FORRETNINGSBETINGELSER

 

Booking
Frirum, workshops, individuelle sessioner og forløb bookes via mail til janne@ekstramor.dk eller via telefon på 60 17 86 60. Er du i tvivl om, hvilket produkt der er det rette for dig, kan du altid booke en gratis og uforpligtende afklaringssamtale, ring på 60 17 86 60 og aftal din tid.

Betaling
Uanset om du booker et frirum, workshop, individuel session eller et forløb, modtager du en faktura på mail. Betalingen sker via bankoverførsel eller mobilepay senest den forfaldsdato, der står på fakturaen. Herefter tillægges et rykkergebyr på 100 kr.

Når betalingen er registreret, betragtes bookingen som bindende.
Alle priser er oplyst i danske kroner (DKK) og inkluderer moms.

Individuelle sessioner og forløb
Hvis du får brug for at flytte en tid kan det ske frem til 24 timer før den aftalte tid uden omkostning. Aflyser/flytter du din tid mindre end 24 timer før den aftalte tid, betragtes sessionen som gennemført og du hæfter for sessionen.

Skulle det ske, efter du har betalt dit forløb, at du ikke ønsker at benytte dig af alle sessionerne, gives pengene ikke retur.

Foregår sessionen telefonisk, ringer du mig op på mobil 60 17 86 60 eller skype Jannelethf til den aftalte tid. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende telefon- eller skypeforbindelse.

Er uheldet ude og er Ekstramor.dk nødt til at melde afbud, får du en gratis session i tillæg som kompensation for ulejligheden.

Ekstramor Frirum
Hvis du melder afbud til et af dine Frirum, gives pengene ikke retur. Du modtager stadig materialet på mail, selvom du er blevet forhindret i at deltage. 

Hvis Ekstramor er nødsaget til at aflyse et Frirum, afholdes det på et andet tidspunkt. Det er ikke muligt at få pengene retur.

Workshops
Hvis du melder afbud mindre end 3 dage før workshoppen, hæfter du for det fulde beløb. Dog er du velkommen til at sende en anden i dit sted, hvis du informerer mig herom via sms senest 24 timer før. Sms’en sendes til 60 17 86 60.

Hvis workshoppen aflyses af mig, får du tilbudt at få det indbetalte beløb retur eller deltage i førstkommende workshop.

Copyright
Janne Leth Førgaard og Ekstramor.dk har alle rettigheder til produkter og materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til frirum, workshops, individuelle sessioner og forløb.

Digitale produkter
Ved køb af digitale produkter opnås brugsret til produktet og tilhørende materiale. Ekstramor produkter og materiale skal behandles fortroligt og må kun anvendes til personligt brug. De(t) må ikke udleveres, kopieres eller videregives til andre uden skriftlig tilladelse fra Janne Leth Førgaard.

Ansvarsfraskrivelse
Janne Leth Førgaard kan ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer, der er udleveret på ekstramor frirum, workshops, individuelle sessioner eller forløb. Ej heller for digitale produkter i form af ekstramor lydfiler, arbejdsark og e-bøger.

Spørgsmål
Kontakt Ekstramor på telefon 60 17 86 60 eller via mail janne@ekstramor.dk

Janne Leth Førgaard | M: janne@ekstramor.dk | T: + 45 60 17 86 60 | CVR: 21 66 84 94 | Forretningsbetingelser | Cookies