PERSONLIGT EKSTRAMOR FORLØB

Et af dine livsvilkår som ekstramor er, at du ikke er alene om at sætte dagsordenen i din hverdag, i dit hjem og i dit liv. Jævnligt, hvis ikke dagligt, opstår der situationer, du ikke har mulighed for at påvirke, men som påvirker dig. Til at håndtere lige præcis det, har jeg specialudviklet det personlige ekstramor forløb.

Et personligt ekstramor forløb er til dig, der eksempelvis

 
Føler du må sluge alt for mange kameler

✓ Kan have svært ved at føle dig hjemme i dit eget hjem

✓ Bliver frustreret over måden din partner opdrager sit barn

✓ Synes det er svært at vide, hvad du må, når det kommer til dit ekstrabarn

Er frustreret over, din partner ikke sætter foden ned overfor eks’en

Føler dig misforstået, overset og nogle gange ubetydelig

✓ Er træt af at føle dig som hende den sure

Er led og ked af at måtte indgå alt for mange kompromiser

Længes efter mere kærlighed og færre konflikter

Er irriteret over, at I ofte ender i de samme diskussioner og konflikter

Savner ro i dit hoved og klarhed over, hvad du kan og må som ekstramor

 

Hvad får du blandt andet ud af et personligt forløb

Helt overordnet så er et personligt forløb en udviklingsproces, hvor du giver dig selv de allerbedste betingelser for at trives i ekstramor-rollen, fordi du skaber de bedste rammer for dig selv og for din sammenbragte familie. Det bliver så meget nemmere at være dig, fordi du

Lærer at vinke farvel til skyld, skam og dårlig samvittighed

Bliver klædt på til at håndtere hans eks, uanset, hvad hun finder på

Kan være dig selv med dit ekstrabarn i stedet for at føle dig som hende den sure


Lærer at sætte grænser og sige fra uden at skulle slå knuder på dig selv

Bliver klar over, hvilke præmisser der er dine og navigerer herefter

Begynder at handle på dine egne behov i stedet for alle andres

Bliver bedre til at stoppe selvbebrejdelsen


Finder en langt større ro omkring din ekstramor-rolle

Bliver god til at tage dig selv og dine ønsker alvorligt

Øger trivslen hos alle i familien

Oplever en opblomstring i dit parforhold

Opbygger en råstyrke til at håndtere ting, der før ville have taget pusten fra dig

Benytter en kommunikations-stil der minimerer konflikter

Får overblik over, hvad du kan ændre på og hvad du ikke kan – samt hvad du så gør (for der er bestemt muligheder)

Kender og navigerer efter de 5 særlige præmisser, der gælder for ekstramødre og sammenbragte familier

 

Hvad indeholder et personligt forløb

Et personligt forløb består af 5, 7 eller 9 individuelle sessioner.

Hver session varer ca. 75 minutter og afsluttes altid med en konkret handleplan, så du ved præcis, hvad du kan gøre i de situationer, du står i.

Forløbet er personligt og tilpasses løbende dine udfordringer, sådan så du får råd, retningslinjer og redskaber, der er skræddersyet specifikt til dig og din konkrete situation.

 

Sådan foregår et personligt forløb

Et personligt forløb foregår telefonisk eller via skype, så du kan sidde hvor præcis i verden, det passer dig og ringe til mig på den aftalte dato/tid. 

Hver session varer ca. 75 minutter og afsluttes med en konkret handleplan, så du ikke bliver efterladt i blinde, men derimod ved, hvad du skal fokusere på indtil næste session.

 

Hvad er særligt ved det personlige ekstramor forløb

Som en hjælp til at navigere i ekstramor udfordringerne har jeg udviklet Ekstramor Mindsettet, der er den centrale del og det helt særlige ved de personlige ekstramor forløb.

Det er en tilgang og en tankegang, der, i den grad, klæder dig på til at være ekstramor, fordi du får en forståelse for en altafgørende ekstramor faktor.

Den forståelse er essentiel, for den afgør, hvordan du håndtere dine udfordringer. Det er præcis det, Ekstramor Mindsettet er udviklet til.

Mindsettet er grundstenen i et personligt forløb. Det er enkelt at forstå, let at gå til og er specielt udviklet til de præmisser, du, som ekstramor, er underlagt.

Når du bruger Ekstramor Mindsettet vil du opleve, at du får det bedre med dig selv, at det bliver lettere for dig at være sammen med dit ekstrabarn, at dit parforhold ændrer sig i positiv retning og at mængden af konflikter minimeres. 

Blandt andet fordi du går til udfordringerne på en anden måde end du plejer. Du tager fat i tide, så udfordringerne ikke overtager dig. Du tager action i stedet for at vente. Du ser tingene i et klarere lys og holder fokus på løsningen, i stedet for at fare vild i problemet.

Udover Ekstramor Mindsettet, får du naturligvis adgang til alle mine bedste råd og retningslinjer, der skaber resultater, du kan mærke hver dag.

Det er også særligt, at du har mulighed for at sende mig spørgsmål på mail mellem sessionerne, som du får svar på senest 48 timer efter, jeg har modtaget din mail. På den måde har du direkte adgang til sparring og mentoring mellem sessionerne.

 

Din investering

Der er tre forskellige forløb at vælge mellem, den eneste forskel er antallet af sessioner. I alle tre personlige forløb er der nogle helt fundamentale ting, du får med. Så uanset hvilket forløb du vælger

Modtager du en opstartsmail med spørgsmål, som du svarer på og sender retur til mig inden første session

Får du en grundig introduktion til Ekstramor Mindsettet

Får du konkrete råd, retningslinjer og redskaber, du kan gå direkte ud at bruge i din hverdag

Afsluttes hver session med en personlig handleplan, der er lige til at gå til

Kommer du i tvivl mellem sessionerne eller har du brug for at vende noget med mig, har du mulighed for at få sparring via mail. Senest 48 timer efter jeg har modtaget din mail, modtager du et svar fra mig

Slutter forløbet med en særskilt afslutningssession (30 minutter), der samler op på det hele og binder en fin sløjfe på hele dit forløb

Er der mulighed for at betale i op til 3 rater, kontakt mig på janne@ekstramor.dk for yderligere information

5 sessioner + afslutningssession – kr. 6.000
7 sessioner + afslutningssession – kr. 8.000
9 sessioner + afslutningssession – kr. 9.000

 

Book dit forløb ♥

Når du har booket dit personlige forløb, modtager du en mail fra mig med 15 afklarende spørgsmål, så jeg kan forberede mig bedst muligt på at hjælpe dig allerede inden den første session. På den måde får du mest muligt ud af din investering.

5 sessioner

 

7 sessioner

 

9 sessioner

 

Forløbet er ikke et quick fix

Som med meget andet i livet, er det personlige forløb ikke et quick fix. Det er din vedvarende indsats i hverdagen, der afgør, hvor meget du får ud af det. Under og efter dit forløb vil du mærke en forandring i dig selv, dine relationer og din hverdag. En hverdag, du ikke behøver frygte, men som du kan se dig selv i om 1, 2 og 5 år. En hverdag, hvor du


Har ro i dit hoved og styr på dine tanker


Kan sige fra uden at blive overvældet af dårlig samvittighed

Forstår de roller og præmisser, der er i en sammenbragt familie


Kan sige fra uden at blive overvældet af dårlig samvittighed


Slipper for at tvivle på dit parforhold


Har følelsen af, at det hele nok skal gå

 

Vent – jeg er i tvivl

Er du i tvivl om et personligt forløb er den rigtige løsning for dig, så book en uforpligtende afklarings-samtale. Her kan du stille de spørgsmål, der presser sig på, samtidig med du kan få en fornemmelse af, hvordan jeg arbejder.

Hvis du efterfølgende ønsker at booke forløbet, gør du det via linket herunder. Hvis forløbet ikke den rigtige løsning for dig, booker du ikke et. Så har du kun brugt den tid, det har taget at afvikle afklaringssamtalen.

Du kan booke din uforpligtende afklaringssession på janne@ekstramor.dk, så hører du fra mig indenfor 24 timer. Alternativt kan du ringe på 60 17 86 60 i min telefontid, som er torsdag-fredag mellem kl. 8-9

 


 

FrirumOm mig
Jeg har specialiseret mig i sammenbragte familier og er bl.a. uddannet life og business coach, stepfamily coach fra The Stepfamily Foundation i New York samt Shadow Facilitator. I starten af 2019 bliver jeg certificeret familierådgiver. Jeg arbejder ud fra en praktisk, løsningsorienteret tilgang med fokus på brugbare råd og retningslinjer, der er lige til at bruge i hverdagen. Selv er jeg mor til to og ekstramor til to, som min mand har fra to tidligere forhold.

 


 

Det siger andre

Mit forløb har gjort hele forskellen i mit parforhold. Ofte fandt jeg mig selv i en udgave, jeg slet ikke havde lyst til at være. Specielt fordi jeg gik med en masse følelser og tanker, jeg faktisk ikke ville være bekendt. Men at få sagt dem højt og bearbejdet og erkendt, at det er OKAY at have den slags følelser er intet mindre end en befrielse. Forløbet gav mig værktøjer til at kunne arbejde med mig selv og finde ud af, hvad jeg skulle bruge energi på. Det bedste ved forløbet var, at der altid var en løsning – og altid noget positivt at arbejde hen imod. Følelsen af jeg var okay – og ikke den forfærdelige udgave af mig selv, jeg konstant gik og troede jeg var. Følelsen af at opdage, at jeg faktisk bidrog med en masse godt til mit forhold og til mit ekstrabarn. Jeg vil huske mig selv på alle de gode råd og værktøjer, som jeg ved fungerer. Og jeg vil arbejde med ikke at nedgøre mig selv – for jeg ved, at jeg gør, hvad jeg kan, og det er godt nok!!! Tak for din anerkendelse af mit arbejde, det var noget af det, der rørte mig mest, og det jeg havde allermest brug for at nogen sagde; ”Hold op, det er altså flot gjort – godt kæmpet…” Ekstramor til 1 og mor til 2

Jeg har fået nogle redskaber, som jeg fortsat kan bruge aktivt i de problemer jeg møder. Som jeg skrev i en mail før sommeren, så betød dine sessioner i foråret, at jeg fik en masse energi og “rummelighed”, som igen har betydet, at mit parforhold udviklede sig i en positiv retning, fordi jeg ikke konstant var efter min kæreste og han dermed fik “luft” til selv at tage aktion på nogle ting. Helt konkret har vi skændtes meget mindre det seneste halve år end ellers. Det har også betydet, at der er ting, jeg har kunnet undlade at tale med mine veninder om, fordi jeg vidste, at jeg ville få vendt det med dig. På den måde er der ikke er kommet “mere negativ energi” til problemerne, fordi jeg ikke har pisket en stemning op med en veninde, men har kunnet parkere det og så “få luft”, når jeg har talt med dig. Det bedste har været at have en sparringspartner, der kan hjælpe med at finde ud af, hvad problemets kerne(r) er. At få hjælp til at finde ud af, hvad der skal sættes aktiv handling ind på og hvad der bare skal gives slip på. At have en der forstår komplikationerne og de følelser der er i at være ekstramor. Det at få lettet sit hjerte betyder meget. Det har været rigtig rart at have en “livline” at kunne skrive til – bare det at vide, at muligheden er der, tager lidt af presset af. Den personlige feedback du gav mig har faktisk også haft rigtig stor betydning for mig. Nogle gange får ting mere betydning, når det kommer udefra end bare fra ens egen erkendelse. Ekstramor til 1

Forløbet har hjulpet mig med at fokusere på de ting, jeg kan ændre – og fået mig til at stoppe med at bruge tid på de ting, jeg ikke kan ændre. Det bedste ved forløbet har været, at Janne og jeg ved hver session i samarbejde har fundet frem til konkrete handlinger, øvelser og tankemønstre, som alt sammen har været medvirkende til få et tættere, bedre og mere naturligt forhold til mit ekstrabarn. Jeg fik sat mine tanker i struktur, og negative tanker blev i høj grad vendt til mere positive og konstruktive tanker, som jeg kunne arbejde med fra gang til gang. Samtidig er jeg blevet mere bevidst om, hvor vigtigt det også er at behandle mig selv godt – klappe mig selv lidt mere på skulderen for de ting, jeg gør for mit ekstrabarn. Uden selvrespekt og anerkendelse fra mig selv, kan jeg ikke være noget for andre – og slet ikke for mit ekstrabarn. Efter hver session har jeg været fuld af energi, glæde og gåpåmod. Der har været fantastisk at “få renset ud” og “ryddet op” i de negative og ubrugelige tanker. Jeg har følt mig lettet efter hver snak – fordi jeg hver gang har måttet og turdet sige lige dét, jeg tænkte. Og fordi jeg har fået ideer og brugbare værktøjer til at ændre de uhensigtsmæssige tanker. Ekstramor til 1 og kommende mor til 1

Mit forløb har gjort en verden til forskel. Jeg er blevet så meget klogere på mig selv og bedre til at kontrollere min tankegang. Ment på den måde, at jeg får ledt tankerne hen på noget positivt i stedet for at lade det negative løbe af med mig. Det har medvirket til, at jeg er blevet en gladere mor, ekstramor og kæreste. De redskaber jeg har fået, kan jeg også bruge til at komme videre i mit liv generelt. Det bedste af det hele er, at jeg er blevet gladere, der skal mere til at vælte mig og jeg er bestemt klædt på til at tackle de udfordringer, der nu en gang måtte komme. Mor til 2 og ekstramor til 2 

Jeg er så glad for, at jeg investerede både tid, penge og følelser i dette projekt – familien er bare vigtigst. Og hvor er det fantastisk at stå med en følelse af glæde og overskud og følelsen af, at intet kan ødelægge mit parforhold, hverken hans børn eller deres mor. For 3 måneder siden var det med en helt anden følelse – vrede, ulykkelighed, underskud og en følelse af, at hans børn og deres mor blev årsagen til vores brud. Du har hele vejen igennem været inspirerende og givet mig troen på, at det selvfølgelig kunne lade sig gøre. Og jeg føler mig gladere og mere lykkelig end jeg nogensinde har været før – det er SÅ dejligt. Det er ikke kun herhjemme, jeg kan bruge det lærte, det er også på arbejdet, sammen med veninderne, kort sagt alle steder. Ekstramor til 2 og mor til 2

Jeg tror, at du bliver nøglen til et bedre liv og mit bedre jeg. Jeg har aldrig før fået så gode råd og konkrete værktøjer – der ER virkelig en løsning på problemerne. Ekstramor til 2 og mor til 2

Baggrunden for mit forløb er, at jeg har haft behov for hjælp til at tackle en svær skilsmisse og min nuværende rolle som ekstrafar for min samlevers børn. Jeg har oplevet, at Janne er rigtig god til at lytte og til at sætte sig ind i min situation og mine behov.  Hun har også været god til at komme med forslag til små praktiske forandringer, som jeg kunne have glæde af at benytte mig af. Hun tager gerne udgangspunkt i sig selv. Det kan jeg godt lide, fordi hun dermed virker mere troværdig og naturlig.
 Netop det at Janne er kvinde, mor og ekstramor selv, betyder for mig, at jeg har fået et større udbytte af min session. Far til to og ekstrafar til to

Den største forskel forløbet har gjort for mig er, at jeg har fået slået fast, at forandringer skal komme fra mig selv. Jeg kan ikke ændre på, hvordan andre reagerer, men jeg kan komme til en accept af dette, og samtidig arbejde på at ændre den måde andres opførsel påvirker mig. Det bedste ved forløbet er de konkrete handlingsplaner, der bliver lagt ved hver samtale. Det hjælper mig rigtig meget at vide, at ‘i stedet for at gøre/reagere/tænke sådan, så kan jeg gøre det og det’. Det virker! Ekstramor til 1 og mor til 2

 

Janne Leth Førgaard | M: janne@ekstramor.dk | T: + 45 60 17 86 60 | CVR: 21 66 84 94 | Forretningsbetingelser | Cookies