fbpx

Lydfiler

 
Lydfilerne er en slags rådgivning og mentoring to go. De er tænkt som inspiration, du kan tage til dig, når du har et stille øjeblik derhjemme eller er på farten.

Til hver lydfil hører et arbejdsark, så du kan omsætte din nye viden til praksis og få glæde af den i hverdagen. Enhver forandring starter med det første skridt. Jeg tror på, at intet skridt er for småt. Selv små skridt kan skabe store forandringer.

Lydfilerne varierer i længde fra alt mellem ca. 3 til 30 minutter og koster kr. 95 stykket. På den måde er det overkommeligt at gå i gang, selv om du ikke har oceaner af tid eller uanede økonomiske ressourcer. Fælles for alle lydfilerne er, at du får et klart overblik over, hvad du kan gøre.

Rigtig god fornøjelse

 

Lydfiler

 

Ekstrabarnet fordel & fokus

 

 

Synes du, det kan være svært at være dig selv sammen med dit ekstrabarn, bliver du nogle gange overmandet af jalousi og føler du dig som et dårligt menneske, så er du ikke alene. Det siges, at rollen som ekstramor er familiens sværeste. Denne lydfil hjælper dig med at fokusere på fordelene og med at få det absolut bedste ud af ekstramor-rollen, så du kan være dig selv i stedet for hende den sure ekstramor.

Lydfilen koster 95 kr.

Købsknap

 

 

 

Lydfiler

 

Ekstrabarnet og grænsesætning

 

 

Har du svært ved at sige fra overfor dit ekstrabarn, bider du mere i dig end du egentlig kan holde til, indtil det hele en dag er blevet for meget, så er denne fil lavet til dig. I filen og på det tilhørende arbejdsark får du input til at sige fra, så det føles rart for jer begge. Nogle gange er det nødvendigt at sige nej til andre for at kunne sige ja til os selv, så vi kan få mere glæde og overskud ind i hverdagen.

Lydfilen koster 95 kr.

Købsknap

 

 

 

Lydfiler

 

Ekstramor-rollen fokus & tanker

 

 

At være ekstramor kan udløse en tsunami af følelser. Hvis du vil trives i ekstramor-rollen kræver det en fokuseret styring af dine tanker, så de ikke stikker af i alle mulige ‘hvis bare….‘ retninger. At være ekstramor bringer dig i kontakt med sider af dig selv, du ikke vidste, du havde. Brug det som en personlig fordel i stedet for at lade dig slå ud af det. Med denne lydfil giver du dig selv en af de bedste forudsætninger for at føle dig til rette i ekstramor-rollen.

Lydfilen koster 95 kr.

Købsknap

 

 

 

Lydfiler

 

Ekstramor-rollen og ekstramor formlen

 

 

Lige så komplekst og udfordrende det kan være at være ekstramor, ligeså givende og udviklende kan det være. Især når du ved, at der rent faktisk er en slags formel, du kan læne dig op af. Ikke en indviklet matematisk formel, men en enkel formel, der er let at forstå og udleve i praksis. Det kræver egentlig kun en beslutning fra din side. Formlen er med til at holde fokus på kærligheden og på dit velbefindende. At være ekstramor bringer sider af dig selv frem, du ikke vidste, du havde. Lær dem og dig selv bedre at kende og vend det til en personlige fordel i stedet for at lade dig overmande af det.

Lydfilen koster 95 kr.

Købsknap

 

 

 

Lydfiler

 

Ekstramor Mindsettet 

 

 

Ekstramor Mindsettet er en særlig tilgang og tankegang, jeg har udviklet specielt til ekstramor-rollen. For at trives i rollen er det helt essentielt, at du er bevidst om de præmisser, der er dine. Særligt hvordan du går til udfordringer, der er henholdsvis indenfor og udenfor din kontrol. Begge dele kan håndteres konstruktivt, men på vidt forskellige måder. Når du har blik for hvordan, bliver livet i den sammenbragte familie så meget lettere.

Lydfilen koster 95 kr.

Købsknap

 

 

 

Lydfiler

 

Parforholdet – kommunikation & kærlighedssprog

 

 

Det er ingen sag at blive forelsket, men at opretholde et kærligt parforhold kræver en vedholdende indsats, især når udfordringerne melder sig på banen. Og det gør i en sammenbragt familie, blandt andet på grund af modstridende interesser. Filen hjælper dig med at håndtere konflikter konstruktivt og give kærligheden de bedste vilkår. Størst af alt er jo kærligheden.

Lydfilen koster 95 kr.

Købsknap

 

 

 

Lydfiler

 

Parforholdet – forskellen på mænd og kvinder

 

 

Selv om vi har de bedste intentioner, ender vi nogle gange i misforståelser og skænderier, blandt andet fordi der er en verden til forskel på, hvordan mænd og kvinder kommunikerer. Med denne fil får du et hurtigt overblik over de væsentligste forskelle samt forslag til, hvordan du kommunikerer, så du bliver hørt.

Lydfilen koster 95 kr.

Købsknap

 

 

 

Lydfiler

 

Principper – sådan bruger din situation konstruktivt

 

 

Det kan være let at henfalde til magtesløshed, når udfordringerne synes for store eller endda uløselige. Derfor har jeg lavet en fil om, hvordan du kan bruge den situation, du står i, som en ressource, der bygger dig op i stedet for at pille dig ned. Og ja, det er svært, men med en bevidsthed og et knivskarpt fokus kan det lade sig gøre. Det altafgørende er, hvordan du går til det.

Lydfilen koster 95 kr.

Købsknap

 

 

 

Lydfiler

 

Præmisserne i den sammenbragte familie

 

 

For at trives i en sammenbragt familie er det vigtigt at forstå, at der er nogle særlige præmisser, der gør sig gældende i denne familieform. Jo før, du forstår og respekterer dem, jo bedre får du det, fordi du kan navigere i den familieform, der er din – i stedet for at ønske, at præmisserne er anderledes. En sammenbragt familieform er ikke dårlig, den er bare anderledes end den traditionelle, derfor bliver du nødt til at bruge en anden tilgang.

Lydfilen koster 95 kr.

Købsknap

 

 

 

Lydfiler

 

Trivselstips til ekstramor og den sammenbragte familie

 

 

I en traditionel familie, er der nogle ting, der er givet på forhånd, sådan er det ikke altid i en sammenbragt familie, derfor har jeg lavet 5 trivselstips, der gør det lettere ikke kun for dig som ekstramor, men for alle i den sammenbragte familie. Når vi ved, hvad der forventes af os og når vi ved, hvilke rammer, vi har at navigere inden for, er livet så meget lettere. En af fordelene ved en sammenbragt familie er, at der er nogle ressourcer, der ikke er i den traditionelle familie, så lad os bringe dem i spil.

Lydfilen koster 95 kr.

Købsknap

 

 

 

Lydfiler

 

Uvished – slut fred med din indre kontrolfreak

 

 

En af de aspekter ved ekstramor-rollen, der er allermest udfordrende er, at vi ikke har kontrol over ret meget. Mange af de beslutninger, der bliver truffet, er ude af vores hænder, selv om de i den grad også vedrører vores hverdag og liv. Det er en kæmpe udfordring og grunden til mange konflikter. Savner du et knivskarpt overblik over, hvad dine muligheder er, så er denne fil til dig. Der er heldigvis muligheder og her er de ridset op i 3 enkle trin, der skaber fred i dit hoved og harmoni i dine relationer.

Lydfilen koster 95 kr.

Købsknap

 

 

 

Lydfiler

 

Vigtige forskelle på traditionelle og sammenbragte familier

 

 

En af de ting, der udfordrer i den sammenbragte familie er, at vi tror, vi kan bruge den strategi, der virker i en traditionel familie. Det kan vi ikke, for der er (stor) forskel på de to familieformer. I den sammenbragte familieform er der nogle iboende interessekonflikter, der ikke findes i den traditionelle familieform. Jo før, du – og I som par, forstår og respekterer interessekonflikterne, jo bedre er det for dig, for jer, for kærligheden og for stemningen i den sammenbragte familie.

Lydfilen koster 95 kr.

Købsknap