Derfor er ekstrabarnet sjældent problemet…

Måske føles det, som om det er ekstrabarnet, der er problemet i sommerferien.

Men er det sandt? Er det virkelig kun ekstrabarnet eller skyldes det også andre ting, der måske ikke helt er, som du havde forestillet dig. Andre ting, du ikke har taget hånd om – som ekstrabarnet bliver symbol på?

Personligt synes jeg ikke kun, at det er en udfording at være ekstramor. Jeg synes også, at det kan være en (stor) udfordring at være mor. Det vidste jeg selvfølgelig ikke, før jeg blev det.

I starten af min ekstramor-karriere troede jeg, at udfordringerne skyldes enten, at jeg ikke selv var mor og derfor ikke forstod mig på det, eller fordi jeg ikke var mor til ekstrabarnet.

Nu er jeg mor og kan se, at det ikke er en udfordrings-fri zone.

En af de udfordringer som mange ekstramødre og mødre står over for er, at vi servicerer alle andre i stor stil, men glemmer at servicere os selv. Glemmer at sætte os selv først. Glemmer at gøre noget af det, der gør os glade. Glemmer at sørge for alenetid, hvor tankerne kan blive lagt i de rette folder igen og vi lader op.

Derfor er udfordringen i dag:
Sørg for at gøre noget godt for dig selv hver dag. Også i sommerferien. Noget, der gør dig glad. Noget du gør, kun for din egen skyld. Hele familien vil takke dig for det.

God fornøjelse
Janne

 

Email Navn
Share

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*


Janne Leth Førgaard | M: janne@ekstramor.dk | T: + 45 60 17 86 60 | CVR: 21 66 84 94 | Forretningsbetingelser | Cookies