fbpx

Premiumforløb

 

Premium-forløbet er til dig, der er leder, mellemleder eller direktør og som er vant til at performe med sikker hånd, men som kan mærke, at udfordringerne i din sammenbragte familie begynder at påvirke din professionelle performance og ikke mindst din personlige trivsel.

Premium forløbet hos Ekstramor

Janne Leth Førgaard
Personlig rådgiver & sparringspartner for kvindelige ledere i sammenbragte familier
Familierådgiver for sammenbragte familier & Forfatter til Førstehjælp til ekstramødre

 

Mere overblik, bedre balance og flere resultater
som karrierekvinde og som ekstramor.

 

Du føler dig presset og slidt. Der er (for) mange tanker oppe i dit hoved til, at du kan holde hovedet koldt og fanen højt – hvilket normalt er en af dine spidskompetencer. Din lunte er blevet kortere, du bliver måske skiftevis grådlabil og/eller rasende uden nogen specifik udløsende faktor.

Med rollen som ekstramor følger et følelsesmæssigt kaos og pres, som de fleste undervurderer. Mange fortæller, at de ikke længere kan kende sig selv, at de har følelsen af at have mistet sig selv. Det er alvorligt og for nogle ender det med en stress-sygemelding. Sådan behøver det heldigvis ikke at gå.

Det er ikke meningen, at du skal gå rundt og være ved siden af dig selv, fordi du lever i en sammenbragt familie. Det er heller ikke meningen, at du skal være så presset, at det bliver svært for dig at skabe resultater og holde overblikket på jobbet. Det er det virkelig ikke. Du har fortjent bedre.

 

Mindsettet, der skaber balance og resultater
– i dit privatliv og arbejdsliv.

 

Jeg har udviklet et mindset, der passer særligt til de udfordringer, der går igen i alle sammenbragte familier. Mindsettet er en tilgang og en tankegang, der klæder dig på til at navigere med sikker hånd i din rolle som ekstramor og som leder i dit arbejdsliv.

Mindsettet er grundstenen i premiumforløbet og giver en konstruktiv tilgang til de uundgåelige udfordringer, der er en del af din dagligdag, ikke kun hjemme i din sammenbragte familie – men også som leder i erhvervslivet. Mindsettet skaber balance i dit hoved, i dig, i dit privatliv, i dit arbejdsliv. Det skaber balance mellem dit privatliv og dit arbejdsliv.

Slut med at famle i blinde. Du får overblik, retning og en handleplan.

 

Din rådgiver og sparringspartner
Det her er ikke kun mit arbejde. Det er også mit liv.

Din sparringspartner på premium forløbet

Mit navn er Janne Leth Førgaard. Jeg har siden 2011 hjulpet kvinder (og mænd) i sammenbragte familier med at skabe balance i sig selv, i familien, i arbejdslivet og ikke mindst i den ”mor- og leder-rolle” de indtager i et barns liv, som ikke er deres.

Jeg er oprindeligt uddannet indenfor Business Administration fra London Chamber of Commerce & Industry og har siden uddannet mig til bl.a. life & business coach, stepfamily coach hos Stepfamily Foundation i NYC, shadow facilitator og familierådgiver. Jeg er forfatter til den anmelderroste bog Førstehjælp til ekstramødre. Privat lever jeg selv i en sammenbragt familie og har gjort det siden 2002. Jeg er mor til to piger og ekstramor til to piger, som min mand har fra to tidligere forhold.

Som rådgiver (og menneske) er jeg resultatorienteret og arbejder ud fra en løsningsorienteret tilgang med værktøjer, der er enkle at bruge i en hektisk hverdag. Jeg ved, at de værktøjer og den viden, du får fra mig virker i praksis. Jeg lever det selv hver dag i min egen sammenbragte familie. Derfor ved jeg også, at det ikke er et quick fix, men en livsstil.

Når vi to indleder et samarbejde, er jeg helt med på, at du vil skabe specifikke resultater. Derfor vil du opleve, at jeg går lige til sagen. Det er også grunden til, du skal forberede dig, inden vi to ses eller taler sammen første gang. Jeg gør det samme – så vi kan bruge vores tid sammen så effektivt som muligt – og opnå resultater sammen.

>>> Jeg vil gerne høre mere og booker min gratis afklaringssamtale her <<<

 

Handleplaner. Værktøjer. Konflikthåndtering.

 

Premiumforløbet er specielt til dig, der ønsker sparring og personlig rådgivning til at stå stærkere som ekstramor og som leder (også for et barn, der ikke er dit).

Det er til dig, der vil have konkrete handleplaner, værktøjer og genveje serveret, så du slipper for at prøve dig frem.
Det har du gjort. Det er du træt af.

Premiumforløbet er særligt velegnet til dig, der er træt af at gå på kompromis med dig selv og din integritet.
Det går ikke længere. Du får ondt i maven.

Det er i den grad også til dig, der gerne vil blive bedre til at håndtere og løse konflikter.,
Lige nu veksler du mellem at klappe i som en østers eller eksplodere i et raseri-anfald.

 

Premiumforløbet er perfekt til dig, der:

 

✓ Er klar til forandring, hvis bare der er nogle, der vil udpege retningen, for du er faret vild i dig selv.

✓ Helt usædvanligt er endt med at gøre nærmest ingenting, fordi du har mistet dit knivskarpe overblik og din handlekraft.

✓ Gerne vil minimere konflikter og håndtere dem konstruktivt, så ikke de ender med at trække i langdrag og køre i ring.

✓ Er fan af “no-nonsense” strategier”, konkrete handleplaner og værktøjer, der fører til målbare resultater, der kan mærkes i en hektisk hverdag.

✓ Mangler et frirum, hvor du kan sige alt det, du tænker – uden at skulle koncentrere dig om, hvordan det bliver taget imod eller om det gør nogen sure eller kede af det.

✓ Gerne vil have et solidt fundament at stå på privat og professionelt, sådan så glæden, overskuddet og ikke mindst roen i dit hoved igen kan indfinde sig. Slut med at være hende den sure.

Kort sagt, så er premiumforløbet specielt tilrettelagt til dig, der ikke vil nøjes med det mellemtilfredse liv i hamsterhjulet, men som tager lederskab for at leve et liv – privat og professionelt – der er meningsfyldt, glædesfyldt og ikke mindst kærlighedsfyldt. Et liv i balance.

>>> Jeg vil gerne høre mere og booker min gratis afklaringssamtale her <<<

 

Dit personlige udbytte. Udvikling på masterclass niveau.

 

Premiumforløbet er at sidestille med en masterclass i personlig udvikling, hvor du

✓ Bliver endnu bedre til at sætte grænser, lytte til dig selv og handle på dine egne behov – ikke kun alle andres.

✓ Får et knivskarpt overblik over, hvordan du skal håndtere dine udfordringer – uanset hvor håbløst det måtte se ud.

✓ Tager hånd om dine kaotiske følelser, så du får det bedre, presset i dig mindskes og dit selvværd stiger.

✓ Står stærkt i dit personlige lederskab, som du kan navigere ud fra, så du igen kan mærke dig selv og være dig selv – i stedet for hende den sure.

Den viden og de værktøjer du får er ikke rocket science.
Det er heller ikke en total omlægning af dit liv.
Det er ikke et omfattende program, du skal følge. Det er små skridt.

Det er skræddersyede løsninger og personlige handleplaner, der passer til dig, dine udfordringer, din hverdag og dit arbejdsliv.

Forløbet skal være en hjælp. Ikke endnu en belastning. Dem har du helt sikkert rigeligt af.

 

Det gavner også din arbejdsplads.

 

Premiumforløbet er ikke kun et personligt udviklingsforløb, det er også et solidt leder udviklingsforløb, der gavner din arbejdsplads. Ro på hjemmefronten giver bedre performance – og det kan måles på bundlinjen.

✓ Du bliver tydeligere i din kommunikation.

✓ Du bliver endnu mere løsnings- og resultatorienteret.

✓ Du bliver hurtigere og bedre til at sætte grænser og skære det unødvendige fra.

✓ Du bliver skarp(ere) til at håndtere og løse konflikter.

Premiumforløbet er stressforebyggende, fordi du får taget hånd om de ting, der presser og stresser dig. Privat såvel som professionelt er det stressende at have ansvar for noget, du ikke har indflydelse på. Jeg lærer dig, hvordan du – med et enkelt spørgsmål – finder ud af, hvordan du kan løse din konflikter.

Den viden og de værktøjer, som du får, kan du gå direkte tilbage på arbejdspladsen og bruge i din lederrolle og ledelses-stil.

Din arbejdsplads får en medarbejder med fornyet overblik, energi, ideer, input og inspiration.
Måske vigtigst af alt får din arbejdsplads et menneske, der er i balance. Med sig selv. Med sit privatliv. Med sit arbejdsliv.

Win-win for alle parter.

 

Premiumforløbet inkluderer (15 timers personlig sparring):

 

Med premiumforløbet får du 15 timers personlig sparring og adgang til ubegrænset mailsparring undervejs. Helt konkret får du;

✓ Opstartsmail med spørgsmål, der skyder dit forløb godt i gang

✓ 1 opstartssession á 90 minutter

✓ 9 sessioner á 75 minutter

✓ 1 afslutningssession á 60 minutter

Udover sessionerne får du også mailsparring, lydfiler, arbejdsark, konkrete værktøjer, konflikthåndteringsmodel, tips, øvelser og handleplaner, der understøtter og fremmer de resultater, du ønsker at skabe.

Mailsparring under hele forløbet. Kommer du i tvivl mellem sessionerne, eller har du brug for at vende noget med mig, er jeg aldrig længere end en mail væk. Senest 24 timer efter jeg har modtaget din mail, får du et svar fra mig. Lørdag-søndag undtaget.

Lydfiler og arbejdsark. Med forløbet får du en række relevante lydfiler, arbejdsark og oversigter, der understøtter din proces.

 

Sådan foregår et samarbejde med mig.

 

Jeg vil gerne følges med dig – og her er, hvordan det foregår. Med et premiumforløb får du en personlig sparringspartner, der følges med dig fra start til slut og i øvrigt aldrig er længere end mail væk.

Vi arbejder tæt sammen under hele dit premiumforløb, der typisk strækker sig over 6-7 måneder. Inden du får helt åndenød ved tanken, så er forløbet fleksibelt og tilpasses din personlighed, dit temperament og din hverdag. Forløbet skal være en hjælp, du glæder dig til, ikke endnu en stress-faktor, du skal forholde dig til.

Samtalerne afvikles enten på mit kontor ved Amagertorv i København eller over telefonen. Det bestemmer du.

Hver samtale afsluttes med en personlig handleplan. Det betyder, at du altid ved, hvad du skal gøre, indtil vi taler sammen igen. Ingen famlen i blinde her, men derimod brugbare værktøjer, konkrete råd og en klar handleplan.

>>>  Jeg vil gerne i gang nu og booker mit forløb ved at maile til janne@ekstramor.dk  <<<

 

Din investering i forløbet

 

Investeringen i premiumforløbet er 21.000 kr + moms og betales af din arbejdsgiver. Du skal blot oplyse detaljerne til fakturaen samt hvem jeg skal sende den til, hvis det ikke er dig, så sørger jeg for resten.

 

Vil du i gang med det samme?

 

Vil du i gang med det samme, så skriver du blot til mig på janne@ekstramor.dk Senest 24 timer efter jeg har modtaget din mail (mandag-fredag) modtager du et dato-forslag til vores første samtale. Hvis du foretrækker, jeg ringer dig op og aftaler datoen – så skriv det gerne i mailen til mig.

>>> Jeg vil gerne i gang nu og booker mit forløb via mail til janne@ekstramor.dk <<<

 

Vil du vide mere, inden du beslutter dig?

 

Hvis du vil vide mere, inden du beslutter dig, så book endelig en gratis, uforpligtende afklaringssamtale lige her. Samtalen foregår telefonisk og er din chance for at stille de spørgsmål, du måtte have, få en forsmag på, hvordan jeg arbejder, og ikke mindst for at mærke efter, om et premiumforløb er noget for dig. Efter samtalen kan du i ro og mag beslutte dig.

 

>>> Jeg vil gerne høre mere og booker min gratis afklaringssamtale her <<<

 

Familierådgiver Janne Førgaard

Få mine tips og værktøjer, der gør det lettere at være ekstramor allerede i dag

Sådan vinker du farvel til skyld, skam og dårlig samvittighed

Sådan håndterer du det kontroltab det er at være ekstramor

 Få overblik over hvad du må som ekstramor

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så lander værktøjerne automatisk i din indbakke
Det koster blot din e-mail - herefter modtager du løbende inspirationsmails og tilbud

Tak - Tjek venligst din e-mail