fbpx

Covid-19 hos Ekstramor.dk

Samfundssind er allerøverst på min liste. Derfor er mine arbejdsgangene tilpasset den aktuelle situation. 

 

Ting har ændret sig, men jeg er her stadig for at hjælpe dig

Min mission er stadig at hjælpe ekstramødre som dig og sammenbragte familie med at håndtere de følelser og forventninger der følger med i netop denne familiekonstellation. Nu er det vigtigere end nogensinde, at vi passer på hinanden. Derfor har jeg foretaget nogle ændringer i måden, jeg arbejder på, så både du, jeg og alle omkring os kan komme igennem det her.

 

Sådan foregår det. Helt konkret

På grund af COVID-19 afholder jeg ikke foredrag eller frirum lige nu, men jeg rådgiver fortsat både via telefonen, Skype og Zoom, hvilket jeg i øvrigt har gjort i flere år. 

Fra mandag den 20. april er det atter muligt med personlige møder på mit kontor, blot bliver det lidt mere formelt end det plejer. Det betyder, at vi holder afstand, at vi ikke giver hinanden hånden, og at jeg vil bede dig benytte håndsprit, når du kommer. Men du er stadig lige så hjertelig velkommen, som du hele tiden har været.

 

Min smittefri arbejdsmetode kører fortsat derudaf

Den her tid er fyldt med usikkerhed – det er svært at føle sig tryg, når ingenting er som det plejer. Det forstår jeg så godt. Sådan har jeg det selv. Derfor gør jeg selv hver eneste dag brug af mit uundværlige Ekstramor Mindset, der får mig godt igennem denne udfordrende tid.

Jeg arbejder som jeg hele tiden har gjort – bare mere online i øjeblikket. Jeg har fuld tillid til, at vi kommer igennem det her, det er også derfor, at jeg tager alle forholdsregler. Så vi hurtigere kommer tilbage til hverdagen, som vi kender og elsker den.

Hvis du har brug for lidt mere klarhed om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så book en gratis afklarende samtale med mig. Det gør du her. Så taler vi om det og finder en løsning, der passer til netop dig.

 

Kærligst
Velkommen til ekstramor bloggen
Familierådgiver Janne Leth Førgaard

Få mine tips og værktøjer, der gør det lettere at være ekstramor allerede i dag

Sådan vinker du farvel til skyld, skam og dårlig samvittighed

Sådan håndterer du det kontroltab det er at være ekstramor

 Få overblik over hvad du må som ekstramor

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så lander værktøjerne automatisk i din indbakke
Det koster blot din e-mail - herefter modtager du løbende inspirationsmails og tilbud

Tak - Tjek venligst din e-mail