fbpx

Min far har mange børn med mange damer….

Oh my God! Sådan præsenterede min datter vores familie. Og selvom det hun sagde var rigtigt, var det ikke sådan, jeg havde tænkt mig at præsentere os foran klassen. Men det er rigtigt, at hun har 3 søstre og at de har 3 forskellige mødre, hvoraf jeg er den ene af dem. Trods alt.

Jeg kan godt forstå, hvis mine små damer ind i mellem har svært ved at holde tungen lige i munden, når det vedrører vores familie. Under samme tag, består vi af: 2 voksne (1 stk hankøn og 1 stk hunkøn) og fire piger i alderen 6½-19 år (det halve år er vigtigt, ved du).

Min far har mange børn med mange damer var ordene, der kom fra min datter på første skoledag foran alle forældrene

Læs med her om, hvordan det lige var.

Janne Leth Førgaard med børn og ekstrabørn

 

 

 

 

Rådgivning til ekstramødre og sammenbragte familier

Få mine tips og værktøjer, der gør det lettere at være ekstramor allerede i dag

Sådan vinker du farvel til skyld, skam og dårlig samvittighed

Sådan håndterer du egne og andres forventninger til dig som ekstramor

Sådan får du din partner på banen uden (for mange) konflikter

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så lander værktøjerne automatisk i din indbakke
Det koster blot din e-mail - herefter modtager du løbende inspirationsmails og tilbud

Tak - Tjek venligst din e-mail