fbpx

Lydfiler

 

Lydfiler: Lyt til ekstramor

 

Som at have din egen mentor og familierådgiver
du kan lytte til og læne dig op af,
lige når du får brug for det ♥

 

Når du bliver ekstramor er der rigtig mange aspekter, du er nødt til at forholde dig til. Det kommer bag på langt de fleste, hvor overvældende det egentlig er at blive ekstramor. Det gjorde det søreme også på mig selv.

Det er ikke bare en forelskelse i en dejlig mand og et barn eller flere, der følger med. Du får også barnets mor eller børnenes mødre og hele deres (måske uafsluttede) relation, med.

Kort sagt, så får du med ham en familie, der allerede er blevet formet. Før dig. Uden dig.
Nu bliver det din opgave at finde en plads. At finde din plads i familien.

Det er faktisk ikke så let endda. Det er du nødt til at lære. Ligesom du er nødt til at lære at navigere i den rolle og de følelser, der følger med. Det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med og har derfor indtalt en række lydfiler, der kan gøre dit liv som ekstramor, bonusmor eller papmor lettere at navigere i.

 

De her ekstramor lydfiler kan være din billet til at skabe den ændring,
du har brug for for at have det godt som ekstramor ♥

 

Med lydfiler der helt specifikt omhandler din rolle som ekstramor, dit ekstrabarn, dit parforhold og den sammenbragte familie-konstellation bliver du klædt på til at navigere i din rolle, i dine følelser og i dine konflikter. Jeg har inddelt livet som ekstramor i 4 overordnede temaer:

Ekstramor-rollen

Ekstrabarnet

Parforholdet

Familien

Til hvert tema har jeg skræddersyet en lille lydpakke, der netop passer til temaet. Til de fleste af lydfilerne hører et arbejdsark, så du kan omsætte din nye viden til praksis og få aktivt glæde af det i hverdagen. De varierer i længde fra alt mellem 3 til 30 minutter, så det er overkommeligt at gå i gang, selv om du ikke har oceaner af tid. Du kan købe temaerne enkeltvis eller du kan hapse alle fire i en samlet pakke.

Med dine ekstramor lydfiler er det lidt som at have din egen mentor og familierådgiver du kan lytte til, lige når det passer dig, en slags rådgivning og mentoring to go. Du bliver klogere på dig selv i det tempo, der passer dig.

>> De lydfiler vil jeg have fingrene i nu og køber den samlede pakke for kun 647 kr. <<

 

Slå 2 fluer med et smæk.
Alenetid og Viden, der gør det lettere at være dig i dit liv

 

Som ekstramor er det en stor udfordring at skulle tilpasse sig andres liv i så høj grad, som det bliver nødvendigt, når du lever i en sammenbragt familie. At være så tæt og intenst sammen med et barn eller flere, du ikke selv helt frivilligt har tilvalgt, men som fulgte med ham, du elsker, er ikke nemt. Særligt ikke fordi barnet på en måde tager den tid og opmærksomhed, du egentlig gerne selv vil have. Det hele bliver lidt lettere at håndtere, hvis du sørger for at have:

✓ noget tid alene, hvor du kan lade op
✓ viden om den sammenbragte familieform

Nu kan du vælge at benytte din alenetid til at blive klogere på dig selv og dermed slå to fluer med et smæk. Nu kan du benytte din alenetid til at få ny viden om din rolle og familie serveret direkte på et sølvfad. Jo mere du ved om ekstramor-rollen og dynamikken, jo bedre har du mulighed for at føle dig til rette i den.

 

Lydfilerne
Rollen. Barnet. Parforholdet. Familien

 

Uanset hvilken af de 4 temaer, du vælger, så bliver du klogere på dig selv og livet i din sammenbragte familie. Vil du egentlig bare gerne vide det hele, har jeg lavet en samlet pakke til dig.

Lydpakkerne er lavet som downloads, så du kan gemme dem på din telefon, computer eller iPad. Du kan downloade dem 5 gange i alt. Når de er downloadet er de dine til evigt eje uden at skulle huske på log-in eller andet.

>> De lydfiler vil jeg have fingrene i nu og køber den samlede pakke for kun 647 kr. <<

 


Rollen

Det kræver ikke de ikke store justeringer for,
at det bliver det markant rarere at være dig i dit liv. Få dem serveret her

 

Først og fremmest så er det at være ekstramor en rolle. Ikke hele dig, men en rolle. For at trives i ekstramor-rollen kræver det en fokuseret styring af dine tanker og din tilgang. Det er præcis det, du bliver klædt på til med lydfilerne. I denne pakke er der følgende filer:

✓ Accept
Hvor godt du føler dig tilpas i din rolle som ekstramor er til dels afhængigt af, hvor indstillet du er på at acceptere de faktorer, der gør sig gældende i dit liv.

✓ Ekstramor fokus og tanker
Når du tager styring over dine tanker, kan du vælge at bruge ekstramor-rollen som en personlig fordel i stedet for at lade dig slå ud af den.

✓ Ekstramor-formlen
Lige så udfordrende ekstramor-rollen kan være, ligeså udviklende kan det være. Især når du bruger ekstramor-formlen, der gør det lettere at skabe de ændringer, du vil.

✓ Ekstramor Mindsettet
Mindsettet er dit absolut vigtigste værktøj som ekstramor. Det er en særlig tilgang og tankegang, jeg har udviklet specielt til ekstramor-rollen. For at trives i rollen er det helt essentielt, at du er bevidst om de præmisser, der er dine og agerer derefter. Med Mindsettet er du aldrig i tvivl.

✓ Forandring
Forandringer er en fast og stor del af ekstramor-rollen, så selvfølgelig får du en fil, der klæder dig på til håndtere forandring bedst muligt.

✓ Principper for at rykke sig op
Det kan være let at henfalde til magtesløshed, når udfordringerne synes for store eller endda uløselige. Derfor har jeg lavet en fil om, hvordan du kan bruge den situation, du står i som en ressource, så du kan holde magtesløsheden fra døren.

✓ Uvished
Med lydfilen om uvisheden lærer du at slutte fred med det enorme kontroltab, der følger med ekstramor-rollen. Her er det ridset op i 3 enkle trin, der kan skabe fred i dit hoved og harmoni i dine relationer.

Din investering i at føle dig bedre tilpas i din rolle som ekstramor er 249 kr.

Købs knap hos Ekstramor

 Barnet

Sådan kan du være dig selv – i stedet for “hende den sure bonusmor”

 

Har du svært ved at være dig selv sammen med dit ekstrabarn, så er du ikke alene. Mange ekstramødre bliver i tvivl om, hvor grænsen går, hvor det er okay at sige fra og ender med at føle sig som hende den sure bonusmor eller hende den onde stedmor. Med denne pakke bliver du klædt på til at kunne være dig selv sammen med dit ekstrabarn.

✓ Ekstrabarnet og dine grænser – sig fra på en rar måde
Har du svært ved at sige fra overfor dit ekstrabarn, bider du mere i dig end du egentlig kan holde til, så er denne lydfil til dig. Her får du input og forslag til at sige fra, så det føles rart for jer begge. Nogle gange er det nødvendigt at sige nej til andre for at kunne sige ja til dig selv, så du kan få mere glæde og overskud ind i hverdagen.

✓ Ekstrabarnet og fokus – sådan kan du være dig selv
Synes du, det kan være svært at være dig selv sammen med dit ekstrabarn og føler du dig som et dårligt menneske, så hjælper denne lydfil dig med at få det absolut bedste ud af ekstramor-rollen, så du kan være dig selv i stedet for hende den sure.

Din investering i at kunne være dig selv i stedet for hende den sure er 199 kr.

Købs knap hos Ekstramor

 

 


Parforholdet ♥

Sådan passer du på jer og jeres kærlighed og minimerer konflikterne i jeres parforhold

 

Når du er nyforelsket i verdens dejligste mand, tænker du måske ikke så meget over, at du ikke kun får en mand og et barn med. Du får faktisk også hans relation til barnets mor med og den måde han er far på, overrasker nogle. Det har en stor indvirkning på parforholdet. 

✓ Parforholdet og kommunikation
Selv om du har de bedste intentioner, ender du nogle gange i misforståelser og skænderier uden lige at vide hvorfor. Det skyldes blandt andet, at der en verden til forskel på, hvordan mænd og kvinder kommunikerer. Med denne fil får du et hurtigt overblik over de væsentligste forskelle samt forslag til, hvordan du kommunikerer, så du bliver hørt.

✓ Parforholdet og kærlighedssprog – forstå, hvad der får din partner (og dig) til at føle dig elsket
Hvis du nogle gange føler, at du og ham du elsker, taler hver sit sprog, kan det meget vel være rigtigt. For der findes faktisk et kærlighedssprog. Fem kærlighedssprog for at være nøjagtig. Bliv klogere på, hvilket sprog der er dit, hvilket der er din partners og hvordan du bruger de sprog.

✓ Parforholdet og konflikthåndtering
Det er ingen sag at blive forelsket, men at opretholde et kærligt parforhold kræver en vedholdende indsats, især når udfordringerne og konflikterne melder sig på banen. Med min konflikthåndteringsmodel i 3 enkle trin bliver du klædt på til håndtere dine konflikter konstruktivt og dermed give kærligheden de bedste vilkår.

Din investering i at fremtidssikre dit parforhold er 199 kr.

Købs knap hos Ekstramor

 


Familien ♥

Bliv bedre til at navigere i og med din sammenbragte familie

 

Der er nogle særlige kendetegn og interessekonflikter i den sammenbragte familie, som der ikke er i en kernefamilie. Jo før du, og I som par, forstår og håndterer interessekonflikterne, jo bedre er det for dig, for jer, for kærligheden og for stemningen i den sammenbragte familie.

✓ Vigtige forskelle på kernefamilier og sammenbragte familier
Her får du overblik over nogle af de vigtigste forskelle på kernefamilier og sammenbragte familier og dermed også en forståelse af, hvorfor du og ham du elsker ser meget forskelligt på tingene.

✓ Præmisserne
I den sammenbragte familie er der nogle særlige præmisser, der gør sig gældende. Når du tager udgangspunkt i dem i stedet for ønsketænkning bliver det lettere for alle. En sammenbragt familieform er ikke dårlig, den er bare anderledes end en kernefamilie, derfor bliver du nødt til at bruge en anden tilgang. Den får du her.

 ✓ Familiens trivsel
Her får du 5 trivselstips, der gør det lettere ikke kun for dig som ekstramor, men for alle i den sammenbragte familie. En af fordelene ved en sammenbragt familie er, at der er nogle ressourcer, der ikke er i en kernefamilie, dem kan du bringe i spil.

✓ 10 udfordringer i den sammenbragte familier
Her får du en oversigt over de 10 uundgåelige udfordringer, der findes i alle sammenbragte familier.

✓ 10 fordele ved at leve i en sammenbragt familie
Fordelene ved den sammenbragte familie har en tendens til at drukne i udfordringer og logistik. Men der er nogle klare fordele, dem får du også en oversigt over.

Din investering i at forstå og finde dig til rette i din familie er 199 kr.

Købs knap hos Ekstramor

 


 

Den samlede pakke ♥

Til dig der bare vil have det hele

 

Til dig der bare vil have alle lydfilerne og dermed de allerbedste præmisser for at finde dig til rette i den sammenbragte familie, har jeg lavet en samlet pakke med alle mine lydfiler, arbejdsark og oversigter om

✓ Rollen
✓ Barnet
✓ Parforholdet
✓ Den sammenbragte familie

Hvis du skal købe de fire lydpakker særskilt, er din samlede investering i dig selv kr. 846,-
Men jeg vil gerne belønne din ambition om at give dig selv de bedste vilkår, så du får en af pakkerne gratis.

Din investering i den samlede pakke og et bedre ekstramor-liv er derfor blot 647 kr.

Købs knap hos Ekstramor

 


 

Tryktestet i det virkelig liv
Jeg lever min know-how

Personlig rådgivning hos Ekstramor Janne

 

Mit navn er Janne Leth Førgaard. Jeg har specialiseret mig i sammenbragte familier og er uddannet life & business coach, stepfamily coach fra Stepfamily Foundation (NYC), shadow facilitator og familierådgiver. Jeg arbejder ud fra en praktisk, løsningsorienteret tilgang med fokus på råd og retningslinjer, der er enkle at bruge i hverdagen. Selv er jeg mor til to (f. 2004 & 2005) og ekstramor til to (f. 1992 & 1998), som min mand har fra to tidligere forhold. Jeg er forfatter til den anmelderroste bog Førstehjælp til ekstramødre.

 

 

 

Små skridt kan sagtens skabe store forandringer.

Det bedste du kan gøre for dig selv

og for dit velbefindende er at tage det første skridt

 

Hvis du vil skabe en ændring i dit liv, kræver det en handling. Fortsætter du som nu, får du nogenlunde de samme resultater. Det er handlingen, der kan skabe ændringen. Og enhver forandring, stor som lille, starter med det første skridt. Du kan vælge at tage det første skridt i dag med dine ekstramor lydfiler, så er du allerede godt på vej.

 

Jeg ønsker dig alt det bedste på din ekstramor-vej
Portrætfoto af Janne Leth Førgaard

Janne Leth Førgaard
Familierådgiver for sammenbragte familier & forfatter til Førstehjælp til ekstramødre

 

PS: Du er lige, som du skal være. Du er bare blevet ekstramor.

De fleste ekstramødre bliver overvældet af følelser, der føles voldsomme, skamfulde og forbudte. Nogle kommer derfor til at tvivle på, om der er noget galt med dem. Det er der ikke. Du er lige, som du skal være. Du er bare blevet ekstramor og det er en stor omvæltning. Som med meget andet nyt i livet, kræver det tid, tålmodighed og ikke mindst mildhed (særligt med dig selv) at finde dig til rette i den sammenbragte familie. Med VIP-pakken giver du dig selv de bedste præmisser for at trives i din rolle som ekstramor.

Du kan investere i den samlede pakke lige her. Den er din til evig tid.

 

Rådgivning til ekstramødre og sammenbragte familier

Få mine tips og værktøjer, der gør det lettere at være ekstramor allerede i dag

Sådan vinker du farvel til skyld, skam og dårlig samvittighed

Sådan håndterer du egne og andres forventninger til dig som ekstramor

Sådan får du din partner på banen uden (for mange) konflikter

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så lander værktøjerne automatisk i din indbakke
Det koster blot din e-mail - herefter modtager du løbende inspirationsmails og tilbud

Tak - Tjek venligst din e-mail