fbpx

Rådgivning til kvindelige ledere

Er du en ambitiøs leder, mellemleder eller direktør, der er vant til at perfome med sikker hånd og håndtere dine udfordringer med gåpåmod, men som nu kan mærke, at de er begyndt at påvirke din professionelle performance og ikke mindst din personlige trivsel?

Så er du havnet det rette sted. 

Mit specialiserede rådgivningsforløb til kvindelige ledere er skræddersyet til kvinder som dig, der insisterer på at få det bedste ud af dit professionelle og personlige liv. 

Det ér udfordrende at leve i en sammenbragt familie, men med de rette værktøjer og med ”Mindsettet”, bliver det markant lettere. 

Føler du dig presset og udfordret i din rolle
som karrierekvinde og ekstramor?

Jeg gætter på, du føler dig presset og slidt. Der er for mange tanker, måske endda tankemylder i dit hoved. Det gør det svært, for ikke at sige umuligt, at holde hovedet koldt og fanen højt, hvilket normalt er en af dine spidskompetencer.

Din koncentration er påvirket.
Du sover dårligere om natten
Din appetit svinger
Din lunte er kortere end normalt
Du er grådlabil på en måde, du ikke plejer

Med et personligt rådgivningsforløb får du hjælp til at (gen)finde dig selv og balancere mellem at være karrierekvinde og ekstramor, så du kan være mentalt til stede dér, hvor også er fysisk til stede.

Med rollen som ekstramor følger et følelsesmæssigt kaos, kontroltab og pres, som de fleste undervurderer. Mange fortæller, at de ikke længere kan kende sig selv, at de har følelsen af at have mistet sig selv. Det er alvorligt og for nogle ender det med en stress-sygemelding. Det vil vi gerne undgå.

Det er ikke meningen, at du skal gå rundt og være ved siden af dig selv, fordi du lever i en sammenbragt familie. Det er heller ikke meningen, at du skal være så presset, at det bliver svært for dig at skabe resultater og holde overblikket på jobbet. Det er det virkelig ikke.


Mere overblik, bedre balance og flere resultater
som karrierekvinde og som ekstramor.

I rådgivningsforløbet hjælper jeg ambitiøse kvindelige ledere som dig med at skabe overblik, balance, resultater alt imens du har sig selv med i processen.

**Mere Overblik:**
Via min specialiserede rådgivning hjælper jeg dig med at skabe et klarere overblik over dit liv. Hvad er hvad, og hvad presser dig, hvorfor.

Du får værktøjer til at håndtere stress, få styr på dine tanker og bevare din ro, så du kan håndtere både din både karriere og dit familieliv med fornyet klarhed og gåpåmod.

**Bedre Balance:**
At være ekstramor er for mange et større kontrol- og identitetstab. Der er ingen klare guidelines i forhold til, hvad din rolle er, hvornår du må sige fra, og hvad du bare må lære at leve med. Jeg giver dig en grænsesætningsmodel, og hjælper dig med at skabe en balance mellem det, du gerne vil og dine ressourcer, så ikke du løber dig selv over ende som karrierekvinde eller som ekstramor.

**Flere Resultater:**
Mange ekstramødre føler de kører rundt i den samme irriterende rille. Jeg hjælper dig med at skabe overblik, så du kan præstere bedre på jobbet og håndtere dine ekstramor udfordringer mere konstruktivt. På den måde skaber du flere og bedre resultater, fordi du ikke kører i ring. Derhjemme og på jobbet. Du får klarhed over din situation og en konkret plan til at håndtere den.

**(Gen)-find dig selv og undgå en stress-sygemelding:**
Fra amerikansk forskning ved vi, at ekstramødre er overrepræsenteret (sammenlignet med biologiske mødre) i stress-statistikker. Det er ikke underligt, eftersom ekstramor-rollen er forbundet med uforudsigelighed, et betydeligt kontroltab, uvished og følelsesmæssig uro

I rådgivningsforløbet hjælper jeg dig med at (gen)finde dig selv og dine værdier, så du lever i overensstemmelse med det, der er vigtigt for dig. Det er ikke meningen, at du skal miste dig selv i ekstramor-rollen og processen.  

Ekspert i sammenbragte familier

Mød din rådgiver

Jeg er oprindeligt uddannet indenfor Business Administration fra London Chamber of Commerce & Industry i 90'erne. Men har sidenhen specialiseret mig i sammenbragte familier. Jeg er uddannet Stepfamily Coach (US), Life & business coach, facilitator, Edu-Therapy™ Specialist (UK), praktisk parterapeut og familierådgiver. Jeg er forfatter til 2 bøger om sammenbragte familier, der er udgivet på Dansk Psykologisk Forlag.

Jeg har kontor i hjertet af København, hvor jeg (også online) hjælper kvinder, mænd og par i sammenbragte familier med at håndtere deres følelser og de problemer, der opstår i deres familiekonstellation.

Privat er jeg barn af skilte forældre, ekstramor til 2 og mor til 2. Jeg har derfor ekstramor-rollen og det sammenbragte familieliv helt inde under huden. Både privat og professionelt.

Det her er ikke kun mit arbejde. Det er også mit liv.

Mit navn er Janne Leth Førgaard (f.1973). Jeg har siden 2011 hjulpet kvinder (og mænd) i sammenbragte familier med at skabe balance i sig selv, i familien, i arbejdslivet og ikke mindst i den ”mor- og leder-rolle” de indtager i et barns liv, som ikke er deres eget.

Som rådgiver (og menneske) er jeg løsningsorienteret og arbejder med konkrete værktøjer og personlige planer, der er til at overskue at implementere i en hektisk hverdag. Det er ikke et quick fix, men en mindset-ændring, vi arbejder med. Derfor vil du også mærke effekten af det både i din rolle som leder og i din rolle som ekstramor.

Når vi to indleder et samarbejde, er det for at finde løsninger og skabe specifikke resultater. Jeg går derfor lige til sagen og vil bede dig forberede dig, inden din første session. Jeg gør det samme, så vi kan bruge vores tid sammen effektivt og opnå resultater sammen.

 

Mindsettet, der skaber balance og resultater i dit privatliv og arbejdsliv

Jeg har udviklet et mindset, der passer særligt til de udfordringer, der går igen i alle sammenbragte familier. Mindsettet er en tilgang og en tankegang, der klæder dig på til at navigere med sikker hånd i din rolle som ekstramor og som leder i dit arbejdsliv.

Mindsettet er grundstenen i rådgivningsforløbet og giver en konstruktiv tilgang til de uundgåelige udfordringer, der er en del af din dagligdag, ikke kun hjemme i din sammenbragte familie - men også som leder i erhvervslivet.

Mindsettet skaber balance i dit hoved, i dig, i dit privatliv, i dit arbejdsliv.
Det skaber balance mellem dit privatliv og dit arbejdsliv.

Slut med at famle i blinde.
Du får overblik, retning og en handleplan.


Stå stærkere som leder og ekstramor:
Få konkrete handleplaner, værktøjer og løsninger

Rådgivningsforløbet er specielt til dig, der har besluttet, at det er tid til forandringer. Nu skal der ske noget andet, for du trænger til at stå stærkere. Som ekstramor. Som leder. Som kvinde.

✔️ Det er til dig, der vil have konkrete handleplaner, værktøjer og løsninger serveret, så du slipper for at prøve dig frem.
Det har du gjort. Det er du træt af.

✔️ Rådgivningsforløbet er særligt velegnet til dig, der er træt af at gå på kompromis med dig selv og din integritet.
Det går ikke længere. Du får ondt i maven. Der er en anden mulighed.

✔️ Det er i den grad også til dig, der gerne vil blive bedre til at håndtere og løse konflikter, der ellers bare kører i ring eller af sporet.

✔️ Til dig, der muligvis lige nu veksler mellem at klappe i som en østers eller eksplodere i et raseri-anfald. Der er bedre løsninger. Dem får du af mig.

✔️ Til dig der har fået nok af gætterier, usikkerhed og famlen i blinde. Til dig der vil have rene linjer, klokkeklare handleplaner og effektive værktøjer, du kan overskue at bruge i en travl hverdag som leder og som ekstramor.

Træd ud af hamsterhjulet:
Rådgivningsforløbet til dig, der vil have dig selv og dit liv tilbage

Når du læser med her, er du nok nået til et punkt, hvor der skal ske noget. Forandring er uundgåelig, for tanken om status quo giver dig søvnlæse nætter, ondt i maven og stress-symptomer.

Rådgivningsforløbet er noget for dig, hvis du:

**Længes efter en retning:**
Du er klar til forandring, men du har brug for nogen til at pege og guide dig i den rigtige retning, fordi du er faret vild i dine følelser og tankemylder.

**Har mistet overblikket:**
Højst usædvanligt er du endt med at gøre nærmest ingenting, fordi du har mistet dit knivskarpe overblik og din handlekraft.

**Vil minimere dine konflikter:**
Du vil egentlig bare gerne minimerer konflikterne og håndtere dem på en konstruktiv måde, så ikke de ender med at trække i langdrag og køre i ring. Det er jo til at blive vanvittig af.

**Er fan af no-nonsense strategier:**
Du er til "no-nonsense strategier", konkrete handleplaner og værktøjer, der fører til målbare og mærkbare resultater i din hektiske hverdag.

**Har brug for et brirum:**
Du mangler et sted, et frirum, hvor du kan sige alt det, du tænker uden at bekymre dig om, hvordan det bliver taget imod, eller om det gør nogen sure, kede af det eller forargede.

**Ønsker et solidt fundament at stå på. Privat og professionelt:**
Du vil have et solidt fundament at stå på både privat og professionelt, så glæden, overskuddet og roen vender tilbage. Slut med at være den sure og udkørte version af dig selv.

Det er for dig, der stræber efter et liv – privat og professionelt – der er meningsfuldt, glædesfyldt og fyldt med kærlighed. Et liv i ægte balance. Træd ud og start din rejse nu."**

Rådgivningsforløbet er ikke kun et personligt udviklingsforløb, det er også et solidt lederudviklingsforløb, der gavner din arbejdsplads.

Ro på hjemmefronten giver bedre performance, mindre fravær og reducerer risikoen for en stresssygemelding. Det er godt for trivslen og for bundlinjen.

Med værktøjerne fra rådgivningsforløbet bliver du:

✓ tydeligere i din kommunikation.

✓ endnu mere løsnings- og resultatorienteret.

✓ hurtigere og bedre til at sætte grænser og skære det unødvendige fra.

✓ skarp(ere) til at håndtere og løse konflikter.

Rådgivningsforløbet er stressforebyggende, fordi du får taget hånd om de ting, der presser og stresser dig. Privat såvel som professionelt er det stressende at have ansvar for noget, du ikke har indflydelse på. Jeg lærer dig, hvordan du - med et enkelt spørgsmål - finder ud af, hvordan du kan håndtere dine konflikter.

Den viden og de værktøjer du får i forløbet, kan du bruge med det samme i din lederrolle og ledelses-stil.

Din arbejdsplads får en leder med fornyet overblik, energi og en veludviklet evne til at håndtere konflikter.

Måske vigtigst af alt får din arbejdsplads et menneske, der er i balance.
Med sig selv. Med sit privatliv. Med sit arbejdsliv.

Win-win for alle parter.


Rådgivningsforløbet inkluderer:
10 timers personlig rådgivning og mailrådgivning

Med rådgivningsforløbet får du personlig rådgivning, konkret sparring og adgang til ubegrænset mailkorrespondance undervejs. Du får:

✓ Indledende spørgeskema, du besvarer og sender retur

✓ 9 rådgivningssessioner á 60 minutter

✓ 1 opsummeringssession á 60 minutter

✓ Ubegrænset adgang til rådgivning via mail mens forløbet står på

Udover sessionerne får du også lydfiler, refleksionsspørgsmål, værktøjer (herunder en grænsesætning- og konflikthåndteringsodel i en printvenlig pdf), handleplaner og rådgivning via mail under hele forløbet.
 
Har du brug for et råd eller sparring mellem sessionerne, er jeg aldrig længere end en mail væk. Senest 24 timer efter jeg har modtaget din mail, får du et svar fra mig. Ferier undtaget.

Alt sammen noget der gør det overskueligt for dig, hvad du skal gøre, hvornår og som i øvrigt understøtter og fremmer de resultater, du ønsker at skabe.

For at sikre den bedste fremdrift og momentum skal rådgivningsforløbet være afviklet senest 6 måneder efter købsdatoen.

Sådan foregår samarbejdet med mig.

Med et rådgivningsforløb får du en personlig rådgiver og sparringspartner, der følges med dig fra start til slut og i øvrigt aldrig er længere end mail væk.

Vi arbejder tæt sammen under hele dit rådgivningsforløb, der typisk strækker sig over 3-6 måneder.

Inden du får helt åndenød ved tanken, så er forløbet fleksibelt og tilpasses din personlighed, dit temperament og din hverdag.

Samtalerne afvikles enten på mit kontor ved Amagertorv i København, over Zoom eller telefon.

Hver samtale afsluttes med en personlig handleplan, så du altid ved, hvad du skal gøre hvornår og hvorfor. Ingen famlen i blinde her, men derimod brugbare værktøjer, konkrete råd og en klar handleplan. Mellem sessionerne har du ubegrænset mailadgang til mig.


Investeringen i forløbet

 Investeringen i rådgivningsforløbet er 25.000 kr. inkl. moms.

 Du skal blot oplyse detaljerne til fakturaen, samt hvem jeg skal sende den til, hvis det ikke er dig, så sørger jeg for resten.

 

Vil du i gang med det samme?

Vil du i gang med det samme, så book dit forløb herunder, hvorefter du hører fra mig 24 timer efter jeg har modtaget din mail. (Ferier undtaget - i så fald modtager du et autosvar fra min mail)

Rådgivning til kvindelige ledere

Vil du vide mere, inden du beslutter dig?

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål, inden du beslutter dig, tager vi en indledende telefonsamtale. Den booker du ved at skrive til mig på janne@ekstramor.dk

Rådgivning til kvindelige ledere
Forfatter Janne Leth Førgaard
>
Success message!
Warning message!
Error message!