fbpx
Dit helbred er allerøverst på min liste. Derfor ændrer jeg arbejdsgangene lidt den kommende tid. Hør mere om hvordan her.

 

Ting har ændret sig på grund af COVID-19.
Men jeg er her stadig for at hjælpe dig

Min mission er stadig at hjælpe ekstramødre som dig og sammenbragte familie med at håndtere det følelser og forventninger der følger med i netop denne familiekonstellation. Nu er det vigtigere end nogensinde, at vi passer på hinanden. Derfor har jeg foretaget nogle ændringer i måden, jeg arbejder på, så både du, jeg og alle omkring os kan komme igennem det her.

 

Sådan foregår det. Helt konkret

Mange ting er så abstrakte og uforståelige lige nu. Sådan skal det ikke være, når du har brug for hjælp. Derfor vil jeg fortælle dig præcis, ja ja faktisk helt konkret, hvad der er ændret i mine arbejdsgange, og hvad det betyder for dig.

På grund af COVID-19 afholder jeg ikke fysiske sessioner på mit kontor i øjeblikket, ej heller foredrag eller Frirum. Det er både for din og min skyld. Men jeg kan sagtens hjælpe dig alligevel. Siden jeg stiftede ekstramor.dk i 2011 har jeg rådgivet over telefon og Skype. Det er derfor ikke nyt for mig, jeg fortsætter derfor min rådgivning på den måde.

Hvis du foretrækker det fysiske møde, har jeg den største respekt for det. Så venter vi bare med at mødes, til det er sikkert for alle igen. Min online rådgivningstilbud er ment som en hjælp, så ikke du skal vente længere end højst nødvendigt. Men vil du hellere vente, er det helt i orden med mig. Det er dit liv, du kan mærke, hvad der er bedst for dig.

 

Min smittefri arbejdsmetode kører fortsat derudaf

Den her tid er fyldt med usikkerhed – det er svært at føle sig tryg, når ingenting er som det plejer. Det forstår jeg så godt. Sådan har jeg det selv. Derfor gør jeg selv hver eneste dag brug af mit uundværlige Ekstramor Mindset, der får mig godt igennem denne udfordrende tid.

Jeg arbejder som jeg hele tiden har gjort – bare kun online i øjeblikket. Jeg har fuld tillid til, at vi kommer igennem det her, det er også derfor, at jeg tager alle forholdsregler. Så vi hurtigere kommer tilbage til hverdagen, som vi kender og elsker den.

Hvis du har brug for lidt mere klarhed om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så book en gratis afklarende samtale med mig. Det gør du her. Så taler vi om det og finder en løsning, der passer til netop dig.

Til sidst vil jeg bare huske dig på at passe på dig selv og dem omkring dig. Vi ses på den anden side – og indtil da ude i cyberspace.

 

Kærligst
Velkommen til ekstramor bloggen
Rådgivning til ekstramødre og sammenbragte familier

Få mine tips og værktøjer, der gør det lettere at være ekstramor allerede i dag

Sådan vinker du farvel til skyld, skam og dårlig samvittighed

Sådan håndterer du egne og andres forventninger til dig som ekstramor

Sådan får du din partner på banen uden (for mange) konflikter

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så lander værktøjerne automatisk i din indbakke
Det koster blot din e-mail - herefter modtager du løbende inspirationsmails og tilbud

Tak - Tjek venligst din e-mail