fbpx

E-bøger

Her finder du mine mini-e-bøger, der indeholder inspiration, input og ideer til at gøre livet lettere som ekstramor. Nederst på siden finder du også en link til min ‘rigtige’ bog Førstehjælp til ekstramødre, som e-bog.

 

Hjertelabyrint

7  tips til at lette livet som ekstramor

Denne mini e-bog på 9 sider er til dig, der har brug for lidt ideer og input til, hvordan det bliver lettere at håndtere rollen som ekstramor. Du får blandt andet inspiration til at håndtere forventninger både dine egne og andres, jalousi, husprincipper, hvordan du får sagt fra og hvad du gør, når problemerne er ude af dine hænder. Nogle gange kommer vi til at dømme, ham vi elsker og det skaber afstand. I e-bogen får du mit bud på, hvad du kan gøre i stedet.

E-bogen kan pt ikke købes

 

 

 

Hjertelabyrint

En Ekstramors ABC

Denne mini e-bog på 17 sider er til dig, der føler dig magtesløs og fastlåst i ekstramor-rollen. Du får bl.a. en værdifuld indsigt i henholdsvis mænd og kvinders måde at kommunikere på, 3 tips til at sige nej, 9 principper til en mere harmonisk sammenbragt familie, en effektiv øvelse, der giver dig overblik over dit liv og dine værdier samt forslag til, hvordan du kan justere på det, der ikke fungerer så godt.

E-bogen kan pt ikke købes

 

 

Førstehjælp til ekstramødre bog

E-BOG Førstehjælp til ekstramødre 

En håndbog til ekstramødre, der er spækket med råd, værktøjer, tips og retningslinjer til at håndtere din rolle som ekstramor konstruktivt. Bogen tager fat i centrale emner som ekstrabarnet, ekstrabarnets mor, parforholdet, højtider og ekstramor-rollen. Ekstramor er mit bud på en ny definition af stedmor, papmor eller bonusmor. Som kæreste med et barns far er du ikke ‘i stedet for’ barnets mor, du er heller ikke en ‘pap-udgave’ af dig selv, og det er desværre heller ikke sikkert, at barnet synes, at du er en ‘bonus’. Men du er en ekstra ressource, en ekstramor, barnet har til rådighed, når det er hos sin far.

Kan pt ikke købes her