PERSONLIGT FORLØB


I et personligt forløb får du konkrete råd, tips, værktøjer og en personlig handleplan, så du bliver i stand til at håndtere, de udfordringer du løber ind i, i stedet for at udfordringerne løber af med dig. Du får hjælp, råd, tips, opmuntring – og øvelser undervejs. Alt sammen noget, der hjælper dig fremad. Imellem dine sessioner, modtager du en mail fra mig med yderligere tips og alle forløb sluttes af med en særskilt afslutningssession, hvor vi samler det hele op, så du ved præcis, hvad du skal gøre selv om forløbet nu er slut.

3 sessioner –  kr. 4.495

5 sessioner –  kr. 6.495

9 sessioner –  kr. 9.495

 

At føle sig forkert
Som ekstramor er det let at føle sig forkert. Som verdens småligste menneske. En cocktail af dårlig samvittighed, mindreværd og magtesløshed er ikke usædvanlig.

Et af livsvilkårene som ekstramor er, at andre sætter dagsordenen i din hverdag. Og i dit liv. Ting, du ikke har mulighed for, eller kun ringe mulighed for at påvirke. Ting, der ligger udenfor din kontrol. Kontroltab er generelt svært at håndtere. Især for os kvinder. Det kan derfor være både nærliggende og fristende at give ekstrabarnet, ekstrabarnets mor eller din kærestes eventuelle konfliktskyhed skylden for dine udfordringer og problemer. Men det løser ikke problemet, tværtimod. Det skaber endnu større afstand mellem dig og din elskede. Jeg siger ikke, at dine udfordringer ikke kan skyldes andre, men jeg siger, at du er nødt til at vælge, hvordan du vil håndtere det.

Godt nyt
Ja, det er krævende at være ekstramor, faktisk siges det, at det er den mest krævende rolle af alle. Men det er også en oplagt mulighed for at vokse som menneske. En chance for at lære dig selv bedre at kende. Jeg havde aldrig lært så meget om mig selv og livet, hvis ikke ekstramor-rollen havde tvunget mig til det. Jeg har måtte se alle mine overbevisninger og begrænsninger i øjnene og deale med dem en efter en. Det havde jeg ikke gjort, hvis det ikke var nødvendigt. Det var ubehageligt og det gjorde ondt. Til gengæld har jeg nu et liv, der er så meget rigere, hvor jeg kan håndtere de relationsudfordringer, der kommer min vej uden at gå helt i selvsving. Og det vil jeg ikke bytte for noget som helst, selv om turen hertil var hård.

Forløbet gør dig i stand til at:
- vinke farvel til dårlig samvittighed
- minimere konflikter og skænderier
- fokusere på mere glæde og overskud
- forstå dynamikken og de iboende interessekonflikter i sammenbragte familier
- stå ved dig selv og sige fra
- være dig selv – også og især sammen med dit ekstrabarn
- styre dine udfordringer i stedet for de styrer dig
- stoppe selvbebrejdelsen
- give slip på tvivlen om, om der er noget galt med dig

Som med meget andet i livet, er det personlige forløb ikke et quick fix. Det er den vedvarende indsats i hverdagen, der afgør, hvor meget du får ud af det. Du kan jo heller ikke løbe 5 km en gang og så forvente at være i topform. Efter dit forløb vil du mærke en forandring i dig selv og i din hverdag. En hverdag, du ikke behøver frygte, men som du kan se dig selv i om 1, 2 og 5 år.

En hverdag, hvor du
- er glad
- har følelsen af, at det hele nok skal gå
- forstår de roller, der er i en sammenbragt familie
- kan sige fra uden at blive overvældet af dårlig samvittighed
- minimerer selvbebrejdelsen
- slipper for at tvivle på dit parforhold
- kan få luft

Kort sagt
Med konkrete råd, tips, værktøjer og en personlig handleplan bliver du klædt på til rollen som ekstramor OG en hverdag, hvor du slipper for at tvivle på, om der er noget galt med dig.

 


 

FrirumOm mig
Jeg har specialiseret mig i sammenbragte familier. Jeg er uddannet Life og Business Coach fra Manning Inspire, SMART Coach, Stepfamily Coach fra The Stepfamily Foundation, New York samt Shadow Facilitator hos Pernille Melsted. Jeg er i gang med Family-Labs Relationskompetence uddannelse, der er forløberen for Familierådgiver uddannelsen. Jeg arbejder ud fra en praktisk, løsningsorienteret tilgang med fokus på tips og værktøjer, der er nemme at bruge i hverdagen. Selv er jeg mor til to og ekstramor til to, som min mand har fra to tidligere forhold.

 


 

Book dit forløb ♥

Via mail til janne@ekstramor.dk eller telefon 60 17 86 60.

3 sessioner –  kr. 4.495
Læsmere_knap

5 sessioner –  kr. 6.495
Læsmere_knap

9 sessioner –  kr. 9.495
Læsmere_knap

 

Har du spørgsmål til forløbet er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende afklaringssnak. Send blot en mail til mig på janne@ekstramor.dk, så hører du fra mig indenfor 24 timer.


 

Det siger andre:

Jeg er så glad for, at jeg investerede både tid, penge og følelser i dette projekt – familien er bare vigtigst. Og hvor er det fantastisk at stå med en følelse af glæde og overskud og følelsen af, at intet kan ødelægge mit parforhold, hverken hans børn eller deres mor. For 3 måneder siden var det med en helt anden følelse – vrede, ulykkelighed, underskud og en følelse af, at hans børn og deres mor blev årsagen til vores brud. Du har hele vejen igennem været inspirerende og givet mig troen på, at det selvfølgelig kunne lade sig gøre. Og jeg føler mig gladere og mere lykkelig end jeg nogensinde har været før – det er SÅ dejligt. Det er ikke kun herhjemme, jeg kan bruge det lærte, det er også på arbejdet, sammen med veninderne, kort sagt alle steder. 
Ekstramor til 2 og mor til 2

Jeg tror, at du bliver nøglen til et bedre liv og mit bedre jeg. Jeg har aldrig før fået så gode råd og konkrete værktøjer – der ER virkelig en løsning på problemerne.
Ekstramor til 2 og mor til 2

Mit forløb har gjort en verden til forskel. Jeg er blevet så meget klogere på mig selv og bedre til at kontrollere min tankegang. Ment på den måde, at jeg får ledt tankerne hen på noget positivt i stedet for at lade det negative løbe af med mig. Det har medvirket til, at jeg er blevet en gladere mor, ekstramor og kæreste. De redskaber jeg har fået, kan jeg også bruge til at komme videre i mit liv generelt. Det bedste af det hele er, at jeg er blevet gladere, der skal mere til at vælte mig og jeg er bestemt klædt på til at tackle de udfordringer, der nu en gang måtte komme.
Mor til 2 og ekstramor til 2 

Baggrunden for mit forløb er, at jeg har haft behov for hjælp til at tackle en svær skilsmisse og min nuværende rolle som ekstrafar for min samlevers børn. Jeg har oplevet, at Janne er rigtig god til at lytte og til at sætte sig ind i min situation og mine behov.  Hun har også været god til at komme med forslag til små praktiske forandringer, som jeg kunne have glæde af at benytte mig af. Hun tager gerne udgangspunkt i sig selv. Det kan jeg godt lide, fordi hun dermed virker mere troværdig og naturlig.
 Netop det at Janne er kvinde, mor og ekstramor selv, betyder for mig, at jeg har fået et større udbytte af min session.
Christian, far til to og ekstrafar til to

Den største forskel forløbet har gjort for mig er, at jeg har fået slået fast, at forandringer skal komme fra mig selv. Jeg kan ikke ændre på, hvordan andre reagerer, men jeg kan komme til en accept af dette, og samtidig arbejde på at ændre den måde andres opførsel påvirker mig. Det bedste ved forløbet er de konkrete handlingsplaner, der bliver lagt ved hver samtale. Det hjælper mig rigtig meget at vide, at ‘i stedet for at gøre/reagere/tænke sådan, så kan jeg gøre det og det’. Det virker!
Mor til 2 og ekstramor til 1

De værktøjer jeg har fået af dig, de virker!!
Ekstramor til 1


 

Janne Leth Førgaard | M: janne@ekstramor.dk | T: + 45 60 17 86 60 | CVR: 21 66 84 94 | Forretningsbetingelser | Cookies