fbpx

Indledende samtale kvittering

 

Jeg glæder mig til samtalen

 

Så er din indledende samtale næsten i kalenderen. Jeg har sendt dig en mail, hvor jeg beder dig bekræfte samtalen, så snart du har gjort det, er aftalen bekræftet i min kalender og du modtager derfor en mail med nogle spørgsmål, der skal klæde mig på til at hjælpe dig bedst muligt. Jeg vil derfor bede dig svare på dem og sende retur senest 24 timer før samtalen.

Mailen er sendt fra janne@ekstramor.dk og er den ikke allerede landet i din indboks, anbefaler jeg, at du tjekker i spam-filteret. For at undgå, at fremtidige mails eventuelt havner i spam-filteret, kan du tilføje janne@ekstramor.dk som en af dine kontakter.

 

De bedste hilsner
Janne

bekræftelse for bookning af dit rådgivningsforløb

Janne Leth Førgaard
Familierådgiver for sammenbragte familier
Forfatter til Førstehjælp til Ekstramødre
Ekstramor til to og mor til to

Familierådgiver Janne Førgaard

Få mine tips og værktøjer, der gør det lettere at være ekstramor allerede i dag

Sådan vinker du farvel til skyld, skam og dårlig samvittighed

Sådan håndterer du det kontroltab det er at være ekstramor

 Få overblik over hvad du må som ekstramor

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så lander værktøjerne automatisk i din indbakke
Det koster blot din e-mail - herefter modtager du løbende inspirationsmails og tilbud

Tak - Tjek venligst din e-mail