspartnere

Jeg er uddannet Stepfamily Coach fra Stepfamily Foundation i New York, som jeg har et løbende samarbejde med. De har også udnævnt mig til Stepfamily Ambassador i Danmark. Du kan læse meget mere om deres vigtige og årtier lange arbejde med sammenbragte familier på Stepfamily Foundation.

 

Skal vi samarbejde?

Hvis du kunne tænke dig at samarbejde med mig, er du meget velkommen til at skrive til mig på janne@ekstramor.dk. Vil du vide mere om mig først, så læs endelig med herovre.

 

Familierådgiver Janne Leth Førgaard

 

 

Familierådgiver Janne Leth Førgaard

Få mine tips og værktøjer, der gør det lettere at være ekstramor allerede i dag

Sådan vinker du farvel til skyld, skam og dårlig samvittighed

Sådan håndterer du egne og andres forventninger til dig som ekstramor

Sådan snakker du med din partner uden (for mange) konflikter

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så lander værktøjerne automatisk i din indbakke
Det koster blot din e-mail - herefter modtager du løbende inspirationsmails og tilbud

Tak - Tjek venligst din e-mail