PERSONLIGT FORLØB

Et af dine livsvilkår som ekstramor er, at andre sætter dagsordenen i din hverdag, i dit hjem, i dit liv. Det er sådan, det er. Du har ikke kontrol over tingene. Situationer, du ikke har mulighed for at påvirke, påvirker dig. Det er derfor nærliggende at give ekstrabarnet, ekstrabarnets mor eller din kæreste skylden for dine udfordringer.

Hvis bare mit ekstrabarn ikke fyldte så meget….
Hvis bare hans eks ikke var så intrigant….
Hvis bare han satte foden ned….
Hvis bare xxx var anderledes…

Hvis bare…. fælden

Hvis bare han/hun/de/situationen var anderledes, så ville det være meget nemmere… Det ville det helt sikkert. Men at give andre skylden løser ikke problemet, tværtimod. Det skaber endnu større afstand mellem dig og ham, du elsker. Det efterlader dig med en følelse af magtesløshed, mindreværd og dårlig samvittighed. Jeg siger ikke, at dine udfordringer ikke kan skyldes andre, det kan de sagtens. Men jeg siger, at du er nødt til at beslutte, hvordan du vil håndtere de udfordringer, der er en del af din hverdag. Hvis du venter på andre løser udfordringerne, tror jeg, du kommer til at vente længe. Måske har du allerede ventet længe?

Er du træt af at føle dig forkert og fastlåst?

Som ekstramor er det let at føle sig forkert. Fastlåst. Magtesløs. Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Med et personligt forløb, bliver du klædt på til at håndtere rollen som ekstramor, så du ikke sidder tilbage med følelsen af at være tilskuer i dit eget liv. Det siges, at rollen som ekstramor er den sværeste af alle i en familie. Måske er det også derfor ekstramødre, sammenlignet med biologiske mødre, er overrepræsenteret i stress- og depressions-statistikker.

Ekstramor Mindsettet – sådan håndterer du dine udfordringer

Jeg har udviklet en helt særlig model, et mindset – Ekstramor Mindsettet – til at håndtere ekstramor udfordringerne. Ekstramor Mindsettet gør dig i stand til at håndtere dine udfordringer uanset, hvem der er skyld i dem og hvor længe de har stået på. Modellen er let at gå til, enkel at forstå og lige til at bruge i din hverdag. I et personligt forløb starter vi med en grundig introduktion til Ekstramor Mindsettet, som er en måde at tilgå livet på. Mange oplever også positive ændringer i deres øvrige relationer, fordi mindsettet er universelt og virker i alle relationer. Dog er det særligt velegnet til de præmisser, du, som ekstramor, er underlagt. Jeg tør godt love, at dit liv forandrer sig markant, når du bruger Ekstramor Mindsettet.

Hvad består et personligt forløb af

Et personligt forløb består af 3, 5 eller 9 personlige sessioner (telefonisk), hvor du får råd. vejledning og sparring på din aktuelle situation. Hver session varer ca. 75 minutter og afsluttes med en konkret handleplan, så du ved præcis, hvad du skal gøre indtil næste session. Mellem sessionerne har du mulighed for at få sparring, hvis du kommer i tvivl eller hvis der er noget, du ønsker at vende. Det foregår på den måde, at du sender mig en mail. Senest 48 timer efter, modtager du et svar fra mig. Hvert forløb – uanset antal af sessioner – afsluttes med en særskilt 30 minutters afslutningssession, hvor vi binder en fin sløjfe på hele forløbet med en effektiv øvelse, der vil få stor betydning for dit liv fremadrettet.

Ens for alle forløb er altså at;
- vi tager udgangspunkt i din aktuelle situation og de udfordringer, du står med. Lige her. Lige nu.
- du får konkrete råd, retningslinjer og redskaber, du kan gå direkte ud at bruge i din hverdag
- du får en grundig introduktion til Ekstramor Mindsettet
- hver session afsluttes med en personlig handleplan, der er lige til at gå til
- du har adgang til, via mail, at vende konkrete udfordringer med mig mellem sessionerne
- det afsluttes med en særskilt afslutningssession, der samler op på det hele og dermed binder en fin sløjfe på hele dit forløb

Vælg mellem:
3 sessioner
5 sessioner
9 sessioner


Forløbet gør dig i stand til at:

- vinke farvel til selvbebrejdelse og dårlig samvittighed
- stå ved dig selv, sige fra og sætte grænser
- give slip på tvivlen om, om der er noget galt med dig
- minimere konflikter og skænderier
- fokusere på mere glæde og overskud
- være dig selv
- føle dig til rette – også sammen med dit ekstrabarn

Forløbet er ikke et quick fix

Som med meget andet i livet, er det personlige forløb ikke et quick fix. Det er den vedvarende indsats i hverdagen, der afgør, hvor meget du får ud af det. Du kan heller ikke løbe 5 km en gang og så forvente at være i topform. Efter dit forløb vil du mærke en forandring i dig selv og i din hverdag. En hverdag, du ikke behøver frygte, men som du kan se dig selv i om 1, 2 og 5 år. En hverdag, hvor du
- er glad
- har følelsen af, at det hele nok skal gå
- forstår de roller, der er i en sammenbragt familie
- kan sige fra uden at blive overvældet af dårlig samvittighed
- minimerer selvbebrejdelsen
- slipper for at tvivle på dit parforhold
- kan være dig selv

Book dit forløb ♥

Du booker dit forløb ved at skrive til janne@ekstramor.dk eller ringe på 60 17 86 60. Du kan vælge mellem 3, 5 eller 9 sessioner. Til alle forløb hører en opstartsmail, konkrete handleplaner efter hver session, sparring undervejs og en afslutningssession.

Når du har booket dit personlige forløb, modtager du en mail fra mig med 15 spørgsmål, som jeg beder dig svare på, så jeg kan forberede mig bedst muligt på at hjælpe dig. Forløbet er personligt og tilpasses dine udfordringer, sådan så du får råd, retningslinjer og redskaber, der er skræddersyet specifikt til dig. Det foregår via telefon/skype, så vi ikke er begrænset af geografi. Du ringer mig op på den aftalte dag/tid.

Pris

3 sessioner –  kr. 4.500
5 sessioner –  kr. 6.500
9 sessioner –  kr. 9.500

Du er velkommen til at betale i rater, blot opkræves der 100 kr. pr rate. Har du spørgsmål til forløbet er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende afklaringssession. Send blot en mail til mig på janne@ekstramor.dk, så hører du fra mig indenfor 24 timer.

 


 

FrirumOm mig
Jeg har specialiseret mig i sammenbragte familier. Jeg er uddannet Life og Business Coach fra Manning Inspire, SMART Coach, Stepfamily Coach fra The Stepfamily Foundation, New York samt Shadow Facilitator hos Pernille Melsted. Jeg er i gang med Family-Labs Relationskompetence uddannelse, der er forløberen for Familierådgiver uddannelsen. Jeg arbejder ud fra en praktisk, løsningsorienteret tilgang med fokus på tips og værktøjer, der er nemme at bruge i hverdagen. Selv er jeg mor til to og ekstramor til to, som min mand har fra to tidligere forhold.

 


 

Det siger andre:

Mit forløb har gjort hele forskellen i mit parforhold. Ofte fandt jeg mig selv i en udgave, jeg slet ikke havde lyst til at være. Specielt fordi jeg gik med en masse følelser og tanker, jeg faktisk ikke ville være bekendt. Men at få sagt dem højt og bearbejdet og erkendt, at det er OKAY at have den slags følelser er intet mindre end en befrielse. Forløbet gav mig værktøjer til at kunne arbejde med mig selv og finde ud af, hvad jeg skulle bruge energi på. Det bedste ved forløbet var, at der altid var en løsning – og altid noget positivt at arbejde hen imod. Følelsen af jeg var okay – og ikke den forfærdelige udgave af mig selv, jeg konstant gik og troede jeg var. Følelsen af at opdage, at jeg faktisk bidrog med en masse godt til mit forhold og til mit ekstrabarn. Jeg vil huske mig selv på alle de gode råd og værktøjer, som jeg ved fungerer. Og jeg vil arbejde med ikke at nedgøre mig selv – for jeg ved, at jeg gør, hvad jeg kan, og det er godt nok!!! Tak for din anerkendelse af mit arbejde, det var noget af det, der rørte mig mest, og det jeg havde allermest brug for at nogen sagde; ”Hold op, det er altså flot gjort – godt kæmpet…” Ekstramor til 1 og mor til 2

Jeg har fået nogle redskaber, som jeg fortsat kan bruge aktivt i de problemer jeg møder. Som jeg skrev i en mail før sommeren, så betød dine sessioner i foråret, at jeg fik en masse energi og “rummelighed”, som igen har betydet, at mit parforhold udviklede sig i en positiv retning, fordi jeg ikke konstant var efter min kæreste og han dermed fik “luft” til selv at tage aktion på nogle ting. Helt konkret har vi skændtes meget mindre det seneste halve år end ellers. Det har også betydet, at der er ting, jeg har kunnet undlade at tale med mine veninder om, fordi jeg vidste, at jeg ville få vendt det med dig. På den måde er der ikke er kommet “mere negativ energi” til problemerne, fordi jeg ikke har pisket en stemning op med en veninde, men har kunnet parkere det og så “få luft”, når jeg har talt med dig. Det bedste har været at have en sparringspartner, der kan hjælpe med at finde ud af, hvad problemets kerne(r) er. At få hjælp til at finde ud af, hvad der skal sættes aktiv handling ind på og hvad der bare skal gives slip på. At have en der forstår komplikationerne og de følelser der er i at være ekstramor. Det at få lettet sit hjerte betyder meget. Det har været rigtig rart at have en “livline” at kunne skrive til – bare det at vide, at muligheden er der, tager lidt af presset af. Den personlige feedback du gav mig har faktisk også haft rigtig stor betydning for mig. Nogle gange får ting mere betydning, når det kommer udefra end bare fra ens egen erkendelse. Ekstramor til 1

Forløbet har hjulpet mig med at fokusere på de ting, jeg kan ændre – og fået mig til at stoppe med at bruge tid på de ting, jeg ikke kan ændre. Det bedste ved forløbet har været, at Janne og jeg ved hver session i samarbejde har fundet frem til konkrete handlinger, øvelser og tankemønstre, som alt sammen har været medvirkende til få et tættere, bedre og mere naturligt forhold til mit ekstrabarn. Jeg fik sat mine tanker i struktur, og negative tanker blev i høj grad vendt til mere positive og konstruktive tanker, som jeg kunne arbejde med fra gang til gang. Samtidig er jeg blevet mere bevidst om, hvor vigtigt det også er at behandle mig selv godt – klappe mig selv lidt mere på skulderen for de ting, jeg gør for mit ekstrabarn. Uden selvrespekt og anerkendelse fra mig selv, kan jeg ikke være noget for andre – og slet ikke for mit ekstrabarn. Efter hver session har jeg været fuld af energi, glæde og gåpåmod. Der har været fantastisk at “få renset ud” og “ryddet op” i de negative og ubrugelige tanker. Jeg har følt mig lettet efter hver snak – fordi jeg hver gang har måttet og turdet sige lige dét, jeg tænkte. Og fordi jeg har fået ideer og brugbare værktøjer til at ændre de uhensigtsmæssige tanker. Ekstramor til 1 og kommende mor til 1

Mit forløb har gjort en verden til forskel. Jeg er blevet så meget klogere på mig selv og bedre til at kontrollere min tankegang. Ment på den måde, at jeg får ledt tankerne hen på noget positivt i stedet for at lade det negative løbe af med mig. Det har medvirket til, at jeg er blevet en gladere mor, ekstramor og kæreste. De redskaber jeg har fået, kan jeg også bruge til at komme videre i mit liv generelt. Det bedste af det hele er, at jeg er blevet gladere, der skal mere til at vælte mig og jeg er bestemt klædt på til at tackle de udfordringer, der nu en gang måtte komme. Mor til 2 og ekstramor til 2 

Jeg er så glad for, at jeg investerede både tid, penge og følelser i dette projekt – familien er bare vigtigst. Og hvor er det fantastisk at stå med en følelse af glæde og overskud og følelsen af, at intet kan ødelægge mit parforhold, hverken hans børn eller deres mor. For 3 måneder siden var det med en helt anden følelse – vrede, ulykkelighed, underskud og en følelse af, at hans børn og deres mor blev årsagen til vores brud. Du har hele vejen igennem været inspirerende og givet mig troen på, at det selvfølgelig kunne lade sig gøre. Og jeg føler mig gladere og mere lykkelig end jeg nogensinde har været før – det er SÅ dejligt. Det er ikke kun herhjemme, jeg kan bruge det lærte, det er også på arbejdet, sammen med veninderne, kort sagt alle steder. Ekstramor til 2 og mor til 2

Jeg tror, at du bliver nøglen til et bedre liv og mit bedre jeg. Jeg har aldrig før fået så gode råd og konkrete værktøjer – der ER virkelig en løsning på problemerne. Ekstramor til 2 og mor til 2

Baggrunden for mit forløb er, at jeg har haft behov for hjælp til at tackle en svær skilsmisse og min nuværende rolle som ekstrafar for min samlevers børn. Jeg har oplevet, at Janne er rigtig god til at lytte og til at sætte sig ind i min situation og mine behov.  Hun har også været god til at komme med forslag til små praktiske forandringer, som jeg kunne have glæde af at benytte mig af. Hun tager gerne udgangspunkt i sig selv. Det kan jeg godt lide, fordi hun dermed virker mere troværdig og naturlig.
 Netop det at Janne er kvinde, mor og ekstramor selv, betyder for mig, at jeg har fået et større udbytte af min session. Far til to og ekstrafar til to

Den største forskel forløbet har gjort for mig er, at jeg har fået slået fast, at forandringer skal komme fra mig selv. Jeg kan ikke ændre på, hvordan andre reagerer, men jeg kan komme til en accept af dette, og samtidig arbejde på at ændre den måde andres opførsel påvirker mig. Det bedste ved forløbet er de konkrete handlingsplaner, der bliver lagt ved hver samtale. Det hjælper mig rigtig meget at vide, at ‘i stedet for at gøre/reagere/tænke sådan, så kan jeg gøre det og det’. Det virker! Ekstramor til 1 og mor til 2

 

Janne Leth Førgaard | M: janne@ekstramor.dk | T: + 45 60 17 86 60 | CVR: 21 66 84 94 | Forretningsbetingelser | Cookies