fbpx

Er du mon et føledyr ligesom mig?

I al kærlighed kalder min mand mig føledyret. Det gør han, fordi jeg er ret følsom, og fordi jeg har mange følelser og forventninger i mig. Han synes, jeg kan være lidt dramatisk i mit udtryk, både når det går godt, og når det ikke gør. Jeg er enig med ham i, at jeg bliver meget glad, når jeg er glad ,og ja meget ked af det, når jeg er ked af det.

Min mand er meget anderledes end mig og foreslår en gang imellem, om ikke jeg kan sætte forventningerne til mig selv, og til hvor harmonisk alting skal være, lidt ned.

Jeg ved, han mener det kærligt, fordi han ikke kan li’ at se, hvor ked af det, jeg bliver, når tingene ikke går, som jeg ønsker. Men det kan jeg ikke. Det er ikke sådan, jeg er. Jeg vil hellere leve med mine udsving end gå på kompromis med min integritet. Og uanset hvor ked af det, jeg bliver, så rejser jeg mig altid igen.

 

Urealistiske forventninger

Jeg tager ord meget alvorligt og har (urealistiske) høje forventninger til mig selv og mine omgivelser. Særligt efter jeg blev ekstramor og sidenhen mor har jeg i den grad kunnet mærke, at mit ønske om, hvor harmonisk familielivet kan være, er decideret “romantiseret” og ude af trit med virkeligheden.

Efter mange år som ekstramor og mor har jeg også lært, at familielivet er (meget) konfliktfyldt. Uanset hvilken familiekonstellation du lever i, er konflikter en helt uundgåelig del af hverdagen. Det har taget mange år for en pleaser som mig at lære at affinde mig med det og ikke mindst navigere konstruktivt i konflikterne uden at få (alt for) ondt i maven.

 

Jalousi, skam og dårlig samvittighed

Særligt da jeg blev ekstramor, blev jeg helt blæst omkuld af alle mine negative følelser i form af jalousi, skam, dårlig samvittighed og en følelse af at være et dårligt menneske, der ikke en gang kunne finde ud af at være ekstramor for 2 elskelige piger.

Mit selvbillede krakelerede fuldstændig. Heldigvis kunne jeg godt selv se, at det var nødvendigt at få noget hjælp til at finde rundt i mit følelsesmæssige kaos.

Jeg gik en kæmpe omvej i øst og vest, før jeg fandt mig til rette.
Det behøver du ikke gøre.
Jeg har samlet trådene og skabt en genvej til dig.

Det blev startskuddet på Ekstramor.dk, hvor jeg har samlet al den viden og de værktøjer, jeg gerne selv ville have kendt til, da jeg blev overvældet af alle mine ekstramor-følelser.

 

Du er ikke alene med de skamfulde følelser

I starten troede jeg, at det kun var mig, der havde det sådan. Nu ved jeg, at næsten alle ekstramødre kommer igennem en vild følelsesmæssig rutschetur, der kommer helt bag på dem.

Hvis du er ekstramor tror jeg, du ved, hvad jeg mener. Så kender du nok også til at:

  • have mange følelser, men ikke helt vide, hvad du skal stille op med dem?
  • blive overvældet af de selvsamme følelser
  • blive forskrækket over intensiteten af dem

Alt det bøvl, jeg har været igennem alene behøver du ikke. Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde dig til rette i ekstramor-rollen.

 

Kan du ikke længere kende dig selv?

Sidder du med følelsen af ikke længere at kunne kende dig selv?
Overvejer du at få hjælp til at navigere i alle de følelser, der har taget pusten fra dig.

Så synes jeg, du skal booke en gratis og uforpligtende afklarings-samtale, hvor du kan blive klogere på om et rådgivningsforløb hos mig ville være den rette hjælp for dig. Den afklarende samtale er din mulighed for at

✓ Tale med en, der selv ved, hvordan det er at være ekstramor

✓ Få et klart overblik over, hvad dine udfordringer er og især hvordan de kan løses

✓ Få indblik i og en fornemmelse af, hvordan jeg arbejder, så du kan vurdere, om den stil er noget for dig

✓ Blive klogere på, hvilket forløb der ville passe til dig, hvis du ønsker at starte

Efter samtalen kan du i ro og mag mærke efter, om vi er det rette match og træffe din beslutning ud fra det.

Det er ikke meningen, at det skal være så opslidende for dig at være sammen med ham, du elsker højt. Det er det ikke.

 

>>> Du kan booke din gratis afklarings-samtale her <<<

 

Kærligst
Janne

Er du et føledyr, som jeg?

 

Få mine tips og værktøjer, der gør det lettere at være ekstramor allerede i dag

Sådan vinker du farvel til skyld, skam og dårlig samvittighed

Sådan håndterer du det kontroltab det er at være ekstramor

 Få overblik over hvad du må som ekstramor

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så lander værktøjerne automatisk i din indbakke
Det koster blot din e-mail - herefter modtager du løbende inspirationsmails og tilbud

Tak - Tjek venligst din e-mail